поправителни изпити за Българска филология-І курс

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Kleo
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Мнение от Kleo »

BeReady, няма защо- нали и аз бях в същото положение до 14-ти! :wink: Надявам се да е минало като по ноти и да разпускаш някъде в момента. :P
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

Еми днешния изпит май няма да го взема, ама за моя ОГРОМНА изненада си взех руския :shock: ииии сега в най-лошия случай съм с 2 невзети изпита :roll: остава и да имам късмет и да мога да продължа :? ох дано не ме прецакат..
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие

Мнение от Kleo »

Няма пък да те прецакат, не им се давай!!!! :roll: Продължавам да стискам палци и горе главата! :wink:
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
Cvetinka
В началото бе словото

Мнение от Cvetinka »

Колеги, някой да е стигал до Ректората скоро, за да ми каже има ли резултати от поправките по антропология и лексикология :oops:
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

дам и за двата изпита има резултати :( за жалост...
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие

Мнение от Kleo »

Съдейки по емот- иконката, няма да питам, за да не те разстройвам отново, BeReady. :?
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

Еми да тези два изпита не взех...смисъл на антропологията не успях да се явя де...но както и да е!важното е, че разбрах, че има голяма вероятност хората с 2 невзети изпита да не могат да продължат :x решението щяло да се взима началото на октомври, но ние трябвало да направим всичко възможно да вземем поне още 1 :x е някой би ли ми казал какво по-точно зависи от нас в този случай?как да се явя пак на изпит, на който съм скъсана?!? :shock: и кво ми остаа-да ходя да се моля да ме изпитат?!? :x омг искам да убия някой незабавно!!!
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие

Мнение от Kleo »

Днес и аз разбрах същото! :shock: Всяка година нещо ново им идва наум, но дано на съвета да решат, че е най-разумно с 2 невзети да си продължиш- все пак не е чак пък толкова нелогично изглеждащо! :x
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

След малко тръгвам към университета да правя най-олигофренското нещо за моя 20-годишен живот-да се моля да ме изпитат хора, които са ме скъсали, защото тях така ги кефи! :shock:
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие

Мнение от Kleo »

По- голямо унижение просто няма за момента, съчувствам ти!!!! :x Късмет поне- дано се смилят ( колкото и ужасно да звучи)- все пак от това ти зависи всичко. :?
mklog
В началото бе словото

Мнение от mklog »

новото инфо е че не на съвета на 25.09. не са одобрили това чудно предложение- да можеш да запишеш годината само с един невзет изпит; т.е. всички , които сме останали с по два невзети спокойно можем да спим- все още сме студенти. айде честито колеги :)
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

Дааам :lol: аз даже днес се записах и всичко вече си е наред...да се надяваме, че няма да имаме повече какво да си кажем в тази тема :lol:
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие

Мнение от Kleo »

Честито тогава!!! :P Наистина е голяма утеха и аз също се надявам повече да не се засичаме в тази не особено приятна тема! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”