Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Образователни технологии са си супер...
Аз лично ходя на математика при две госпожи в София и са супер
умеят да те стимулират да учиш...Както те казват "Студентските книжки не са за всеки"
Така ,че учете и ще влезете където искате 
-
la_desaparesida
- В началото бе словото
за индивидуалните консултации
MZ4, аз също ходя в образователните, защото ми ги похвалиха, а и не можех да си позволя 1400-2000лв за преподавател от Софийския. Но от личния си опит до момента не мога да изкажа някакви суперлативи за курса... Стигам до извода че между различните преподаватели има огромна разлика (това, което чета и което ми казаха за курса е супер).MZ4 написа:Защо не разделите цената на часовете и изпитите, които получавате срещу нея. Плюс допълнителните часове за индивидуална консултация. Получава се около 5-6 лв на час, ...
Нашата учителка няма желание да изкара и 4 часа на седмица с нас (ако трябжа да съм коректна, истината е, че не я мързи, а просто от фирмата не са наели достатъчно преподаватели и тя е супер претоварена), в групата сме събрани от кол и въже народ, едни за едногодишен, други за двугодишен курс. На разкази като приказка въобще не мога да разчитам, темата винаги се минава на "тъгадък", за да можем да си тръгнем по-рано.
Не че разчитам много на това, но все пак да те попитам за "индивидуалните консултации" - ти ползвал ли си тези свои права и под каква форма? Как си ги поиска. Нашата учителка ни казва "ако имате проблем и нещо не разбирате, обадете ми се по телефона да го разясня". Само че аз някакси не си представям, че ще ползвам консултации по телефона. Ясно е, че всъщност трябва просто да си седна на четирибуквието и да си зубря темичките и няма нищо за консултиране, но ако все пак ми се наложи?
Благодаря предварително, надявам се някой да ми отговори на фермана..
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
la_desaparesida, сигурно е кофти, но все пак мисля, че всеки трябва да си търси правата. Трябва да видиш как стоят нещата при другите учителки и дали положението е същото. А що се отнася до курс при софийски преподавател...Спокойно!Не си загубила нищо.Образователни технологии са си достатъчо добри и на прилична цена! В софия ли ходиш или си от някъде другаде? Ако има възможност, просто си смени учителката. Мисля, че имаш това право! Успех! 
-
maxi
английски
Ей,хора,има ли в тая фирма курсове по езици(по-специално английски)и може ли да ми препоръчате някакво име или е късно?
- teufelchen
- От дъжд на вятър
-
maxi
- teufelchen
- От дъжд на вятър
Аз съм сляпа, а ти си от София, което значи, че не мога да ти кажа име на учител. Относно подготовката наистина си има нужда от някой, които да ти покаже грешките и да изясни изискванията. Вярно е има книжки, но е някак си по- различно да го чуеш и да има кой да отговаря на безкрайните въпроси, които ни вълнуват
А в "Образователните..." са особено търпеливи в тази част 
-
maxi
- teufelchen
- От дъжд на вятър
-
maxi
-
maxi
Хей,Teufelchen (много сложен ник!!!) там ли си- имам новини!
Оказа се вярна рекламата на тия курсове-поне докато ти обясняват кое как ще става.Късничко ми е малко,но май ще ме огрее!Учебниците им са готини (малко скъпички,ама нейсе!)щото включват всичко,но най-ме впечатли процента им на успеваемост.Ако това,дето го разправят тия мацки в офиса им е вярно-тия трябва да са невероятни.Ще видим де!Яд ме е че не отидох по-рано -доста са напред вече!
А в Пловдив яки ли са даскалите?
Оказа се вярна рекламата на тия курсове-поне докато ти обясняват кое как ще става.Късничко ми е малко,но май ще ме огрее!Учебниците им са готини (малко скъпички,ама нейсе!)щото включват всичко,но най-ме впечатли процента им на успеваемост.Ако това,дето го разправят тия мацки в офиса им е вярно-тия трябва да са невероятни.Ще видим де!Яд ме е че не отидох по-рано -доста са напред вече!
А в Пловдив яки ли са даскалите?
- teufelchen
- От дъжд на вятър
Върховни са ! Аз ходя по история и направо си обожавам госпожата , успеваемостта им наистина не е за вярване , относно закъснението не се притеснявай и аз бях назад по история. Няколко седмици ме викаше по два пъти , за да вляза в ритъма и да понаваксам , стъжни ми се живота тогава , но сега всичко е ок
С тяхна помощ и малко работа от твоя страна съм сигурна, че ще успееш
uktc тя не иска да си променя мнението, а да напише ново , за какво и е този бутон ?
uktc тя не иска да си променя мнението, а да напише ново , за какво и е този бутон ?
Последно промяна от teufelchen на 18 Дек 2006, 19:02, променено общо 2 пъти.