Как да и го кажа

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Не четох особенно подробно постовете до тук, но:
1) Щом казваш, че те харесвали момичетата (тук ще оставя подигравките в страна), в Студентски град/София няма да е по-различно. Щом пълните хм, жабоци, си намират приятелки и то не само такива (а в ст.град мацките са на абсолютно всякакъв вкус и ... цвят), какво остава за теб?
2) Да кажем, че и признаваш. И какво? Ще се ожените ли? Ще имате дълга връзка и ще отказваш всичко в София, само заради мечтата за някоя си там? Сигурен ли си, че в Сливен тя ще ти е 100% вярна? В края на краищата, ще скъсате, а ако си по-емоционален, ще ти е гадно с седмици, дори месеци. А нея бързо някой мургав батко от града на Кондьо ще я привлече.
Връзките на тая възраст, по 3-4 години ме карат да се смея на висок глас, наистина съществуват неща като ЕДИНСТВЕНАТА, но те стават по филмите - а ние не участваме в тях. Ако не сега, кога ще се наебеш на воля и ще можеш да опиташ от всякакъв вид неща? На 30? i dont think so, mister
Та, да дръпна чертата - прави каквото можеш с нея, докато не дойдеш в София, а след това просто останете приятели.
Груб съм, определено, но реалността не е плюшено мече.
my 0.02$
medicate, medicate
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

Raya_Alexandra написа:Видяхме го накрая...
Кой изпи най-много :lol:
Верно си има много такива гадини по овощията и ние нашта вишна кат я брахме, направо... беха милиони, добре, че след т'ва сместа ферментира и се вари и т.н. ... :lol: (офф много спам стана, ма той FTF е виновен :lol: )
한류
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Phoebe това е тъжната истина,отдавна съм го осъзнал,но мисля да изживея тези два месеца на макс. :wink:
Чаша,ний пак сме сами!
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

момчето се напи от отчаяние и заспа бе, ко го ровите още.
И да аз съм извинението на всички спамери :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Буден съм,буууууууудеееееен съъъъъъм. :roll:
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Събрах сили и го прочетох и моето мнение е: Можеш да изживееш с нея хубави неща, но не си прави илюзии за нещо по-сериозно. Distance kills feelings ;)
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Поебе, напълно съм съгласен. Иначе какво става в Сливен??? Толкова много красиви жени там...
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

е стига бе. толкова дълго си събирал сили и си прочел сички 4 страници и само тва ли ше кажеш :lol: :wink:
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Много са арни тука бре инспекторе. :wink: Дъжд,жени,алкохол,селяндури,всичко си имаме. :wink:

Плуя на съдбата,да и е.... м..... ш..... у г.... д.... е.... м..... ш..... п.... д...е...!
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

uktc написа:Събрах сили и го прочетох и моето мнение е: Можеш да изживееш с нея хубави неща, но не си прави илюзии за нещо по-сериозно. Distance kills feelings ;)
Е, да, ама като дойде тя в сф, нали се сещаш, че ше има: "The Empire strikes back" & "The return of the feelings"...
한류
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

само му се месим на човека. Той сам ше си земе решение. Ако не джина е от мен :lol:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Кога за първи път сте казали обичам те на някой?Имате ли идеи какъв момент да подбера?В главата ми се въртят хиляди варианта,а и си падам романтик.Искам да е нещо специално.
Казвай го само, ако има поне вероятност да получиш като реакция повече от смутено мълчание или необмислена реплика :) Щото иначе изглежда самоцелно и само внася конфуз в междуличностните отношения 8) Този съвет май няма много общо с описаната ситуация, но аз да си споделя опита :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

tamerlan написа:
Кога за първи път сте казали обичам те на някой?Имате ли идеи какъв момент да подбера?В главата ми се въртят хиляди варианта,а и си падам романтик.Искам да е нещо специално.
Казвай го само, ако има поне вероятност да получиш като реакция повече от смутено мълчание или необмислена реплика :) Щото иначе изглежда самоцелно и само внася конфуз в междуличностните отношения 8) Този съвет май няма много общо с описаната ситуация, но аз да си споделя опита :lol:
Реакция физическа, или? :lol:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

L'Inspecteur написа:
tamerlan написа:
Реакция физическа, или? :lol:
Ми да, по-добре да те фраснат, отколкото да те погледнат ей тъй: :? и да те отпратят :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Ей хора това момиче не е вчерашно.Общуваме от 4 месеца,излизаме от 2 и ходим от 1.Доста време е.Много неща между нас са наясно.Не смятам,че ще я оплаша. :wink: Цялата работа е в това,че не и беше мястото на тази връзка точно в този момент.Ама какво да се прави,пусто сърце,нито съм го планирал,нито съм го очаквал.
Чаша,ний пак сме сами!
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”