Защо София е мръсна?

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Извинявай възпитани мой другарю ... или каквото и да е там ....... ама не съм толкова убеден .. особено за Лондон :) и повярвай ми предпочитам да се примирявам да живея в София и да си дишам газовете , вместо само да мрънкам наляво надясно
In vino verittas
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

smeshko написа:Извинявай възпитани мой другарю ... или каквото и да е там ....... ама не съм толкова убеден .. особено за Лондон :) и повярвай ми предпочитам да се примирявам да живея в София и да си дишам газовете , вместо само да мрънкам наляво надясно
Eми явно тогава нямаме повече допирна точка за дискусия с теб.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

дискусията е доста по-различно нещо от това , което водим двамата с теб :) но все пак е забавно :)

:lol: (Бел. Пор.)
In vino verittas
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Разделям темата. Можете да си продължите разговора в новата тема "Столицата и провинцията", само не ме карайте пак да разделям теми и да отварям нови такива - последното можете да го свършите и сами, нали?
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

pora_e_priqtel написа:Като е дошъл тук не е длъжен да харесва всичко.
Ами пък кой го кара да харесва? Никой никого насила не задържа никъде. Така ли е? Така.
явор написа:Извинявайте много, ама само за мезе ме земате!
Ти па сега се усети чак :lol: :lol: :lol: :lol: По-добре късно, отколкото никога :wink:
Изображение
susi
В началото бе словото

Мнение от susi »

Абе и аз съм била и във Виена и не съм видяла тия изпълнения с конските изпражнения ... а пък и не е като да не съм обърнала внимание. Що се отнася до Париж - там наистина си е мръсно, а се поддържа само около забележителностите (пример: Versailles, Louvre и т.н.). По повод тия образователни клипчета - за какво да се дават пари за почистване ... друго си е да ги вложиш в клипчета, които ще стигнат до самосъзнанието на човек след апокалипсиса само (т.е. никога?!). Тия истории са с 3 страници по стари от библията - дават се пари за глупости, а ефект - никакъв....

P.P. : Единственото клипче което е стигнало лично до мен (образователно) е "Ти гониш" и пак не е стигнало с посланието което трябва да носи, но това май е вече мнооооооооого различна тема.
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните... и сме направили толкова много с толкова малко за толкова дълго време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо!
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

susi написа:Абе и аз съм била и във Виена и не съм видяла тия изпълнения с конските изпражнения ...
На централния площад, дето са конете е пълно с тези работи... Като цяло Виена с нищо не е по-хубава от София, дори бих казал че е много по-примитивен град в сравнение с наш'та столица :)
susi
В началото бе словото

Мнение от susi »

Хм... ами до колкото си спомням си имаха подложки... виж те вече меришеха! По повод столиците - просто са различни - има неща които адски ми харесаха във Виена, но си обичам столицата въпреки, че не съм родом от тук... като цяло колкото по-далече от шума на големият град, толкова по-добре :)

Но разисквахме защо е мръсна, а не дали е по-хубава от Виена. Живеем бързо, града е голям, хората много, селяните безброй... :)
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните... и сме направили толкова много с толкова малко за толкова дълго време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Кой цапа? Хората. Как ще спреш хората да цапат? Като чистиш вместо тях ли? Да да - от личен опит ти казвам, че не това е начинът.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Защо София е мръсна?-Ми нали софиянци сте Хората!Що обаче навсякъде се изхвърляте боклука...То не може само със самочувствие да се отминават проблемите!Градът прилича повече на село,отколкото самите села.
Toto-I will remember
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ми и аз това викам ама дедов :roll:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Axel написа:Като цяло Виена с нищо не е по-хубава от София, дори бих казал че е много по-примитивен град в сравнение с наш'та столица :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз Ви казах, разни хора - разни идеали :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Ice_Spirit написа:Защо София е мръсна?-Ми нали софиянци сте Хората!Що обаче навсякъде се изхвърляте боклука...То не може само със самочувствие да се отминават проблемите!Градът прилича повече на село,отколкото самите села.
Така е Иве, София е мръсна защото всеки разчита че като цапа някой ще му тича подир г*** за да чисти....
Изображение

Изображение
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

а тая няма да я заключиш нали ?
In vino verittas
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

София е мръсна, щ'от е пълна с боклуци.
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Публикувай отговор

Обратно към “България”