Войната по пътищата...

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Ами просто го познавам и знам, че е много отговорен човек. И му вярвам. Да не говорим, че само бегло мога да си представя какво преживява в момента и колко му е тежко. Защото той е Човек и аз ви казах, собствената му съвест ще го накаже много повече от всеки съд. И ме дразни, много ме дразни краткостта на пътя от "Осанна" до "Разпни го". Дразни ме и това, че тези, дето се подмазваха и се пишеха за големи приятели, сега първи скачат и плюят... Като си с един човек, когато твърдиш, че го уважаваш, си с него винаги, не само когато печели. Аз съм с него. Той не се опитва да избяга, носи си отговорността и ще си понесе последствията. Всеки греши. А в момента се заяждат с него. Гаврят се с него. А той не го заслужава. Защото е достоен човек, който поема отговорността за действията си. Ако беше обикновен човек и беше избягал, нямаше да злобеят толкова, колкото сега. И са толкова яростни точно защото е той, да си докажем, да си навием на пръстта, че и най-чистите хора не са чисти, че и те са прости като нас, че не са идеални. А никой не е твърдял, че са идеални. Грозно е. Драматизмът в новините е толкова изкуствено приповдигнат, като в сапунка, видите ли онзи лошият, демонът, дето го обожествявахме до вчера, трябва сега да си получи заслуженото. Абсурдно и грозно е. Отвращава ме всичко това, дори злоупотребата с болката на хората! Ако беше друг български спортист щяха да се потулят нещата, да се замажат. Максим не се опита да ги скрие. Дори това го прави достоен.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

me is confused
Xin=Xenon?
medicate, medicate
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Не, не съм аз. Xin е съвсем друг човек, просто сред стадо немислещи бабуини винаги могат да се намерят 1-2 здравомислещи и разсъждаващи интелигентно.

<Едит Берс: така мислиш тил Семейството на пострадалите мисли по друг начин; Албена - може и по трети. Моля ви не коментирайте умствените качества на колегите>
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

В случая, действате субективно. Ние откъде да знаем какъв човек е Максим? Нито го познаваме, нито ще. Това, че вие го защитавате сляпо (ако някой е наистина познат с него, на повече от ниво "беседа", извинявайте), аз не мога да приема. Направил е грешка - ще плаща. С какво той е повече от другите? И аз съм добър човек и обичам зайчета, но ако бутна някой с колелото никой няма да гледа зайчетата, а ще си ме съди по пълната процедура.
Това, че е направил еди какво си и еди какво си за България ми е през оная работа - пил ли е? Пил е. Знаел ли е, че не трябва да кара? Да, та той е лице на няква си там кампания.
Просто, това което искам да кажа, е че той не заслужава специално отношение, което за съжаление ще получи.
medicate, medicate
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Ами като не знаеш, поне изчакай следствието да се произнесе-току що в новините казаха, че още не може да се говори със сигурност дали е виновен. А това го казват специалисти, които цял живот с това се занимават. А вие чули недочули, разбрали недоразбрали се изказвате ултра компетентно и злобеете.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Xenon написа:Максим не е виновен, а количество алкохол намерено в кръвта му е направо смешно - 1,1 промила. Та това е по-малко от 1 бутилка бира!
Тъпанарин, 1,1 промила са 10 бири!
Аз като пия една бира ми отчита 0,11.

Максимчо пил алкохолец и после пътищата му са виновни!

СМЪРТ ЗА УБИЕЦА МАКСИМ!!!

<Bers: смъртното наказание е отменено преди години, затова подобни изказвания не се толерират!>
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Паган написа:
Xenon написа:Максим не е виновен, а количество алкохол намерено в кръвта му е направо смешно - 1,1 промила. Та това е по-малко от 1 бутилка бира!
Тъпанарин, 1,1 промила са 10 бири!

