Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
с две думи ли да отговарям
разбих ги бееееееееее
счупих се да пиша и все супер неща
просто болна тема
изяждал съм ги "КАПИТАЛИТЕ " с кориците а там всичко беше шестак обяснявано
препоръчвам го този вестник за напред
Алх4о ти си братле - да чуем
Последно промяна от alhimikat на 21 Юли 2005, 03:40, променено общо 2 пъти.
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Айде пожелавам ти МИО тогава! Пък... аз ще те накарам да размислиш за умерения живот... Когато се учи- се учи, а когато искаш да изкараш енергията- трябва да полудееш малко.
Пожелай ми да ме вземат Връзки с общ.хехехеххе
Много ми е интересно тези, които са имали 2ка на първия изпит, защо се явиха днес на есе? Възможно ли е да продължат да се класират? Много странно. А, united_colors то това момче сигурно си е платило направо изпита и за това са го писали от сега Пожелавам ви да приватизирате и вие УНСС хихихихи Днес квесторката пита,дали на някой бащата е приватизатор:) Доста весело беше в 2007 Дано се видим на 29ти в СУ
united_colors написа:Айде пожелавам ти МИО тогава! Пък... аз ще те накарам да размислиш за умерения живот... Когато се учи- се учи, а когато искаш да изкараш енергията- трябва да полудееш малко.
Пожелай ми да ме вземат Връзки с общ.хехехеххе
И аз ти го пожелавам...стига да не си момче (щото тогава си ми конкуренция за първото ми желание и ти пожелавам да не влезеш...поне не преди мен!).
Абе хора как се готвите за есето по журналистика ?! Аз си нямам идея никаква... ..... му! ((((
не се готвим много-много
просто бъди в крак с водещите събития в БГ и Света
м/у другото ходя в библиотеката и чета вестници, които съм изпуснал, да речем
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Ами и аз мисля, че 89% идва от дарбата ти та драскаш, а останалото - от общата ти култура! Така че единствената подготовка е да четете какво се случва в момента по цял свят и в БГ-то. Ако не ви се купват вестници всеки ден, четете електронните издания - пак е нещо.
Успех на всички и дано се справим добре!
Ей мерси много за успокоителния отговор! Аз мога да драскам,ооооо, дааа...мога го това! Нямам парички за вестници, ама ...някой може ли да ми каже сайтове с новини и най-вече електронните издания на ежедневниците ? Плийз!