Мислите ли ,че има Ад и Рай?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Morning Star
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хаххааMorning Star написа:Има ад - когато карам час по литература
има и рай - когато не карам
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
таня, по тая логика, значи в момента си мъртва и си завинаги в рая:)Raya_Alexandra написа:хаххааMorning Star написа:Има ад - когато карам час по литература
В този ред на мисли: Има ад, когато карам физика и математика и има рай... когато не карам нищо.
честито за повишителния:)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Morning Star
- От дъжд на вятър
ухааа мерсиcappuccino написа:таня, по тая логика, значи в момента си мъртва и си завинаги в рая:)Raya_Alexandra написа:хаххааMorning Star написа:Има ад - когато карам час по литература
В този ред на мисли: Има ад, когато карам физика и математика и има рай... когато не карам нищо.
честито за повишителния:)
бтв имам нов отговор на въпроса дали мисля, че има ад или рай:
Еми да, като съм в тоалетната обичам да си мисля разни неща и това трябва да го включа в списъка.
Moля ви, моля ви, моля ви, кажете ми, че са излезли резултатите от повишителния!Morning Star написа:ухааа мерсиcappuccino написа:таня, по тая логика, значи в момента си мъртва и си завинаги в рая:)Raya_Alexandra написа:хаххааMorning Star написа:Има ад - когато карам час по литература
честито за повишителния:)![]()
![]()
Еми да, като съм в тоалетната обичам да си мисля разни неща и това трябва да го включа в списъка.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Следният текст по-долу е всъщност въпрос даден на изпита по химия във Вашингтонския университет. Отговорът на един от студентите бил толкова "професионален" че професорът го споделил с колегите си чрез Интернет, благодарение на което го четем и ние.
Допълнителен въпрос: Адът екзотермичен (отделя топлина) ли е или е
ендотермичен (поема топлина)?
Повечето студенти написали отговор съгласно вярванията си, използвайки правилото на Бойл - газовете се охлаждат при разширявяне и се нагряват при свиване.
Един от студентите обаче написал следното:
Първо, трябва да знаем как масата на Ада се изменя във времето.
Следователно трябва да знаем скоростта с която душите влизат в Ада и респективно излизат оттам. Мисля че с достатъчна точност можем да
предположим че след като една душа попадне в Ада, тя не може да го
напусне. Следователно напускащи Ада души няма.
По въпроса колко души влизат в Ада, нека да разгледаме различните
религии съществуващи в днешния свят. Почти всички религии твърдят че ако не си техен последовател, ще попаднеш в Ада. След като религиите са повече от една и никой не принадлежи на повече от една религия, можем да приемем че всички души ще попаднат в Ада.
При сегашните данни за раждаемост и смъртност, може да се очаква броят на душите в Ада да нараства експоненциално. Да разгледаме скоростта на изменение на обема на Ада, тъй като закона на Бойл твърди че за да се запазят температурата и налягането в него, обемът му трябва да нараства пропорционално на нарастването броя на душите там.
Оттук произтичат две възможности:
1. Ако Адът се разширява по-бавно отколкото душите постъпват в него,
тогава температурата и налягането ще нарастват докато вратите му не
издържат и целия Ад се изсипе на Земята (until all Hell breaks loose).
2. Ако Адът се разширява по бързо от нарастването броя на душите в
него, тогава температурата и налягането ще спадат докато той замръзне.
И така, какво ще се случи?
Ако приемем за верен постулатът формулиран от приятелката ми Тереза, че "по скоро Адът ще замръзне отколкото аз да спя с теб" и като вземем в предвид факта че миналата нощ спах с нея, тогава 2 трябва да е вярно, и тогава Адът е екзотермичен и вече е замръзнал. Крайният резултат от тази теория е че щом Адът е замръзнал, то той не приема повече души и следователно не функционира ... оставяйки само Рая и по такъв начин доказвайки съществувагето на Светия Дух, което обяснява защо миналата нощ Тереза през цялото време викаше "О, боже!".
Допълнителен въпрос: Адът екзотермичен (отделя топлина) ли е или е
ендотермичен (поема топлина)?
Повечето студенти написали отговор съгласно вярванията си, използвайки правилото на Бойл - газовете се охлаждат при разширявяне и се нагряват при свиване.
Един от студентите обаче написал следното:
Първо, трябва да знаем как масата на Ада се изменя във времето.
Следователно трябва да знаем скоростта с която душите влизат в Ада и респективно излизат оттам. Мисля че с достатъчна точност можем да
предположим че след като една душа попадне в Ада, тя не може да го
напусне. Следователно напускащи Ада души няма.
По въпроса колко души влизат в Ада, нека да разгледаме различните
религии съществуващи в днешния свят. Почти всички религии твърдят че ако не си техен последовател, ще попаднеш в Ада. След като религиите са повече от една и никой не принадлежи на повече от една религия, можем да приемем че всички души ще попаднат в Ада.
При сегашните данни за раждаемост и смъртност, може да се очаква броят на душите в Ада да нараства експоненциално. Да разгледаме скоростта на изменение на обема на Ада, тъй като закона на Бойл твърди че за да се запазят температурата и налягането в него, обемът му трябва да нараства пропорционално на нарастването броя на душите там.
Оттук произтичат две възможности:
1. Ако Адът се разширява по-бавно отколкото душите постъпват в него,
тогава температурата и налягането ще нарастват докато вратите му не
издържат и целия Ад се изсипе на Земята (until all Hell breaks loose).
2. Ако Адът се разширява по бързо от нарастването броя на душите в
него, тогава температурата и налягането ще спадат докато той замръзне.
И така, какво ще се случи?
Ако приемем за верен постулатът формулиран от приятелката ми Тереза, че "по скоро Адът ще замръзне отколкото аз да спя с теб" и като вземем в предвид факта че миналата нощ спах с нея, тогава 2 трябва да е вярно, и тогава Адът е екзотермичен и вече е замръзнал. Крайният резултат от тази теория е че щом Адът е замръзнал, то той не приема повече души и следователно не функционира ... оставяйки само Рая и по такъв начин доказвайки съществувагето на Светия Дух, което обяснява защо миналата нощ Тереза през цялото време викаше "О, боже!".
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
aз разбрах че всички имаъ 6?Тамян написа:Moля ви, моля ви, моля ви, кажете ми, че са излезли резултатите от повишителния!Morning Star написа:ухааа мерсиcappuccino написа:таня, по тая логика, значи в момента си мъртва и си завинаги в рая:)Raya_Alexandra написа:хаххааMorning Star написа:Има ад - когато карам час по литература
честито за повишителния:)![]()
![]()
Еми да, като съм в тоалетната обичам да си мисля разни неща и това трябва да го включа в списъка.))
бъркам ли?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Мислите ли ,че има Ад и Рай?
Мисля, че има, защо да няма?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!