Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Ми щом за тебе, колега, умния начин е да избягаш в чужбина, ок, бягай си. Ще си говорим пак след 5, след 10 и след 20 години, да видиш, че пак ще си има кандидати. И ако не си забелязал, тази година проблемът е не че хората не искат да кандидатстват, а че просто няма хора. Набор '88 са много по-малко от набор '87 и това ест оказва влияние.
Правилно, не кандидатстват само набор '88, но те са по-голямата част от кандидатстващите, следователно би могло да се съди по техния брой. Яко е да си сменяш ника!, не са никакви глупости. Добре е първо да проверяваш фактите преди да изказваш мнение. За справка:
Хаха, кво ми даваш за пример унсс. Говорим за СУ. А и за унсс всички сме наясно защо тази година кандидатите са доста повече от мин. год., а именно - заради по-лесния изпит. Така че няма смисъл да коментираме това учебно заведение.
Обясних ти защо в унсс кандидатите са повече тази година. За това, според мен, не може броя на кандидатите в унсс да бъде критерий за броя на кандидат-студентите тази година.
Но може да бъде много по-реален от унсс, тъй като формата на изпитите не е променян и те не са направени в пъти по-лесни. Както и да е, в крайна сметка темата е за СУ.