Курсовете по история в СУ
Модератор: Boromir
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не се притеснявай - аз съм живият пример, че всичко е възможно
Моето учене продължи по-малко от месец... от който си бяха в съществено учене 2 седмици и в крайна сметка имах сравнително висока оценка ... всъщност дори прекалено висока (имайки предвид "усилията", които хвърлих разбира се
). Важното е да вярваш в себе си, защото ако провисиш нос още от сега - 100% няма да направиш нищо. По-положителни мисли!!! 
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
damien, съмнявам се наистина да има хора, които да се готвят повече от година. Може би има такива, които почват да учат, но самата истинска подготовка е последната година... даже последните месеци, когато знаеш, че времето до изпита се скъсява с всяка секунда. Пък и оценката зависи от нас самите, а не от курса или от преподавателите.
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Или си гений, или си имала късмет с темата. Няма такъв вариант, в който човек да запамети всички имена, години, места и т.н. за две седмици.Не се притеснявай - аз съм живият пример, че всичко е възможноМоето учене продължи по-малко от месец... от който си бяха в съществено учене 2 седмици
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Или си гeний, или си имала късмет с темата. Няма такъв вариант, в който човек да запамети всички имена, години, места и т.н. за две седмици.[/quote]
Абсолютно съм съгласен. Това е невъзможно...Трябват ти минимум 3-4 месеца здраво у4ене...просто не искам да те обиждам или нещо такова, ама определено си имала ГОЛЯЯМ късмет
Абсолютно съм съгласен. Това е невъзможно...Трябват ти минимум 3-4 месеца здраво у4ене...просто не искам да те обиждам или нещо такова, ама определено си имала ГОЛЯЯМ късмет
здрасти!
би ли ми казала къде точно е записването и каква е цената на курса за да отида и аз веднага да се запиша...мн искам да отида на този курс...
Между другото имам 1 питане...1 съученичка ходеше на курс по история в Софийския и аз преди около 1месец я питах дали мога да се запиша и тя ми каза че не може защото й оставали още само 2 занятия до края на курса...Също ми каза че имало още 1 курс,който почнал преди коледната ваканция и който също вече е преполовен...
та въпросът ми е:На тези ускорени курсове през априлската ваканция същия хорариум от часове ли се взема ,като мисълта ми е,че тези часове, които на нормалния курс са ти примерно 1 път в седмицата през ваканцията са ти мн по-сгъстени и по-ускорени и затова курса е само 10 дни,или просто часовете са по-малко?
ох...малко неясно се изразих май...
с 2 думи исках да питам дали като часове курса през априлската е равен на този през годината или не....
благодаря предварително
би ли ми казала къде точно е записването и каква е цената на курса за да отида и аз веднага да се запиша...мн искам да отида на този курс...
Между другото имам 1 питане...1 съученичка ходеше на курс по история в Софийския и аз преди около 1месец я питах дали мога да се запиша и тя ми каза че не може защото й оставали още само 2 занятия до края на курса...Също ми каза че имало още 1 курс,който почнал преди коледната ваканция и който също вече е преполовен...
та въпросът ми е:На тези ускорени курсове през априлската ваканция същия хорариум от часове ли се взема ,като мисълта ми е,че тези часове, които на нормалния курс са ти примерно 1 път в седмицата през ваканцията са ти мн по-сгъстени и по-ускорени и затова курса е само 10 дни,или просто часовете са по-малко?
ох...малко неясно се изразих май...
с 2 думи исках да питам дали като часове курса през априлската е равен на този през годината или не....
благодаря предварително