пък има един доцент или професор не знам руснак е явно и фамилията му е Бездушний (от физическия) . представяте ли си:
-къде отиваш?
-ужас, на изпит съм при Бездушний!
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
В бившия ми клас имаше Огнян Огнянов Въгленов и Огнян Пламенов Червенков. Все огнени натури.
Понякога и на мен ми се иска да имам интересно име. С тривиално име и фамилия "Петров" никой не те забелязва
twiggy написа:пък има един доцент или професор не знам руснак е явно и фамилията му е Бездушний (от физическия) . представяте ли си:
-къде отиваш?
-ужас, на изпит съм при Бездушний!
То в тоя ред на мисли имаше един генерал Куропаткин - май беше руски военен министър по времето на Руско-турската война от 1877-78
То в тоя ред на мисли имаше един генерал Куропаткин - май беше руски военен министър по времето на Руско-турската война от 1877-78
Ооо,с този Куропаткин беше голям смях в часа по история, когато ни го преподаваха. Ако друг не запомня от този период, него винаги ще го помня, това име не се забравя.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
ам' най-култовото ще е някой да си кръсти детето на някой индиански вожд...
Не дърпай дявола за опашката!
Ми,на една моя приятелка майка й е искала да я кръсти Айседора-на дядо й Асен и на баба й Дора.Ама тогава не е било разрешено да се дават такива имена и затова я кръстила просто Ася/и слава Богу/