Прославихме се!!!!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Няма нужда. Изчерпахме всички въпроси тук.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Ми, браво на баща ти, респект. (въпреки че не го познавам лично) Да е жив и здрав :)
Темата е офтоп. И то оддавна :arrow:
Ibiza DJ
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Xenon чак сега прочетох въпроса ти :D Това ми го разказа познат от НБУ, който го е видял с очите си. Мацката е бързала за басейн и е казала на професора "айд че бързам за Дианабад", той е казал "4 добре ли е?" и така се е свършило :lol: Абе важното е да има шоу 8)
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Аааа, как ми се иска да го бях видял!!! :roll: Интересното е че мацката е била по бански от самото начало, значи изпита й бил ей така, между другото, а приоритетът - басейн Диана :lol: Дааа, НБУ се слави с разкрепостените си мацки :)
Ibiza DJ
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Да бе тя така си е отишла. Моя познат казва следното - аз отивам на даскало със седмица, и те със седмици. Само че аз с маршрутка, а те с БМВ :lol: Демек манекенчиците, ако някой не е схванал :twisted:
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

:lol: :lol: :lol:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

zlostar написа:Xenon чак сега прочетох въпроса ти :D Това ми го разказа познат от НБУ, който го е видял с очите си. Мацката е бързала за басейн и е казала на професора "айд че бързам за Дианабад", той е казал "4 добре ли е?" и така се е свършило :lol: Абе важното е да има шоу 8)
:lol: :lol: :lol: The show must go on!
lo_flo
Драскач
Курс: втори

Мнение от lo_flo »

Creed написа:
zlostar написа:Xenon чак сега прочетох въпроса ти :D Това ми го разказа познат от НБУ, който го е видял с очите си. Мацката е бързала за басейн и е казала на професора "айд че бързам за Дианабад", той е казал "4 добре ли е?" и така се е свършило :lol: Абе важното е да има шоу 8)
:lol: :lol: :lol: The show must go on!
На мене ми се случиха забавни неща вчера в НБУ!Отидох да запиша приятеля си за изпита в неделя.Приятелката,която беше с мене ми казва:"Искаш ли да си напраиме една гавра?" Сложи ми нейното колие от бала (доста масивно и златно) пръстените й и гривната й и като влезнахме в НБУ и като се наредихме на опашката,изведнъж изкокна една дама от някъде и почна да ми вика :"Елате госпожице насам,заповядайте насам!"Тя си стана от мястото,дето седеше и помагаше на кандидат-студентите да си попълнят документите,за да седна аз и да ми провери документите и да ме вкара да си запиша гаджето.Честно казано бях потресена и изобщо не го очаквах,мислех,че приятелката ми се шегува, но явно наистина в НБУ парите правят не чудеса ми не знам кво!
Който не пие на екс, да не види секс!!!
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Мне, според мен причината се крие някъде другаде... Защото в НБУ всички стоят на таз опашка. Освен това, вече можеш да се запишеш по Интернет и да платиш таксата по банков път без да се разкарваш до горнобанско-овчакупелската местност. Така че най-вероятно това е чисто съвпадение.
Ibiza DJ
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Егати и съвпадъка;)
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Е, тва че държат на богати студенти - така си е. :)
Ibiza DJ
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”