Арабистика - 2

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аз, Валерия
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Аз, Валерия »

Хахаха, в такива моменти колко общи интереси имаме :lol:
Ако видите иракски военни в Горна Оряховица, ще ги поканите на сърми и пълнени чушки ли?!?
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

Какъв учебник, бе хора? каква книжка е давал????
а иначе, Тошко:) оня "бруталитет на Дерида" е текстче, което " анализирахме"...там с центъра и структурата...Д. самият е представител на Деконструкцията и това беше последното нещо, на което циклихме една ранна сутрин на упражнение :) точно след НГ :) мн е забавен...четеш, четеш...и се оказва, че не вдяваш нищо от това, което казва, но за сметка на това когато влезеш в Гууууууугъл...ти става интересно:) Пичът даже е награден от СУ...за не помня какво беше...като цяло е бил доста скандален с творчеството си:)
Сибирская :) аз имам текста на Дерида:) ако искаш пусни едно съобщение в кю-то и ще се разберем :)
ползотворно четене, колеги :)
Salim Rulez!!!
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

само да вметна :lol: за Горна Оряховица...първо трябва да попитам котката си :? тя е умна, по цял ден седи в библиотеката :lol: моята мила китатун
Salim Rulez!!!
Аз, Валерия
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Аз, Валерия »

Цццц, всеки споделя различна информация... Хайде някой просветен да каже кое да се учи, че малко време остана :sad1:
Ако видите иракски военни в Горна Оряховица, ще ги поканите на сърми и пълнени чушки ли?!?
Аватар
uhuru
Да живей словото

Мнение от uhuru »

хахах колко хора започнаха д апишат тук....
абе боби, я сподели ако можеш за онзи групов мейл, дето щеше да става
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

кво да споделя за него? ей сега ще го отворя:)
arabistika2007@abv.bg, parola...razbira se:arabistika, в чекмедджето ви слагам малко материали от нета, да не скучаете :) и мп3-то да се прослуша задължително :roll:
Salim Rulez!!!
Аватар
uhuru
Да живей словото

Мнение от uhuru »

не ве, нали някви резултати щеше даи има, и аз затова се сетих....
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

нямам никакви резултати
ако искате да ви дам адреса на Чобанова и я питайте :) тя е голяма сладурана, ще ви каже:)
tchobanova@mail.com
Salim Rulez!!!
Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

Мнение от sibirskaya... »

аз вече се отказах да чета каквото и да е,освен учебника,защото съм назаднала...
~Zахир~ трябва да се учи това: Античност,формализъм,структурализъм,деконтструкция,психоанализа,дискурсивен анализ,постмодернизъм,кретически теории, постколониалните изследвания,феноменология,херменвтика,теории на четенето,стихознание,риторика.
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
Аз, Валерия
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Аз, Валерия »

Ето това е- кратко и ясно. Спасибо, Сибирская. Изглежда съм прочела някои излижни нещица, ама така е, животът обича да се шегувка с нас... най-важното е в понеделник късметът да е с нас. Спокойни дни ви желая, зумаляи :thumbright:
Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

Мнение от sibirskaya... »

имам много странна находка вкъщи...част от колона с арабски надписи,мраморна,безкрайно тежка,поне на 150 години...само да можех да я разчета...
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

От Античност НАПРАВО на Формализъм?!???!

Бах го, бах го, бах го, погубена младост.. :cry:
Последно промяна от Тамян на 08 Фев 2007, 22:29, променено общо 1 път.
Аз, Валерия
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Аз, Валерия »

Тоше, и тук споделяме един и същи проблем...природата нещо много се забавлява с нас :joker: кога ле думата "прецакване" ще бъде изтрита от книгата на жалкия ми живот...Е...изненади винаги ще има
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

~Zахир~ написа:кога ле думата "прецакване" ще бъде изтрита от книгата на жалкия ми живот...
сори, че се намесвам в задушевния обмен на инфо, но отговорът е: когато той приключи. и не само твоят :wink:
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

darksorrow написа:
~Zахир~ написа:кога ле думата "прецакване" ще бъде изтрита от книгата на жалкия ми живот...
сори, че се намесвам в задушевния обмен на инфо, но отговорът е: когато той приключи. и не само твоят :wink:
А нима това не е прекрасно? :hippy2:
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”