Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
(3) След обявяване на резултатите от предварителните изпити, кандидатите могат да идентифицират писмените си работи в двудневен срок. Идентифицирането се извършва лично от кандидат-студента срещу представяне на документ за самоличност и картончето с входящия номер.
едно не ми е ясно
ако не я идентифицирам работата, ще се зачита ли, ако изкарам по-ниска оценка на редовния и ще се зачита ли при балообразуването
и още нещо - в какъв срок мога да я идентифицирам?
ще се зачита дори и да не я идентифицираш спокойно ... докато излезат оценките от истинските изпити (след като си попълнил кск документите) ще ти образуват бала с оценката от предварителния и ще се класираш с нея ако на истинския изкараш по-малко
Хм..излиза, че няма значение колко си написал...въпреки че аз написах 60 страници( с доста едър почерк) и имам 5.50(нямам грешки-фактологически или стилови неточности), а не знам как пишете по 14 стр и имате 5.75....Ама...Шанс ))
smeshko написа:ще се зачита дори и да не я идентифицираш спокойно ... докато излезат оценките от истинските изпити (след като си попълнил кск документите) ще ти образуват бала с оценката от предварителния и ще се класираш с нея ако на истинския изкараш по-малко
значи да не си правя труда да я идентифицирам
мерси за инфото
fly4o написа:Хм..излиза, че няма значение колко си написал...въпреки че аз написах 60 страници( с доста едър почерк) и имам 5.50(нямам грешки-фактологически или стилови неточности), а не знам как пишете по 14 стр и имате 5.75....Ама...Шанс ))
КОЛКО СИ НАПИСАЛ?!
ТИ ЕБАВАШ ЛИ СЕ?
„Най-големият университет не се присъединява, той води" Боян Биолчев
fly4o написа:Не бе...не се ебавам...надали бих се ебавал с тва точно
Е това е невероятно!
По колко реда си имал на страница?
Конвенционално би трябвало да са до 26-28, макс 30 реда. Не повече. Ти да не си писал по десетина!?
Бах мааму!
30 листа!
„Най-големият университет не се присъединява, той води" Боян Биолчев
fly4o написа:Хм..излиза, че няма значение колко си написал...въпреки че аз написах 60 страници( с доста едър почерк) и имам 5.50(нямам грешки-фактологически или стилови неточности), а не знам как пишете по 14 стр и имате 5.75....Ама...Шанс ))
Как, по дяволите, го направи? Аз писах през цялото време смн малки почивки, не пиша бавно и накрая ни останаха 20 мин. за проверка ...( 39 страници)По колко реда ти е страницата-10?
Момко, ти да не си печатна машина! Писал си с 12стр./ч..... какво си писал толкова много не ми е ясно! Моята тема от курса ми беше 12 страници и имах 6.00! 60 СТРАНИЦИ!!!