Грижи нямаш, с Крийди сме винаги готови да помогнем. Ако имаш други въпроси - питай.koppakabbana написа:Благодаря ви. За проф. Д. Драганов мога много да говоря,но той е в ИФ.
Много ви благодаря за отговорите.
grrr4ence, ако напишеш всички имаш право да имаш оценка 6 и общо взето това ти е далаверата. Изпита го държиш. Ако не напишеш николко - почваш изпита от 5-ца.grrr написа: Колеги, я ми кажете за тия аналитични справки при Г. Стефанов, които дава от време на време, вярно ли , че ако се напишат всичките, те освобождавал от изпит???щото чух, че изпитът при него бил супееер гаден...
Тия Международни спорове и конфликти много съмнително ми звучатимам няколко познати скъсани...какви са тия изненади
А и последен въпрос - Дипломатически протокол и церемониал двусеместриален ли е![]()
Аз и няколко колеги ви благодарим за отговорите
МСК: трудно е да те скъсат там...Рангелов е свестен... философ все пак... но изпита не е касапница, пишеш си кротко, ако знаеш какво е ООН и НАТО едва ли може да те изненадат....
ДПЦ-един семестър, ама на нас ни го пуснаха в програмата тази година отново, та не знам