Коя е най-омразната/любимата ви реклама по ТВ?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
О, тази реклама разбива:) Свещеникът не стига, че прелъсти девойчето, излъга го, а най-накрая му открадна колата...^PrincessA^ написа:Кефи ме новата реклама на Кока Кола със свещеника
Предполагам, че идеята на Мастика е, че като се натряскаш хубавичко и жените ти се виждат перфектни хахахаха Пък българите вече започнаха да си мислят акто американците,че сексът продава! И аз много съм се чудила на онази с резенчетата лимон. Що за тъпо същество трябва да е ,за да я гледат толкова много хора и то едва ли не по цици...alhimikat написа:представете си
седнах да погледам (специално затова) рекламки преди няколко дни
и на какво се натъкнах
рекламата на МАСТИКА ПЕЩЕРСКА
който ме опровергае и докже че тази реклама с прашките и циците има някакъв смисъл - евала
трето
Сухият Джин който е рекламиран по множество билбордове в София
гола жена с резенчета лимончета на зърната на гърдите
евала по тъпа не съм виждал
Е, тази реклама е наистина уникалнаivy написа:Помните ли оная реклама на Хонда с верижната реакция - всяка джаджа задействаше следващата и естествено чичкото, който разправяше "Isn't it nice when things just work!"
А колко тъпи реклами има още, просто не е истина... Храниш се,а някаква жена се скрива в храстите,защото иам стомашни проблеми. Същата простотия е онази бабка с песничката "вече ми е леко, чувствам се добре"...
Ужасни са! Но поне разсмиват! Жалкото е,че запомняш, какво са пеели или казали в тези толкова тъпички рекламки. От кампанията на БСП ми се заби в главата - "защото така ми харесва" , че по едно време и аз започнах да го повтарям и то несъзнателно
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Не знам как още никой не е споменал за новото тоалетно блокче с гел лента на Доместос. Един мъж отваря вратата на тоалетната и от там една вълна го залива. СВЕЖЕСТ
А също така изключително противна е рекламата за Фикс Маги малки тайни. Актьорите се конкурират кой ще изглежда по-голям дебил от другия.
А Мария и Петко - семейство олигофрени. И точно те са с едни от най-често срещаните български имена. Това ли е средностатистическото българско семейство. Ако е така, то има за какво да се тревожим.
А рекламата за Рама Йогурт. един мъж пита кравите:"Хей, да не би вие да имате нещо общо с това?" и те започват да подскачат, не, не да подскачат, те направо се носят из въздуха. Е вече тази реклама като я гледам и аз започвам да се чувствам като олигофрен. Много зле ми влияе.
А сега има една нова реклама с една филия, която излиза от кутията за хляб с репликата:"Времето минаваше бавно като пътнически влак." А когато се почесва от нея падат трохи. Ами малко няма връзка накрая с нещата ама ме кефи.
А също така изключително противна е рекламата за Фикс Маги малки тайни. Актьорите се конкурират кой ще изглежда по-голям дебил от другия.
А Мария и Петко - семейство олигофрени. И точно те са с едни от най-често срещаните български имена. Това ли е средностатистическото българско семейство. Ако е така, то има за какво да се тревожим.
А рекламата за Рама Йогурт. един мъж пита кравите:"Хей, да не би вие да имате нещо общо с това?" и те започват да подскачат, не, не да подскачат, те направо се носят из въздуха. Е вече тази реклама като я гледам и аз започвам да се чувствам като олигофрен. Много зле ми влияе.
А сега има една нова реклама с една филия, която излиза от кутията за хляб с репликата:"Времето минаваше бавно като пътнически влак." А когато се почесва от нея падат трохи. Ами малко няма връзка накрая с нещата ама ме кефи.
- Riza - pijama
- От дъжд на вятър
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
О,тази ми беше любимаSunny написа:Е,точно тази е за ПурланRiza - pijama написа:"Пуловера на татко аз обичам, и често тайничко си го обличам...."
Днес отново гледах рекламата на "Пършевица":) С една крава... Много е тъпа и умирам да се хиля:) Обаче песничката така тис е забива в ума, също акто "Рама Маргарин"...
Оригинална беше рекламката на едно вино, не помня коя по-точно, но бяха взели текста от " Горчичо вино снощи пих"... А другата за една ракия, която пак бяха използвали една песен " ... по тръбичка текла, в казан си се пекла, ракийчице..." ме гадеше, ен знам защо. Явно този комерсиализъм много ме дразни.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
тая и на мен много ми харесва,също и оная на Бекс мисля че беше-"не ти трябва да знаеш немски"(мразя го тоя езикivy написа:Помните ли оная реклама на Хонда с верижната реакция - всяка джаджа задействаше следващата и естествено чичкото, който разправяше "Isn't it nice when things just work!"
а рекламите който ме дразнят са толкова много...например за Мария и Петко(баси малоумните!!!);и повечето за перилни и почистващи препарати или хранителни стоки не ми допадат
На мен много ми харесва на "Пършевица"- много е забавна...с тази кравица....
А какво ще кажете за "македонска наденица"?
Доста дълго обмислях какъв смисъл са вложили в диалога и накрая разбрах,че такъв няма
освен,че се говори на....македонски...Ако съм в грешка,някой да помогне в тълкуването ... 
А какво ще кажете за "македонска наденица"?
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Рекламата за "македонската наденица" е направена така че да не се разбира какво се говори от първия път, а чак на десетия, за да я гледат хората по няколко пъти. Иначе още с почването й ще се сменя канала. Поредния пример за добро и бляскаво начало с "О, Пепи" и безсмисления, отблъскващ край (да се надяваме) с тая наденица.