Документи за предварителните изпити

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

alys написа:Няма специални материали за предварителните изпити.
Чл. 7. (1) За участие в предварителните кандидатстудентски изпити се подават следните документи:
1. Картонче за участие в предварителните кандидатстудентски изпити. Картончето се получава след заплащане на таксата при регистрация за издаване на входящ номер;
2. Лична карта;
3. Квитанция за платена такса за участие в предварителните изпити.
3.1. Таксата за предварителните кандидатстудентски изпити може да се внася и по банков път в банков клон на всяка търговска банка (без БНБ) по банкова сметка на СУ "Св. Климент охридски" (вж. Приложение 5).
(2) Документите по ал. (1) се подават в Учебен отдел на Ректората от 26.03. до 20.04.2006 г. всеки работен ден от 10.00 до 12.00 и от 14.00 до 16.00 часа.
(3) Документи могат да се подават и в бюрата за прием на документи в страната на ЕООД "Център за кандидатстудентска подготовка и нформация" (ЦКПИ) - гр. Стара Загора (вж. Приложение 6).
Еми да,и аз знам,че картончето се получава като се внесат там парите,обаче тея от учебния център и казаха,че трябва тя да им занесе картонче. :?
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Гледай сега - тези картончета за предварителния изпит са само за хора, които се записват на място в София и са безплатни и се намират с купища на масичките пред самата стая за записване. Хората от провинцията, се записват по определените за това места ( ЦКПИ, както и Кандидастудентски борси ). По-ясно от това не може да ти го каже никой :)
Аватар
martin
В началото бе словото

Мнение от martin »

:) в кандидатстудентската борса в моя град се записах без никакви такси.Просто нося бележката от банката,попьлвам картончето и сьм готов :)
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Оф,успях, най-сетне днес се записах...След като се изгубих буквално 2 пъти в СУ ,най-после успях!!!!! :twisted:
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

и аз изгубих поне не съм единствена :)
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

phoebe написа:трябва ти личната му карта + копие от нея, аз така записах 2 приятеля.
И копие, и лична карта? Защо и двете :? . Може и да си има логично обяснение, но нещо не се сещам. :oops:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Всъщност първия път ми искаха, да сверят нещо си там, но като се записвах себе си в понеделник, само лична карта свърши работа.
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Някой има ли представа колко хора ще се явяват на изпити.Аз като се записвах на...абе в началото на пролетната беше...бях 02560-ти номер.Дали бройката е стигнала 6-7 хиляди.Някой от късно записалите да сподели кой номер.Така за инфо ,защото ми е любопитно:)
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

бройката е около 9000 във вестниците пише точна бройка
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Номерът няма никакво значение ... може да си номер 18 000 примерно :Р но да са се записали 10000 човека :) просто на КС борси в страната се раздават различни номера,които нямат общо с броя на кандидатите :) Примерно аз съм номер 12 000 и нещо :Р , но кандидатите са само 8000-9000 :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”