Хей, защо спориш след като не знаеш?! Ти сигурно от 1 бира ставаш толкова пиян че не виждаш колко ти отчита.
Ibiza DJ
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Абе яко беше как от 1.3 ли колко в началото, за новините го смъкнаха на 1.1. Разликата май беше, че над 1.2 са 3 до 10 затвор задължително
А сега 100% ще се мушне с условна. Нищо неочаквано като за нашата родина
efegee
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

абе хора, какво значение имат новините, нали всичко е документирано, смешни сте просто.
Едит: А днес по новините говориха и за 1.8. Не знам кой си бил чул от не знам къде си и ние го съобщаваме на целокурния български народ. И цацата стана кит...
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

..........
Последно промяна от DADO на 08 Авг 2007, 22:26, променено общо 1 път.
Ibiza DJ
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Значение новините имат дотам, че определят мисленето на едно половин България, която няма достъп до алтернативни източници на информация, и приемат всичко за вярно
А на повечето хора, умеещи да ползват интернет знаят, че по новините се пускат само определени неща и се представят само по определен, удобен за някой, начин
efegee
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Абе хора ,верно изпадате в крайности вече :arrow: Максим преди всичко е човек и трябва да си поднесе отговорността.Друг е въпросът че по мнение той просто е извадил лош късмет и не е от онази катогория тъпанари които нарочно правят нарушения и карат като побеснели и накрая размамзват някого на пътя :evil: Ей това са истинските боклуци, измет, която заслужава да изгние в затвора.Но има хора и хора, мисля че на всеки поне веднъж му се е случвало да кара "почерпен", но лошото е когато има фатални последици след това.Никого не оправдавам, трябва да имам здрав морал и силен разум, но никога това не се проявява на 100 % при хората за съжаление.
Като птичка в небесата :)
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Ако на негово място беше едно обикновено момче, щяхте ли да го плюете с такъв ентусиазъм???
Ако си ми чел мненията, значи знаеш отговора.
И това не е плюене, а желанието ми за мъст - СМЪРТ
А в момента се заяждат с него. Гаврят се с него. А той не го заслужава. Защото е достоен човек
...и УБИЕЦ.
Ако беше обикновен човек и беше избягал, нямаше да злобеят толкова, колкото сега.
Не бъди толкова сигурен. <CENSORED> това не е злоба.
Мразя този убиец, както и всеки друг убиец. СМЪРТ за всеки убиец!
току що в новините казаха, че още не може да се говори със сигурност дали е виновен. А това го казват специалисти, които цял живот с това се занимават
Хехехе-хахаха!!! Пил ли е? Пил е! СМЪРТ за убиеца!
Xenon написа:
Паган написа:
<CENSORED> , 1,1 промила са 10 бири!

Хей, защо спориш след като не знаеш?! Ти сигурно от 1 бира ставаш толкова пиян че не виждаш колко ти отчита.
<CENSORED> , 0.5 промила е допустима норма на алкохола в кръвта!
Оня екарал с два пъти повече! СМЪРТ за пияния шофьор-убиец!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

2 Паган: Ква мъст бе<CENSORED> ? <CENSORED>
Казваш че ти отчита 0,11 а? Сам се издаде, пияница такава! Караш пил!!!!!!!!!! Трябва да ти забранят всякакъв достъп до автомобили, защото ТИ СИ ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ!!! УТРЕ ЩЕ СЕ НАПИЕШ И ЩЕ ВЛЕЗЕШ В СТАТИСТИКАТА!!!<[b]Bers: Паган каза че се е мерил, а не че е карал, сега защо ти правиш заключения без факти? Освен това законът допуска 0,1 но не допуска 1,1, има разлика около един промил, което си е 100 грама водка.>[/b]

Хора, крайно време е да разберем всеки би могъл да бъде на мястото на Максим, никой не е застрахован. Да ама не. Ще се опълчим срещу Максим защото България е с най-безопасните пътища и шофьори в света, и автомобилни катастрофи с жертви стават веднъж на 50 години, а случаят със Стависки е изключение!!!

<CENSORED>
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

бе чак смърт за Максим... се едно всички убийци по пътя се убиват...

дали е пил също вече е се тая... последствията са налице, остава да виидм какви ще са наказанията... (не се ли криминализираха убийствата по пътищата?)...

предлагам затвор за Максимчо, както и на всички, които направят неблагоразумието да прегазват хора... да има респект, да се знае, че като размажеш някого ще има последствия, независимо кой си и кой си мислиш, че си! :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “България”