Записване
Модератор: Boromir
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- TimShel_Girl
- Драскач
Добре де....сега какво...ако изключим какфонията с общежитията, това ли беше? Сега като се записах вече направо но 1 октомври ли отивам? А нещо програми, материали за самия учебен процес...? Или като отидем ще ни обяснят? 
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- DevilFighter
- В началото бе словото
СУ е гола вода относно администрацията - визирам ФМИ ..... бах му ма*ката утре пак трябва да ходя понеже някви си там .... трялооооо номерчета после " ми и ние сме хора имам нужда от почивка ... ай чакайте пред касата 1 час да се наядем и пийнем кафенце" понеже цялата година пред касата има по 100 човека опашкаи се изморени .... просто съм разочарован ...и моля ви се не ме критикувайте това си е мое мнение просто го споделям !
Въпрос към тези,които са се записали:
Молба за общежитие ти дават в стаята ,където се записваш в съответната специалност ли?
и...
Преди да отида да се запиша ли да си платя таксата за семестъра в паричния салон на СУ ,т.е преди всичко друго ли да си платя таксата?И чака ли се мн за плащането!
Благодаря!
Молба за общежитие ти дават в стаята ,където се записваш в съответната специалност ли?
и...
Преди да отида да се запиша ли да си платя таксата за семестъра в паричния салон на СУ ,т.е преди всичко друго ли да си платя таксата?И чака ли се мн за плащането!
Благодаря!
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
напълно съм съгласна !!!abstract написа:СУ е гола вода относно администрацията - визирам ФМИ ..... бах му ма*ката утре пак трябва да ходя понеже някви си там .... трялооооо номерчета после " ми и ние сме хора имам нужда от почивка ... ай чакайте пред касата 1 час да се наядем и пийнем кафенце" понеже цялата година пред касата има по 100 човека опашкаи се изморени .... просто съм разочарован ...и моля ви се не ме критикувайте това си е мое мнение просто го споделям !
на всякъде се чака много освен ако не отидеш в 5 часа и стоиш пред вратата до 8:30 и няма да чакаш иначе.......... f*u*c*k
добре ве драги колеги СУ the best защо не направат тей отиваме плащаме такса дават ни един универсален код ... влизаме в едно сайтче цък цък пишеш всичко ........ submit даваш е-майл пращат за всяка спец. списък с учбници и тем подобни и си ТИ. неее тряя бумащина тряяяяя пу*ки ма*ни. това е от мен съжелявам за СУ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
добре ве драги колеги СУ the best защо не направат тей отиваме плащаме такса дават ни един универсален код ... влизаме в едно сайтче цък цък пишеш всичко ........ submit даваш е-майл пращат за всяка спец. списък с учбници и тем подобни и си ТИ. неее тряя бумащина тряяяяя пу*ки ма*ни. това е от мен съжелявам за СУ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- TimShel_Girl
- Драскач
Да, първо таксата се плаща. После си отиваш да се записваш в съответния факултет и там ти дават молба за общежитиеplamKA написа:Въпрос към тези,които са се записали:
и...
Благодаря!
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
ЧРД! 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- alys
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ех, със сина ми си разделихме бумажките за попълване и в студентската книжка на втора страница писах Първи семестър, І курс ...asdhuoih написа:Начи всичко,което са ви дали,се попълва.В студентската книжка само първа страница,на втора отгоре вляво се пишеше зимен семестър 2007-2008,а на 3-а отгоре трите имена.Уверенията са по личен избор-за БДЖ,НОИ и нз си кво,ма се дават и те.Тва дето пита васкес за езика-избираш какъв език искаш ад учиш,ма ти верно като си филология е пълен ташак тва,питай ги все пак.
Аз имам един въпрос-студентската книжка в тях ли остава,или я връщат обратно,че на мойта сбърках на едно място и лелката каза,че щяла да отиде до няква си стая за коректор,а аз си тръгнах
В крайна сметка не е имало проблем с това, което е попълнено в студентската книжка.
Последно промяна от alys на 08 Авг 2007, 15:30, променено общо 2 пъти.