Ако тебе те радват победи с по 1:0 с гол от късметлийски рикушет или от дузпа, или пък дузпи след 120 минути 0:0, ОК... аз честно предпочитам пак да ни друсате с по 5-6 гола разлика, ама да се играе футбол, а не тия пародии дето ни предлагат в последно време. Сравни мача преди години дето свърши 3:3 с това последното... нещо... дето на националния стадион някакви хора... едни такива сини и едни червени... нещо там от време на време тичаха... абе нещо правеха ма не съм много сигурен точно какво... май и те не са...Bilbo написа:"Истинско дерби" ....пич, в последните години кво не му харесваш на дербито...освен, че май сте бити и надвикани всеки път.ZdrafQueZzZz написа:Успех на всички БГ отбори и дано Левски се стегнат по-бързо, че ми се гледа истинско дерби най-после...
Давам ти и други примери - 3:1 за ЦСКА на финала за купата '97, или 5:0 за Левски, ако не се лъжа година по-късно... невероятни мачове... гледат ми се тези, а не... онова там... дето последния път... някакви там нещо правеха...