Уф, да бе- забравих за снимкитеVintersorg написа:Eми видях те на снимка! Изглеждаш крехка, не си бидон все пак...
Как е катеренето в СУ?
Модератори: ники, Methuselah
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
идем 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Нищо, само да ти знае факултета и името, а, да и номерът.
И аз днеска се записах...вие от колко часа сте и кой ден? може да се катерим заедно, само не знам кой ще ме осигурява, че не съм от най-крехките
Тренировки има и в петък от 9.30 до 11.00, доколкото видях.
Иначе аз се записах във вторник от 15.30 до 17.00. Ако има и други в това време...свиркайте!
И аз днеска се записах...вие от колко часа сте и кой ден? може да се катерим заедно, само не знам кой ще ме осигурява, че не съм от най-крехките
Тренировки има и в петък от 9.30 до 11.00, доколкото видях.
Иначе аз се записах във вторник от 15.30 до 17.00. Ако има и други в това време...свиркайте!
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Специалност: История
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Слушай, по-елементарно от това не мога да го обясня: Влизаш откъм входа на Шипка (разбирай спирката на 280). Поглеждаш вдясно, виждаш една камара строителни боклуци (ако не са ги разкарали до утре). Зад тях има 2 асансьора. Качваш се в единия, натискаш най-горното копче, пише 5 на него и като отвориш вратата на асансьора, поглеждаш вляво, където на 1 чин седят 2ма души и ти се усмихват. Това е.
Ако асансьорите до входа не бачкат, качваш се на горния етаж и хващаш транспорта оттам
Успех, ще се оправиш! Щом аз успях... 
Ако асансьорите до входа не бачкат, качваш се на горния етаж и хващаш транспорта оттам
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хехехехе, значи са се усмихвали, а?
Тва по принцип рядко го правят
Ми аз засега се записах за вторник от 14ч., но щото не си знаех тогава програмата. Тия дни май ше мина да си сменя часа
Пък искам да съм си и при Коко, а вчера май още не се знаеше кой тренъор на коя група ще е. В петък има сутринта тренировки, ама от 9:30 или от 10:30 не мога да се сетя...
Търговецът на кристал, аз съм кандидат да те осигурявам
Осигурявала съм към 70 и няколко кг. момчета, майстор съм
Само ако не решиш да катериш перваза, де....щото там още не съм се научила как ства номерът и ме е страх да не пребия някого.
Търговецът на кристал, аз съм кандидат да те осигурявам

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Благородничката,
Ся да си имаме уважението - 70кг ако стигна някога
ще ходя да се метна от покрива на СУ, вероятно 
Иначе аз гледах при кой съм, ама не знам дали трябва да се радвам на името Панайотов или не...май той беше готиният, нали?
Айде да ходим комплект повече народ, ако можем, бе, мн ще е яко. Аз иначе не познавам никой оттам, май съм единствената от курса, записала се на катерене...
Тренировките в петък са от 9.30 100%, само не видях дали до 11.00 или до 11.30.
Ся да си имаме уважението - 70кг ако стигна някога
Иначе аз гледах при кой съм, ама не знам дали трябва да се радвам на името Панайотов или не...май той беше готиният, нали?
Айде да ходим комплект повече народ, ако можем, бе, мн ще е яко. Аз иначе не познавам никой оттам, май съм единствената от курса, записала се на катерене...
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
тренировките по спортно катерене в петък са от 9 до 10:30, сигурна съм, щото днес бях там, половината ми колежки се записаха за тогаваТърговецът на кристал написа: Тренировките в петък са от 9.30 100%, само не видях дали до 11.00 или до 11.30.
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а в четвъртък има ли? щото на мен тогава ми е "спортния" ден.. утре ще цъфна в 9 там, дано успея да се набутам. Плами, айде с мен ако искаш, нали искаше някой да те води
то аз не че го знам къде е ама мисля че ще се оправим след любезното упътване от страна на Търговката
ще ти пиша и ЛС в случай че не го прочетеш тва
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не съм казала, че си 70, просто исках да се похваля с възможностите сиТърговецът на кристал написа:Благородничката,
Ся да си имаме уважението - 70кг ако стигна някогаще ходя да се метна от покрива на СУ, вероятно
Айде да ходим комплект повече народ, ако можем, бе, мн ще е яко. Аз иначе не познавам никой оттам, май съм единствената от курса, записала се на катерене...![]()

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)