UEFA Champions League & UEFA Cup

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Bilbo написа:
ZdrafQueZzZz написа:Успех на всички БГ отбори и дано Левски се стегнат по-бързо, че ми се гледа истинско дерби най-после...
"Истинско дерби" ....пич, в последните години кво не му харесваш на дербито...освен, че май сте бити и надвикани всеки път. :wink:
Ако тебе те радват победи с по 1:0 с гол от късметлийски рикушет или от дузпа, или пък дузпи след 120 минути 0:0, ОК... аз честно предпочитам пак да ни друсате с по 5-6 гола разлика, ама да се играе футбол, а не тия пародии дето ни предлагат в последно време. Сравни мача преди години дето свърши 3:3 с това последното... нещо... дето на националния стадион някакви хора... едни такива сини и едни червени... нещо там от време на време тичаха... абе нещо правеха ма не съм много сигурен точно какво... май и те не са...

Давам ти и други примери - 3:1 за ЦСКА на финала за купата '97, или 5:0 за Левски, ако не се лъжа година по-късно... невероятни мачове... гледат ми се тези, а не... онова там... дето последния път... някакви там нещо правеха...
zamunda.net will never die!
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

ZdrafQueZzZz написа:аз честно предпочитам пак да ни друсате с по 5-6 гола разлика
Ега ! :lol: :lol:
Изображение Изображение
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

ZdrafQueZzZz написа:
Давам ти и други примери - 3:1 за ЦСКА на финала за купата '97, или 5:0 за Левски, ако не се лъжа година по-късно... невероятни мачове... гледат ми се тези, а не... онова там... дето последния път... някакви там нещо правеха...

честитка за юбилея на Цеца и Ку***та на Каталуня(която срамно се покри и не посмя да играе)....
Ritchie Blackmore
В началото бе словото
Специалност: Физика & Математика
Курс: първи

Re: UEFA Champions League & UEFA Cup

Мнение от Ritchie Blackmore »

Някой от форума в Сектор Г утре срещу Базел?
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: UEFA Champions League & UEFA Cup

Мнение от Бeтон »

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”