Едната беше нещо от рода на това, че в днешно време има все повече начини за комуникация, но хората комуникират все по-малко( аз писах по нея:) ). А другата беше ако можеш да направиш едно невероятно нещо какво би било то и защо.
Мисля, че така бяха....ако някой помни точните формулировки може да ги каже:)
Впечатления,мнения от изпита по Английски
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Само да спомена, че в темата не пишеше по-малко комуникират, а дали истинската (някаква такава ключова дума бяха сложили) комуникация е по-често срещана в днешно време. Хех, не помня точно формулировката, но писах главно за разликата между средство за комуникация и истнска комуникация и за това, че повечето в днешно време начини за общуване не гарантират повече от въпросната "истинска" комуникация, споменах и примери, които доказват дори обратното и така. Не знам всъщност дали съм се справил на есето. Имам 5.16..може и от там да са повечето грешки.Evi написа:Едната беше нещо от рода на това, че в днешно време има все повече начини за комуникация, но хората комуникират все по-малко( аз писах по нея:) ). А другата беше ако можеш да направиш едно невероятно нещо какво би било то и защо.
Мисля, че така бяха....ако някой помни точните формулировки може да ги каже:)
Аз отидох на тези, котио представляваха 5 дни, в които се правят изпитите от минали години и после обяснения за верни и грешни отговори пишат и рецензии на есетата. Полезни са главно в това да видиш на какво ниво си и те поставят в ситуация като на изпита така, че после си малко по-спокоен. За есетата помагат, но нещата, за които говореха вече ми ги беше обяснила учителката по английски в СОУ-то. Скъпички са - 144 лв, мисля че не е проблем да минеш и без тях, но аз поне за тях се стегнах. Пак казвам, най-хубавото е че разбираш колко можеш да изкараш горе-долу.Kinky написа:thnx again
а на курсовете ходихте ли? има ли смисъл от тях? понеже точно за есето чух,че мн помагали
...
аз пък намерих в нета един сайт,в който има тестове за интелигентност ,по английски съм на ниво А2,а кога ще стигна ниво С2...просто не е истина.някой ще каже ли какво представляваше теста накратко,понеже мисля да кандидатствам с английски,а не зная за какво точно да се подготвям
plssss
Everything has a beginning,middle and an end!
- Nyssa
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
само теста или целия изпит?
значи има три компонента:
1.диктовка
2.тест-Reading,Cloze,Error Identification,Paraphrase
3.есе
ако владееш английския,много добре си се ориентирала,но ще е желателно да отидеш на онези курсове,които са 5 дена и правиш тестове от миналите години...ще добиеш ясна представа за теста,ако не друго...
например аз с минимум усилия го изкарах и съм много доволна,че въобще не си хабих нервите 12ти клас
значи има три компонента:
1.диктовка
2.тест-Reading,Cloze,Error Identification,Paraphrase
3.есе
ако владееш английския,много добре си се ориентирала,но ще е желателно да отидеш на онези курсове,които са 5 дена и правиш тестове от миналите години...ще добиеш ясна представа за теста,ако не друго...
например аз с минимум усилия го изкарах и съм много доволна,че въобще не си хабих нервите 12ти клас
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда ![/url]
Да подарим надежда на дете в беда ![/url]