ИНТЕРНЕТ В БЛОКОВЕТЕ НА СУ

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
ИванК
В началото бе словото

Re: ИНТЕРНЕТ В БЛОКОВЕТЕ НА СУ

Мнение от ИванК »

Имам няколко въпроса, свързани с нет-а в блоковете.Ще ме извинявате, ако ви се струват прекалено глупави въпросите, но си падам малко индианец. :lol: Та по същество - наскоро по новините обявиха, че интернетът в студентски град ставал безплатен.Това ще рече ли, че мога без всякакви рутери, кабели и прочие глупости да се мъкна с лаптопа си и да се свържа безпроблемно със света? :lol:
Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО
Курс: първи

Мнение от Geri.A »

Не. Най-вероятно няма да има такова нещо. Новинарски гаф, доколкото знам.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Geri.A написа:Не. Най-вероятно няма да има такова нещо. Новинарски гаф, доколкото знам.
Новинарски гаф в кажи-речи всички български медии, щото и по вестниците съм го чел. Голяма излагация, само лъжи!
Аватар
ИванК
В началото бе словото

Мнение от ИванК »

В крайна сметка няма такова нещо, така ли? :lol: Щото бях чел, че от 1-ви юни ставал безплатно в целия Студентски град. :o При това не в 1 или 2 медии.Абе, ще го мисля на есен, ако ме приемат за общежитие. Но би било много некоректно, ако не се окаже истина.
Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО
Курс: първи

Мнение от Geri.A »

Няма.
Амии не съм кой знае колко запозната, но се случва една водеща медия да допусне подобен гаф и след нея още 100, тъй като вземат новината директно от нея ;)
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”