Войната по пътищата...
Ами просто го познавам и знам, че е много отговорен човек. И му вярвам. Да не говорим, че само бегло мога да си представя какво преживява в момента и колко му е тежко. Защото той е Човек и аз ви казах, собствената му съвест ще го накаже много повече от всеки съд. И ме дразни, много ме дразни краткостта на пътя от "Осанна" до "Разпни го". Дразни ме и това, че тези, дето се подмазваха и се пишеха за големи приятели, сега първи скачат и плюят... Като си с един човек, когато твърдиш, че го уважаваш, си с него винаги, не само когато печели. Аз съм с него. Той не се опитва да избяга, носи си отговорността и ще си понесе последствията. Всеки греши. А в момента се заяждат с него. Гаврят се с него. А той не го заслужава. Защото е достоен човек, който поема отговорността за действията си. Ако беше обикновен човек и беше избягал, нямаше да злобеят толкова, колкото сега. И са толкова яростни точно защото е той, да си докажем, да си навием на пръстта, че и най-чистите хора не са чисти, че и те са прости като нас, че не са идеални. А никой не е твърдял, че са идеални. Грозно е. Драматизмът в новините е толкова изкуствено приповдигнат, като в сапунка, видите ли онзи лошият, демонът, дето го обожествявахме до вчера, трябва сега да си получи заслуженото. Абсурдно и грозно е. Отвращава ме всичко това, дори злоупотребата с болката на хората! Ако беше друг български спортист щяха да се потулят нещата, да се замажат. Максим не се опита да ги скрие. Дори това го прави достоен.
- DADO
- Легендарен флуудър
Не, не съм аз. Xin е съвсем друг човек, просто сред стадо немислещи бабуини винаги могат да се намерят 1-2 здравомислещи и разсъждаващи интелигентно.
<Едит Берс: така мислиш тил Семейството на пострадалите мисли по друг начин; Албена - може и по трети. Моля ви не коментирайте умствените качества на колегите>
<Едит Берс: така мислиш тил Семейството на пострадалите мисли по друг начин; Албена - може и по трети. Моля ви не коментирайте умствените качества на колегите>
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
В случая, действате субективно. Ние откъде да знаем какъв човек е Максим? Нито го познаваме, нито ще. Това, че вие го защитавате сляпо (ако някой е наистина познат с него, на повече от ниво "беседа", извинявайте), аз не мога да приема. Направил е грешка - ще плаща. С какво той е повече от другите? И аз съм добър човек и обичам зайчета, но ако бутна някой с колелото никой няма да гледа зайчетата, а ще си ме съди по пълната процедура.
Това, че е направил еди какво си и еди какво си за България ми е през оная работа - пил ли е? Пил е. Знаел ли е, че не трябва да кара? Да, та той е лице на няква си там кампания.
Просто, това което искам да кажа, е че той не заслужава специално отношение, което за съжаление ще получи.
Това, че е направил еди какво си и еди какво си за България ми е през оная работа - пил ли е? Пил е. Знаел ли е, че не трябва да кара? Да, та той е лице на няква си там кампания.
Просто, това което искам да кажа, е че той не заслужава специално отношение, което за съжаление ще получи.
medicate, medicate
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тъпанарин, 1,1 промила са 10 бири!Xenon написа:Максим не е виновен, а количество алкохол намерено в кръвта му е направо смешно - 1,1 промила. Та това е по-малко от 1 бутилка бира!
Аз като пия една бира ми отчита 0,11.
Максимчо пил алкохолец и после пътищата му са виновни!
СМЪРТ ЗА УБИЕЦА МАКСИМ!!!
<Bers: смъртното наказание е отменено преди години, затова подобни изказвания не се толерират!>
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- DADO
- Легендарен флуудър
Хей, защо спориш след като не знаеш?! Ти сигурно от 1 бира ставаш толкова пиян че не виждаш колко ти отчита.Паган написа:Тъпанарин, 1,1 промила са 10 бири!Xenon написа:Максим не е виновен, а количество алкохол намерено в кръвта му е направо смешно - 1,1 промила. Та това е по-малко от 1 бутилка бира!
Ibiza DJ
-
sasoh
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Значение новините имат дотам, че определят мисленето на едно половин България, която няма достъп до алтернативни източници на информация, и приемат всичко за вярно
А на повечето хора, умеещи да ползват интернет знаят, че по новините се пускат само определени неща и се представят само по определен, удобен за някой, начин
А на повечето хора, умеещи да ползват интернет знаят, че по новините се пускат само определени неща и се представят само по определен, удобен за някой, начин
efegee
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе хора ,верно изпадате в крайности вече
Максим преди всичко е човек и трябва да си поднесе отговорността.Друг е въпросът че по мнение той просто е извадил лош късмет и не е от онази катогория тъпанари които нарочно правят нарушения и карат като побеснели и накрая размамзват някого на пътя
Ей това са истинските боклуци, измет, която заслужава да изгние в затвора.Но има хора и хора, мисля че на всеки поне веднъж му се е случвало да кара "почерпен", но лошото е когато има фатални последици след това.Никого не оправдавам, трябва да имам здрав морал и силен разум, но никога това не се проявява на 100 % при хората за съжаление.
Като птичка в небесата 
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако си ми чел мненията, значи знаеш отговора.Ако на негово място беше едно обикновено момче, щяхте ли да го плюете с такъв ентусиазъм???
И това не е плюене, а желанието ми за мъст - СМЪРТ
...и УБИЕЦ.А в момента се заяждат с него. Гаврят се с него. А той не го заслужава. Защото е достоен човек
Не бъди толкова сигурен. <CENSORED> това не е злоба.Ако беше обикновен човек и беше избягал, нямаше да злобеят толкова, колкото сега.
Мразя този убиец, както и всеки друг убиец. СМЪРТ за всеки убиец!
Хехехе-хахаха!!! Пил ли е? Пил е! СМЪРТ за убиеца!току що в новините казаха, че още не може да се говори със сигурност дали е виновен. А това го казват специалисти, които цял живот с това се занимават
<CENSORED> , 0.5 промила е допустима норма на алкохола в кръвта!Xenon написа:Хей, защо спориш след като не знаеш?! Ти сигурно от 1 бира ставаш толкова пиян че не виждаш колко ти отчита.Паган написа:<CENSORED> , 1,1 промила са 10 бири!Xenon написа:Максим не е виновен, а количество алкохол намерено в кръвта му е направо смешно - 1,1 промила. Та това е по-малко от 1 бутилка бира!
Оня екарал с два пъти повече! СМЪРТ за пияния шофьор-убиец!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
- DADO
- Легендарен флуудър
2 Паган: Ква мъст бе<CENSORED> ? <CENSORED>
Казваш че ти отчита 0,11 а? Сам се издаде, пияница такава! Караш пил!!!!!!!!!! Трябва да ти забранят всякакъв достъп до автомобили, защото ТИ СИ ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ!!! УТРЕ ЩЕ СЕ НАПИЕШ И ЩЕ ВЛЕЗЕШ В СТАТИСТИКАТА!!!<[b]Bers: Паган каза че се е мерил, а не че е карал, сега защо ти правиш заключения без факти? Освен това законът допуска 0,1 но не допуска 1,1, има разлика около един промил, което си е 100 грама водка.>[/b]
Хора, крайно време е да разберем всеки би могъл да бъде на мястото на Максим, никой не е застрахован. Да ама не. Ще се опълчим срещу Максим защото България е с най-безопасните пътища и шофьори в света, и автомобилни катастрофи с жертви стават веднъж на 50 години, а случаят със Стависки е изключение!!!
<CENSORED>
Казваш че ти отчита 0,11 а? Сам се издаде, пияница такава! Караш пил!!!!!!!!!! Трябва да ти забранят всякакъв достъп до автомобили, защото ТИ СИ ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ!!! УТРЕ ЩЕ СЕ НАПИЕШ И ЩЕ ВЛЕЗЕШ В СТАТИСТИКАТА!!!<[b]Bers: Паган каза че се е мерил, а не че е карал, сега защо ти правиш заключения без факти? Освен това законът допуска 0,1 но не допуска 1,1, има разлика около един промил, което си е 100 грама водка.>[/b]
Хора, крайно време е да разберем всеки би могъл да бъде на мястото на Максим, никой не е застрахован. Да ама не. Ще се опълчим срещу Максим защото България е с най-безопасните пътища и шофьори в света, и автомобилни катастрофи с жертви стават веднъж на 50 години, а случаят със Стависки е изключение!!!
<CENSORED>
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
бе чак смърт за Максим... се едно всички убийци по пътя се убиват...
дали е пил също вече е се тая... последствията са налице, остава да виидм какви ще са наказанията... (не се ли криминализираха убийствата по пътищата?)...
предлагам затвор за Максимчо, както и на всички, които направят неблагоразумието да прегазват хора... да има респект, да се знае, че като размажеш някого ще има последствия, независимо кой си и кой си мислиш, че си!
дали е пил също вече е се тая... последствията са налице, остава да виидм какви ще са наказанията... (не се ли криминализираха убийствата по пътищата?)...
предлагам затвор за Максимчо, както и на всички, които направят неблагоразумието да прегазват хора... да има респект, да се знае, че като размажеш някого ще има последствия, независимо кой си и кой си мислиш, че си!