Химически факултет...!

Подфорум към Факултета по химия и фармация
Публикувай отговор
vladess
В началото бе словото

Мнение от vladess »

Здравейте аз съм първа година Екохимия и ако може някой да даде малко инфо по специалността. Кандидатсвах с география и ми е малко странно , че ще уча ехкохимия . Говорих с едно момче от УНСС и той ми каза , че в СУ има много здраво учене дори ме посъветва да започвам да уча .... ЛЕле айде малко инфо че съм се наплашил :О
christina_t
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от christina_t »

кои предмети са по-притеснителни?а някой знае ли задочното дали имат право на спорт?а за задочното какво става с чуждия език? :roll:
Аватар
zorrinka
В началото бе словото

Мнение от zorrinka »

Здравейте! И аз като Vladess ще съм първи курс екохимия, но не с география - а с химия. :wink:
Аватар
charlie
В началото бе словото

Мнение от charlie »

И аз искам да разбера за притеснителните предмети :) Който е навътре с нещата, нека да сподели за новобранците :oops:

А инфо за екохимията има малко на сайта на ХФ http://www.chem.uni-sofia.bg/
Изображение
Аватар
zorrinka
В началото бе словото

Мнение от zorrinka »

Това от одавана го видях, но све пак благодаря charlie. Аз не искам толкова от рано информация за това кои са по-трудните предмети, защото всеки предмет си има своята тежест... и ако не си седнеш на д-то да научиш, всичко ще ти трудно. Аз по скоро искам да знам кои ще са ми колеги/колежки.... , а пък после, като почнат лекции и сесии, ще обсъдим кофтите неща. :wink:
B_I_M_B_O
В началото бе словото

Мнение от B_I_M_B_O »

koito e qdrena himia za 1-va godinka mnogo da vnimava s doc.Spasov po ob6ta fizika :) !6te vi skusa D-to ot y4ene ama 6te ima za6to!Koito ne haresva matematika kato men :D da zalqga 6toto go 4akat 3 vi6i matematiki za 1 godinka da zybri!I se molete da vi se padnat prepodavatelite koito ni prepodavaha sega po Matemati4eski analiz (MA) i po matemati4ni metodi v himiata(MMX),t.e. matematika 2 i 3!drygoto ne e trydno!
Tolkoz ot mene na koito ima vuprosi ot zai4etata za na6ta specialnost moga da pomogna sus nqkoi suvet!!!

STISKAITE PALCI HINEVA DA ME PUSNE PO LAAG V PONEDELNIK! :)
RED OR DEAD!
Аватар
zorrinka
В началото бе словото

Мнение от zorrinka »

ихихих. и аз имам висша математаика първия семестър.. и кофти ли е математиката? И на мен не ми е присърце много... и се плаша малко. физиката не ме плаши толкова.... но тази пуста матаматика... пък и то ВИСША.... :oops:
Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас!

http://www.save-yanko.com
Аватар
charlie
В началото бе словото

Мнение от charlie »

Пък тези дето са само Химия май не учат висша математика 8)
Или поне първия семестър :roll:
Иначе аз си я харесвах много физиката от училище, ама на университетско ниво кой знае къде ще не забършат :?
Изображение
B_I_M_B_O
В началото бе словото

Мнение от B_I_M_B_O »

всички учат математика и физика!1-вата година като цяло е обща, има малки разлики в програмата!Като пример ЯДРЕНА ХИМИЯ и химия и физика за единствените които в 1-ви курс учат Аналитична химия.Но за математиката всички учат Линейна алгебра и аналитична геометрия(ЛААГ) и Математически анализ(МА).Само че някои учат МА 2 семестъра някои 1!Абе забавно е!!!!!!Важното е лудница да има!!!И не правете грешката да не ходите на лекции!Накрая ако сте м/у 2 и 3 на изпита това че не сте ходили може да си окаже влиянието за 2! :D Вече ставате зубърчета!
RED OR DEAD!
Аватар
zorrinka
В началото бе словото

Мнение от zorrinka »

Хич не си права илюзии да не хода на лекции. Особено по математика...Дано поне обясняват, че не съм доволна хич от преподавателката ми в гимназията ( макар и ПМГ). Тя нищо не обясняваше... трябваше да решим 365937056471 примера за да сханем как става ;)

B_I_M_B_O
В началото бе словото

Мнение от B_I_M_B_O »

обясняват асистентите!Лекторите не чак толкова!И аз съм бил в ПМГ ма като не съм ходил на даскало .......!
RED OR DEAD!
Nissa
В началото бе словото

Мнение от Nissa »

Здравейте, аз тази година ще съм първи курс -химия и информатика. Има ли тук колеги от тази специалност? А, ако може да ми кажете, интересна ли е специалността, какви са преподавателите?
B_I_M_B_O
В началото бе словото

Мнение от B_I_M_B_O »

това е даскалска специалност!!!!:)
RED OR DEAD!
Аватар
zorrinka
В началото бе словото

Мнение от zorrinka »

какво против това? после може да кара магистратура и да продължи в друга насока... не се знае как ще те завърти живота... :wink:

Nissa
В началото бе словото

Мнение от Nissa »

zorrinka написа:какво против това? после може да кара магистратура и да продължи в друга насока... не се знае как ще те завърти живота... :wink:
Вярно е! А и аз нямам нищо напротив да стана учителка :) А иначе знаете ли какви предмети се учат, добри ли са преподавателите, какви са избираемите курсове?
Публикувай отговор

Обратно към “ФХФ”