Записване

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
benitabeni:)
От дъжд на вятър

Мнение от benitabeni:) »

книжките ще си ги получите на 2.10. като ви съберат всички да се видите и те да ви видят, хаха...нали все пак трябва "ректорът" да ги подпише и подпечата, а едва ли за всеки отделен ще ходят до него за подпис...така че спокс...ще ви ги върнат...
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Хахахахах дебилно.......
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Добре де....сега какво...ако изключим какфонията с общежитията, това ли беше? Сега като се записах вече направо но 1 октомври ли отивам? А нещо програми, материали за самия учебен процес...? Или като отидем ще ни обяснят? :roll:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Никой нищо не ти казва. Трябва да се вдигнем и да питаме всеки срещнат та да може да им писне и да разлепят някакви инструкции.
Аватар
DevilFighter
В началото бе словото

Мнение от DevilFighter »

Само трябва да се разправяш с общежитията от 14 до 21 септември-класиране и настаняване по стаите. Като изключим общежитията, направо ще се видим на 01.10 във ФМИ 8)
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

СУ е гола вода относно администрацията - визирам ФМИ ..... бах му ма*ката утре пак трябва да ходя понеже някви си там .... трялооооо номерчета после " ми и ние сме хора имам нужда от почивка ... ай чакайте пред касата 1 час да се наядем и пийнем кафенце" понеже цялата година пред касата има по 100 човека опашкаи се изморени .... просто съм разочарован ...и моля ви се не ме критикувайте това си е мое мнение просто го споделям !
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Въпрос към тези,които са се записали:

Молба за общежитие ти дават в стаята ,където се записваш в съответната специалност ли?

и...

Преди да отида да се запиша ли да си платя таксата за семестъра в паричния салон на СУ ,т.е преди всичко друго ли да си платя таксата?И чака ли се мн за плащането!

Благодаря!
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

abstract написа:СУ е гола вода относно администрацията - визирам ФМИ ..... бах му ма*ката утре пак трябва да ходя понеже някви си там .... трялооооо номерчета после " ми и ние сме хора имам нужда от почивка ... ай чакайте пред касата 1 час да се наядем и пийнем кафенце" понеже цялата година пред касата има по 100 човека опашкаи се изморени .... просто съм разочарован ...и моля ви се не ме критикувайте това си е мое мнение просто го споделям !
напълно съм съгласна !!!
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

на всякъде се чака много освен ако не отидеш в 5 часа и стоиш пред вратата до 8:30 и няма да чакаш иначе.......... f*u*c*k
добре ве драги колеги СУ the best защо не направат тей отиваме плащаме такса дават ни един универсален код ... влизаме в едно сайтче цък цък пишеш всичко ........ submit даваш е-майл пращат за всяка спец. списък с учбници и тем подобни и си ТИ. неее тряя бумащина тряяяяя пу*ки ма*ни. това е от мен съжелявам за СУ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

plamKA написа:Въпрос към тези,които са се записали:

Молба за общежитие ти дават в стаята ,където се записваш в съответната специалност ли?

и...

Преди да отида да се запиша ли да си платя таксата за семестъра в паричния салон на СУ ,т.е преди всичко друго ли да си платя таксата?И чака ли се мн за плащането!

Благодаря!
Да, първо таксата се плаща. После си отиваш да се записваш в съответния факултет и там ти дават молба за общежитие
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

а и днес имам RD ама ни ма чука :))
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

чрд баце!
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

мерси ..... имаше опция да спя у София и да си карам rd-to сам без жената .... и аз викам НЕ и се върнах и утре пак в София!
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

ЧРД! :D
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

asdhuoih написа:Начи всичко,което са ви дали,се попълва.В студентската книжка само първа страница,на втора отгоре вляво се пишеше зимен семестър 2007-2008,а на 3-а отгоре трите имена.Уверенията са по личен избор-за БДЖ,НОИ и нз си кво,ма се дават и те.Тва дето пита васкес за езика-избираш какъв език искаш ад учиш,ма ти верно като си филология е пълен ташак тва,питай ги все пак.
Аз имам един въпрос-студентската книжка в тях ли остава,или я връщат обратно,че на мойта сбърках на едно място и лелката каза,че щяла да отиде до няква си стая за коректор,а аз си тръгнах
Ех, със сина ми си разделихме бумажките за попълване и в студентската книжка на втора страница писах Първи семестър, І курс ... :(

В крайна сметка не е имало проблем с това, което е попълнено в студентската книжка.
Последно промяна от alys на 08 Авг 2007, 15:30, променено общо 2 пъти.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”