Жените имат неприятното свойство да се ръгат между шамаритеsummer написа:Знаеш ли, тая тема отдавна се превърна в някакво безсмислено джафкане и от двата лагера. Никой няма да си промени позициите. Аз бях дотук.
Кандидатстудентската мафия
Модератор: Boromir
-
Disasterpiece
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ама после ние обираме тея шамариDisasterpiece написа:Жените имат неприятното свойство да се ръгат между шамаритеsummer написа:Знаеш ли, тая тема отдавна се превърна в някакво безсмислено джафкане и от двата лагера. Никой няма да си промени позициите. Аз бях дотук.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
Disasterpiece
Тия ги разказвай на баба си - верояно заради "късмета" кандидатстудентския бизнес регистрира постъпления, възлизащи на 1/3 от заложената в бюджета сума за образование, а частните уроци на гореспоменатите са десетократно по-скъпи от тези на някой гимназиален учителнямазначение написа:Изписах достатъчно подробен пост, тъй че нИдей да рИвеш, че някой ти бил осквернил темата.AlexLevit написа:Отношението е взаимно - ако някой искаше обективно да се дискутира темата нямаше да използва обидни квалификацииmrent написа:AlexLevit, според мен, ако искаш да си по-убедителен в изказванията си не влагай толкова емоции и не изпълвай постовете си с такова високомерие към потребителите.
ПП. Нещо повече - заглавието на темата е с ясен адресат - хората споделящи виждането, че основен фактор за успеха в СУ е избирането на преподавател , участващ във формулирането на темата.
Основен фактор за успеха в СУ е късметът; това е голият и неприятен факт. Пада ти се хубав проверяващ- хубаво, пада ти се педал- ...... Просто. Миналата година изкарах 4.25, тази- 5.25. Разликата ми в темите ли? Никаква. Просто миналата година отнесох -1 заради някой гаден проверяващ, тази- не.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
-
Disasterpiece
Според законите на България снимки и филмчета не се считат за доказателство. Затова моля те не говори глупости. Защо мислиш не се съгласиха да има камери по улиците? Да, ще докажеш на хората, но това филмче може само да ти е в личната колекция и нищо повече. И моля те не ме обиждай... Аз също съм си патила, не те нападам, а ти ме обиждаш!AlexLevit написа:Напротив , именно тук е "най-опасна", защото първото нещо, с което се среща все още неоформения индивид е корупцията . Ако за теб корупцията не е проблем, тогава абсолютно справедливо си заслужаваш живуркането в държавата с по-нисък стандарт и от Албания . Моля да си спестиш плямпаниците колко трудно било за доказване - една камера ккогато в събота и неделя влизат в аудиториите на СУ частните ученици или в наетите за това места е достатъчно да бъдат снимани. Българските закони не позволяват снимането , без санкция на съда и позволение за използване на СРС, но в случая сградата на СУ е обществена т.е издържа се с парите на гражданите и може да снимаш всичко преминаващо около нея или вътре в нея без никакви разрешителниPage_B написа:Мафия има навсякъде. Тук тя не е толкова опасна. Да, знам как е, когато всичките усилия отидат по дяволите, но такъв е животът! Трябва да свикваме. Не си заслужава да си тровиш нервите. Тези неща съществуват, но са недоказуеми... Щом още го практикуват, значи за тях не е опасно. Според мен никой достоверен източник не би споделил, защото ако е знаел това, е щял да се възползва и едва ли има нещо против. Не разбрах какво точно целиш и каква по-точно информация търсиш. Слухове знаем всички (дори ти)... знаем и че са истина. Но как да го докажем?
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
от 2-маCezare написа:моля?Disasterpiece написа:На предварителните доста работи бяха проверени от по един човек.
защо реши така?
и 3-ти арбитър при необходимост
Don't look back, 'cause you know what you might see
-
Disasterpiece
Видео и Аудио запис може да служат като доказателство, ако от Съда е разрешено използване на СРС (специални разузнавателни средства -виж. НПК). Не съм искал да те обидяPage_B написа:Според законите на България снимки и филмчета не се считат за доказателство. Затова моля те не говори глупости. Защо мислиш не се съгласиха да има камери по улиците? Да, ще докажеш на хората, но това филмче може само да ти е в личната колекция и нищо повече. И моля те не ме обиждай... Аз също съм си патила, не те нападам, а ти ме обиждаш!AlexLevit написа:Напротив , именно тук е "най-опасна", защото първото нещо, с което се среща все още неоформения индивид е корупцията . Ако за теб корупцията не е проблем, тогава абсолютно справедливо си заслужаваш живуркането в държавата с по-нисък стандарт и от Албания . Моля да си спестиш плямпаниците колко трудно било за доказване - една камера ккогато в събота и неделя влизат в аудиториите на СУ частните ученици или в наетите за това места е достатъчно да бъдат снимани. Българските закони не позволяват снимането , без санкция на съда и позволение за използване на СРС, но в случая сградата на СУ е обществена т.е издържа се с парите на гражданите и може да снимаш всичко преминаващо около нея или вътре в нея без никакви разрешителниPage_B написа:Мафия има навсякъде. Тук тя не е толкова опасна. Да, знам как е, когато всичките усилия отидат по дяволите, но такъв е животът! Трябва да свикваме. Не си заслужава да си тровиш нервите. Тези неща съществуват, но са недоказуеми... Щом още го практикуват, значи за тях не е опасно. Според мен никой достоверен източник не би споделил, защото ако е знаел това, е щял да се възползва и едва ли има нещо против. Не разбрах какво точно целиш и каква по-точно информация търсиш. Слухове знаем всички (дори ти)... знаем и че са истина. Но как да го докажем?
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
-
Disasterpiece
Да.. с разрешение - да... Но знаеш ли колко пъти за огромни престъпления е имало записи и не са ги погледнали в съда. (нашите са от МВР и имам представа от тези неща). То в съда каква е корупция, а ти ако чакаш от там да ти се преборят с корупцията.
... Наистина - и аз знам за много случаи в СУ, но само съм чувала и нищо не мога да докажа. Мислиш ли, че никой не е опитвал?
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций