Аз лесни работи мога- колко му е. спагети, сандвичи, яйца, нарязан кремвирш на колелца...Хахаха...Обаче искам понякога да мога да сготвя нещо вкъщи докато мама я няма, та да я заместя по някакъв начин. Полза за семейството, сеш ли се ?
Умеете ли да готвите?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Обещавам!
Аз лесни работи мога- колко му е. спагети, сандвичи, яйца, нарязан кремвирш на колелца...Хахаха...Обаче искам понякога да мога да сготвя нещо вкъщи докато мама я няма, та да я заместя по някакъв начин. Полза за семейството, сеш ли се ?
Искам да умея много неща, а не да се излежавам по цял ден...
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Ти си моята гордост! После как да не ти се възхищавам?!Vintersorg написа:Обещавам!
Аз лесни работи мога- колко му е. спагети, сандвичи, яйца, нарязан кремвирш на колелца...Хахаха...Обаче искам понякога да мога да сготвя нещо вкъщи докато мама я няма, та да я заместя по някакъв начин. Полза за семейството, сеш ли се ?Искам да умея много неща, а не да се излежавам по цял ден...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- fire
- Живее, за да пише
Himera, не мислиш ли че трябва да го накараме след началото на октомври да ни покани на някое негово кулинарно творение, с което да ни демонстрира придобитите през това лято готварски умения?

Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- fire
- Живее, за да пише
А-аааа, стига с тези чушки. Вече зная, че може добре да се справи с приготвянето на пълнените чушки. Скоро ще се научи и как се приготвят чукшки с доматен сос. Но аз имах предвид нещо по-съществено и не само едни чушки. Трябва да си помисли за няколко кулинарни шедьовъра (нещо като предястие - салатка, основно ястие, но не чушки и някой лек десерт). А при Лорда ще отидем, само дето той се дърпа и не иска да ни покани. Даже се опитва да ни убеди в това, че всичко, което приготвя е едва ли грешка на природата 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сваряваш картофи.Като поизстинат малко ги обелваш.
Намачкваш и ги разстилаш в тава, като преди това прибавяш
парчета шунка (или каквото мезе имаш), краставички, кашкавал,
може и сирене.После печеш във фурната докато отгоре се зачервят или
стане коричка.
Намачкваш и ги разстилаш в тава, като преди това прибавяш
парчета шунка (или каквото мезе имаш), краставички, кашкавал,
може и сирене.После печеш във фурната докато отгоре се зачервят или
стане коричка.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- fire
- Живее, за да пише
Мерси! Но тази питка не остава ли мека? Можеш ли (след като се е изпекла) да я разрежеш и да си я хапваш, както си хапваш парче питка? Не трябва ли заедно с другите неща към сместа да прибавиш 1-2 разбити яйчица, за да стегне по-добре след печене?
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не, яйца не се слагат.Може да пробваш, но според мен ще е
гадно, не отговарям за последствията.
Ако искаш преди да сложиш намачканите картофи в тавата
сложи два пласта кори за баница.
Их, забравих, сложи малко олио да не залепне питата за тавата
За жалост не можеш да си я хапваш като пица.За това се слага кората,
но пак не е сигурно,м че няма да се изцапаш.
Аз взимам вилицата и нагъвам легнал.
гадно, не отговарям за последствията.
Ако искаш преди да сложиш намачканите картофи в тавата
сложи два пласта кори за баница.
Их, забравих, сложи малко олио да не залепне питата за тавата
За жалост не можеш да си я хапваш като пица.За това се слага кората,
но пак не е сигурно,м че няма да се изцапаш.
Аз взимам вилицата и нагъвам легнал.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
Бррррр... Това не го обичам
Може ли за мен да оставиш всичко друго, но без вареното жито. Съгласна съм и на военния филм, и на всичко останало, но моля те спаси ме от житото. Отстъпвам ти го цялото на теб 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хиляди благодарности!
Ще го взема...
Ами, идвай тогава...имам да доглеждам за втори път втория диск на немския военен филм Дер Унтерганг...за теб семките, за мен - житото!
ама...колебая се дали да го доглеждам. Много е тежък нататък...миналия път едва го понесох..Във втория диск тъпата мръсница жената на Гьобелс уби шестте си деца, щото за тях нямало бъдеще без национал-социализъм! Мръсница!!! Едва ли ще мога да го гледам пак...Много ме впечатли това!

Ще го взема...
Ами, идвай тогава...имам да доглеждам за втори път втория диск на немския военен филм Дер Унтерганг...за теб семките, за мен - житото!
ама...колебая се дали да го доглеждам. Много е тежък нататък...миналия път едва го понесох..Във втория диск тъпата мръсница жената на Гьобелс уби шестте си деца, щото за тях нямало бъдеще без национал-социализъм! Мръсница!!! Едва ли ще мога да го гледам пак...Много ме впечатли това!
- fire
- Живее, за да пише
О-ооооо, не благодаря! С този филм се отказвам и от семки, и от всичко останало. Ако го смениш с нещо по-леко и по-приятно може и на жито да се съглася
А ти реши ли какво ще ни сготвиш, когато се настаниш в общежитието?

А ти реши ли какво ще ни сготвиш, когато се настаниш в общежитието?