Едно дете загина

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Паган II Асен написа:Амин! Щото иначе нямаше да съм уникален :hello1: :occasion9: :toothy7:
и така скромен :P Изображение :lol:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
mexicana
От дъжд на вятър

Мнение от mexicana »

от трагедията на 1 човешки живот към това колко били едикои си едикъде си??? какво правите ??? ходите да си спорите на лични или навънка.нали досега си говорим за пустата толерантност...
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
брокола
Пишете, о, братя

Мнение от брокола »

...
Последно промяна от брокола на 31 Яну 2007, 12:35, променено общо 1 път.
брокола
Пишете, о, братя

Мнение от брокола »

...
Последно промяна от брокола на 31 Яну 2007, 12:36, променено общо 1 път.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Паган II Асен написа:За да стигна до тези мои възгледи съм прочел различни неща.Такива,
които ги подкрепят и такива, които са против тях.И така сам съм направил
избора си какво да мисля и в какво да вярвам... и още повече за какво
евентуално да се боря и да постигна.

Не съди за хората по себе си.Те не са като теб :occasion7:
Паган - президент!!! Кефиш :notworthy:

а относно темата... Няма какво повече да се каже за нещастието, но има много гледни точки за нещата около него и след него.

А шофьорите... тъжна картинка. Иракските бунтовници произвеждат по-малко американска мърша за единица време, отколкото българи се избиват по пътищата. Доста показателно.
Изображение
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

апокалиптик написа:Като уникално явление мога да те понеса някак... :glasses2:
Човек не може да преживее уникалните явления,
научава се да живее с тях, но не и да ги преживява :wink:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Там мога да си правя компания единствено с родата ти :dontknow:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Аз съм шофьор от доста ранна възраст /въпреки опитите на баща ми и КАТ да ме спрат :roll: / любовта към колите победи и не ме е пуснала до днес! Не съм сред примерните водачи, но трябва да кажа, че си позволявам да правя своите изпълнения само извън населено място и ако съм САМ в колата! Това е закон за мен! Също така винаги карам хората да си слагат коланите- аз самия не го слагам, защото ме дразни, но това си е мое право- плащам си глобата ако ме спрат и точка 8) Кретените, които не могат да карат и избиват пора в града заради глупостта си са за пандиза според мен!
Аватар
Dobromir
В началото бе словото

Мнение от Dobromir »

Росен Тимчев написа:... Също така винаги карам хората да си слагат коланите- аз самия не го слагам, защото ме дразни, но това си е мое право- плащам си глобата ако ме спрат и точка 8) Кретените, които не могат да карат и избиват пора в града заради глупостта си са за пандиза според мен!...
Мамин сладък.

Ми това звучи като - плащам си, карам си как си искам, да го духат бедните.....

Пич мой, общество се прави само с взаимно уважение и зачитане правата на всички в него - не на някакъв расов, етнически, морален или финансов принцип, а на общностен!!! Шофьорите трябва да уважават пешеходците, пешеходците трябва да изпълняват задълженията си и да пресичат само на определените за това места, а работата на контролните органи е да се самосезират за всички видове нарушения на първите и вторите.
Когато се нарушават правилата от когото и да е в системата, страдат всички останали.

Колко глоби си готов да платиш, за да не е дъщеря ти, следващото дете? Или би променил "навиците си"? А?
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Виж какво, пич! Вземи и прочети поста ми отново, но по-бавно и с мисъл ако можеш! Изразих мнението си за идиотите по пътищата- то е еднозначно :!: :!: Не ми се заяждай за колана, защото това си е лично моя работа. Не ми плащаш глобите ти, нали? И честно казано ако изобщо имаш книжка- ти си 5000 пъти по-опасен от мен, ако ще да се овържеш с 200 колана :idea:
Аватар
Josif
Драскач

Мнение от Josif »

Росен Тимчев написа:Виж какво, пич! Вземи и прочети поста ми отново, но по-бавно и с мисъл ако можеш! Изразих мнението си за идиотите по пътищата- то е еднозначно :!: :!: Не ми се заяждай за колана, защото това си е лично моя работа. Не ми плащаш глобите ти, нали? И честно казано ако изобщо имаш книжка- ти си 5000 пъти по-опасен от мен, ако ще да се овържеш с 200 колана :idea:
Става дума за това, че ако искаме нормално общество то ще трябва всички да спазваме общите правила. Ами я си представи, че и ония който е убил детето си е мислил, че е много надежден и че не може да сбърка и т.н.
Silence tells me secretly Everything!
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Нямаше ли правило, че коланите са задължителни за извънградско и пречат в града повече, отколкото помагат?
Но законите са си закони, трябва да се спазват. Детето откъде би могло да знае, че тоя чичко/батко не го прави?
Те повечето като видят деца, въобще не намаляват скоростта, ами си пердашат. Децата и възрастните хора са най-непредвидими и би трябвало с това да се съобразяват тия животни. Но не...
Убедена съм, че това не е било първото му нарушение на тоя изверг, само че никой от другите граждани не би звъннал на полицията и да каже как кола с номер еди-кой-си е минал или на червено, или каквото и да било друго...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Josif написа:
Росен Тимчев написа:Виж какво, пич! Вземи и прочети поста ми отново, но по-бавно и с мисъл ако можеш! Изразих мнението си за идиотите по пътищата- то е еднозначно :!: :!: Не ми се заяждай за колана, защото това си е лично моя работа. Не ми плащаш глобите ти, нали? И честно казано ако изобщо имаш книжка- ти си 5000 пъти по-опасен от мен, ако ще да се овържеш с 200 колана :idea:
Става дума за това, че ако искаме нормално общество то ще трябва всички да спазваме общите правила. Ами я си представи, че и ония който е убил детето си е мислил, че е много надежден и че не може да сбърка и т.н.
Разбирате от шофиране и колани колкото магаре от аритметика!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

То ти все си най-прав и от всичко най-рАзбираш. :roll:
Заключено

Обратно към “Други”