ами... ето ме, съществувамdidito написа:...Може би не съществува човек или по-скоро момче, което ама наистина да е отдадено с цялото си сърце, мозъче и мисли на едно момиче...
Ревност
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
На теория добре, но обикновено "половинката" го разбира като липса на чувства и заинтересованостАнна написа:Никак не съм ревнива, защото не виждам смисъл. Както се казва: Ако обичаш нещо, пусни го на свобода и ако се върне, твое е, ако не, никога не ти е принадлежало. Моята половинка е свободен като птичка и засега не проявява признаци че иска да отлети нанякъде.
Може и да съществуват принцове, но звучи фантастично, а реалността е съвсем друга. Boromir, да разбирам ли, че си сляп и дори мъъъничко не би се заинтригувал от някоя друга освен момичето до теб? Не говоря за изневяра, просто мислите ти да се отклоняват...Много се съмнявам да ти кажа. Разните му там плакати, филмчета, каналчета, клипчета, разхождащи се къси полички и т.н. Да не пожелаеш друга, да не помислиш за друга, да си отдаден изцяло на едно момиче с всичките си мисли и вибрацийки на тялото и душата си??!?!? Както се казва, прекалено хубаво е, за да е истина. 
И прекалено нечовешко.То ако има такъв човек,сигурно нещо ще му е сбъркано.Наистина ли вярвате в тази нереалистична,безкрайна,всепоглъщаща любов?!Защо един мъж да не поглежда понякога встрани?Нали трябва да е компетентен,да изисква по нещо и от неговото момиче,а пък тя да има стимул и да се стреми към по-добро!Същото важи и за нежния пол,който не винаги е толкова нежен
.А ревността си е в реда на нещата.Представете си сега да живеете с някого,да го обичате,той да твърди същото ,обаче винаги да ви дава пълна свобода.Да не реагира,ако дори открито флиртувате с някой/я и изобщо-"обичам те" само на думи.Е,приятно ли ще ви е?!Ревността според мен е неделима част от любовта.Дори понякога може да укрепи даден връзка.Само искам да уточня,че говоря за нормална ревност,а не такава граничаща с ненормални психически състояния или параноя.Всеки от нас е или ще бъде принцът или принцесата на някого,но просто няма защо да се бори с човешкото в себе си,right? 
Smile!
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Тази теория върви добре на практика вече пет месеца.Sw1tched написа:На теория добре, но обикновено "половинката" го разбира като липса на чувства и заинтересованостАнна написа:Никак не съм ревнива, защото не виждам смисъл. Както се казва: Ако обичаш нещо, пусни го на свобода и ако се върне, твое е, ако не, никога не ти е принадлежало. Моята половинка е свободен като птичка и засега не проявява признаци че иска да отлети нанякъде.
И не трябва да е истина.Не говоря за изневяра, просто мислите ти да се отклоняват...Много се съмнявам да ти кажа. Разните му там плакати, филмчета, каналчета, клипчета, разхождащи се къси полички и т.н. Да не пожелаеш друга, да не помислиш за друга, да си отдаден изцяло на едно момиче с всичките си мисли и вибрацийки на тялото и душата си??!?!? Както се казва, прекалено хубаво е, за да е истина.
Я да кажа и аз нещо.
Много съм ревнив. Направо.. всъщност понякога се шегувам за това, но неусетно с разговора (защото при всяка наченка на ревност си говорим с момата) шегата прераства в раздразнение и съответно изблик на ревност от моя страна.
Малко ми е трудно да спра да го правя.
Но съм свикнал да й казвам всичко и ако започна да премълчавам това, че нещо, което тя е направила не ми харесва, да речем, ще е по-лошо.
Много съм ревнив. Направо.. всъщност понякога се шегувам за това, но неусетно с разговора (защото при всяка наченка на ревност си говорим с момата) шегата прераства в раздразнение и съответно изблик на ревност от моя страна.
Малко ми е трудно да спра да го правя.
Но съм свикнал да й казвам всичко и ако започна да премълчавам това, че нещо, което тя е направила не ми харесва, да речем, ще е по-лошо.
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Без да искам да обидя когото и да е -
ревност изпитват хората, който не са сигурни в себе си.
Демек мислят, че няма да могат да запазят човека до
себе си.Че не са достатъчно добри за него и той ще
ги смени при първа възможност.С други думи споко.
Ако е сериозен/а и е намерил/а нещо в някого
няма да го остави просто така!
Естествено то си има някакви граници.Не може да гледаш
как някой ти сваля гаджето, нали?!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Паган не би трябвало да обиждаш никой, защото си....прав.
Но пък и ревността, от време на време би могла също и да поласкае човека до теб...
Но пък и ревността, от време на време би могла също и да поласкае човека до теб...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
[quote="Паган"]Без да искам да обидя когото и да е -
[/quote
И аз съм на същото мнение като тебе.
И аз съм на същото мнение като тебе.
Като птичка в небесата 
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
that's rightПаган написа:Без да искам да обидя когото и да е -
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")