Защо София е мръсна?
- явор
- Летописец Виртуоз
Eми явно тогава нямаме повече допирна точка за дискусия с теб.smeshko написа:Извинявай възпитани мой другарю ... или каквото и да е там ....... ама не съм толкова убеден .. особено за Лондони повярвай ми предпочитам да се примирявам да живея в София и да си дишам газовете , вместо само да мрънкам наляво надясно
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Абе и аз съм била и във Виена и не съм видяла тия изпълнения с конските изпражнения ... а пък и не е като да не съм обърнала внимание. Що се отнася до Париж - там наистина си е мръсно, а се поддържа само около забележителностите (пример: Versailles, Louvre и т.н.). По повод тия образователни клипчета - за какво да се дават пари за почистване ... друго си е да ги вложиш в клипчета, които ще стигнат до самосъзнанието на човек след апокалипсиса само (т.е. никога?!). Тия истории са с 3 страници по стари от библията - дават се пари за глупости, а ефект - никакъв....
P.P. : Единственото клипче което е стигнало лично до мен (образователно) е "Ти гониш" и пак не е стигнало с посланието което трябва да носи, но това май е вече мнооооооооого различна тема.
P.P. : Единственото клипче което е стигнало лично до мен (образователно) е "Ти гониш" и пак не е стигнало с посланието което трябва да носи, но това май е вече мнооооооооого различна тема.
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните... и сме направили толкова много с толкова малко за толкова дълго време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо!
Хм... ами до колкото си спомням си имаха подложки... виж те вече меришеха! По повод столиците - просто са различни - има неща които адски ми харесаха във Виена, но си обичам столицата въпреки, че не съм родом от тук... като цяло колкото по-далече от шума на големият град, толкова по-добре 
Но разисквахме защо е мръсна, а не дали е по-хубава от Виена. Живеем бързо, града е голям, хората много, селяните безброй...
Но разисквахме защо е мръсна, а не дали е по-хубава от Виена. Живеем бързо, града е голям, хората много, селяните безброй...
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните... и сме направили толкова много с толкова малко за толкова дълго време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Axel написа:Като цяло Виена с нищо не е по-хубава от София, дори бих казал че е много по-примитивен град в сравнение с наш'та столица
Аз Ви казах, разни хора - разни идеали
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Така е Иве, София е мръсна защото всеки разчита че като цапа някой ще му тича подир г*** за да чисти....Ice_Spirit написа:Защо София е мръсна?-Ми нали софиянци сте Хората!Що обаче навсякъде се изхвърляте боклука...То не може само със самочувствие да се отминават проблемите!Градът прилича повече на село,отколкото самите села.