какво ще правите на Свети Валентин?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Страшен ден беше!
Трябваше да стана преди 8... Ама то е хубаво така- рано пиле рано пее.
После на изпит- още по-добре! Поумняваш, затвърждаваш знания.
Заради изпита си изпуснах обяда, но пък понякога гладът е полезен, пък и диета...
После се разхождах под дъжда и настинах. Сега обаче смуча едни много приятни таблетки за гърло, така че нямам проблеми.
В момента цикля (цикля-цикля) пред компютъра, но пък слушам хубава музика и ми е хубаво...
Изобщо- страшен ден беше!
(абе, всъщност не беше толкова зле, колкото го описвам:о)
Заради изпита си изпуснах обяда, но пък понякога гладът е полезен, пък и диета...
После се разхождах под дъжда и настинах. Сега обаче смуча едни много приятни таблетки за гърло, така че нямам проблеми.
В момента цикля (цикля-цикля) пред компютъра, но пък слушам хубава музика и ми е хубаво...
ФМИ-ст!
Сам си нарисувах аватара!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
С вкус на ПортокалRaya_Alexandra написа:Fitolor?Arti написа: После се разхождах под дъжда и настинах. Сега обаче смуча едни много приятни таблетки за гърло, така че нямам проблеми.
Абе защо BBCode-ът не бачка???
Последно промяна от Arti на 15 Фев 2007, 00:45, променено общо 1 път.
ФМИ-ст!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
really?!Arti написа:С вкус на ПортокалRaya_Alexandra написа:Fitolor?Arti написа: После се разхождах под дъжда и настинах. Сега обаче смуча едни много приятни таблетки за гърло, така че нямам проблеми.
Махни отметката на "Изключи BBCode в това мнение"Arti написа:Абе защо BBCode-ът не бачка???
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
Really, ами! Тия бонбони са по-хубави и от MENTOSRaya_Alexandra написа:really?!Arti написа:С вкус на ПортокалRaya_Alexandra написа:Fitolor?Arti написа: После се разхождах под дъжда и настинах. Сега обаче смуча едни много приятни таблетки за гърло, така че нямам проблеми.![]()
Махни отметката на "Изключи BBCode в това мнение"Arti написа:Абе защо BBCode-ът не бачка???
А отметката е махната, ама пак не става. Май ще трябва да продължа по лапешкия начин с име, двуеточие, нов ред, цитат
Последно промяна от Arti на 15 Фев 2007, 00:45, променено общо 1 път.
ФМИ-ст!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Eeeeми, че аз съм втори оракул тука бе!Arti написа: Really, ами! Тия бонбони са по-хубави и от MENTOS![]()
Тцтцтц...Arti написа:А отметката е махната, ама пак не става. Май ще трябва да продължа по лапешкия начин с име, двуеточие, нов ред, цитат
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Аууу, ама ти от най-хубавата и скъпа пиеш! Да беше пил една и за мен!
Изненадващо снощи с мъжа ми излязохме към 10, за да се отдадем на хубаво хапване. Имаме все още цяла бутилка червено вино, май на никой снощи не му се пиеше...странна работа..

Изненадващо снощи с мъжа ми излязохме към 10, за да се отдадем на хубаво хапване. Имаме все още цяла бутилка червено вино, май на никой снощи не му се пиеше...странна работа..
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Спокойно, 2те консумирани бутилки стигат за по една за всички от форумаfragile написа:Аууу, ама ти от най-хубавата и скъпа пиеш! Да беше пил една и за мен!
Изненадващо снощи с мъжа ми излязохме към 10, за да се отдадем на хубаво хапване. Имаме все още цяла бутилка червено вино, май на никой снощи не му се пиеше...странна работа..![]()
Интересно, събудих се 5 часа по-късно свеж като ангел
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Е това се вика оптимист - шапка ти свалям!Arti написа:Страшен ден беше!
Инспекторе, не само ти си отсрамил отбора