Курсовете по история в СУ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Пределно ясно ми е, че теми не се учат за 1 седмица. Всъщност и аз не знам защо отивам, нямам никакви очаквания. Просто се надявам този курс да ми помогне поне малко :wink:
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

Не се притеснявай - аз съм живият пример, че всичко е възможно :wink: Моето учене продължи по-малко от месец... от който си бяха в съществено учене 2 седмици и в крайна сметка имах сравнително висока оценка ... всъщност дори прекалено висока (имайки предвид "усилията", които хвърлих разбира се :wink: ). Важното е да вярваш в себе си, защото ако провисиш нос още от сега - 100% няма да направиш нищо. По-положителни мисли!!! :lol:
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Аз съм доста положително настроена :D В крайна сметка нито сме първите, нито последните, които се изправят пред тази трудност. :wink:
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

ама вие сериозно ли се опитвате да ми кажете, че теми, които хората учат в продължение на година-две-три... някой може ти ги обясни толкова обстойно и разбираемо, че от раз...хоп, висока оценка! :roll:
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

damien, съмнявам се наистина да има хора, които да се готвят повече от година. Може би има такива, които почват да учат, но самата истинска подготовка е последната година... даже последните месеци, когато знаеш, че времето до изпита се скъсява с всяка секунда. Пък и оценката зависи от нас самите, а не от курса или от преподавателите. :wink:
Аватар
Ena``
В началото бе словото

Мнение от Ena`` »

Не се притеснявай - аз съм живият пример, че всичко е възможно :wink: Моето учене продължи по-малко от месец... от който си бяха в съществено учене 2 седмици
Или си гений, или си имала късмет с темата. Няма такъв вариант, в който човек да запамети всички имена, години, места и т.н. за две седмици.
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Или си гeний, или си имала късмет с темата. Няма такъв вариант, в който човек да запамети всички имена, години, места и т.н. за две седмици.[/quote]

Абсолютно съм съгласен. Това е невъзможно...Трябват ти минимум 3-4 месеца здраво у4ене...просто не искам да те обиждам или нещо такова, ама определено си имала ГОЛЯЯМ късмет :)
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Присъединявам се към Sandra. Последния месец е истината.
Изображение
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Съгласна съм и аз с вас. И нощта преди изпита също е от значение, повярвайте ми! :lol:
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ххахахаах тая нощ преди изпита... :twisted:
Изображение
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Съмнявам се че за няколко седмици, та дори и месец може да се подготвиш така, че да изкараш добра оценка на която и тема да се падне. Според мен са нужни поне 4-6 месеца или нещо подобно за да се чувстваш добре подготвен :wink:
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

записването вече е започнала
аз неска се записах :)
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

здрасти!
би ли ми казала къде точно е записването и каква е цената на курса за да отида и аз веднага да се запиша...мн искам да отида на този курс...

Между другото имам 1 питане...1 съученичка ходеше на курс по история в Софийския и аз преди около 1месец я питах дали мога да се запиша и тя ми каза че не може защото й оставали още само 2 занятия до края на курса...Също ми каза че имало още 1 курс,който почнал преди коледната ваканция и който също вече е преполовен...
та въпросът ми е:На тези ускорени курсове през априлската ваканция същия хорариум от часове ли се взема ,като мисълта ми е,че тези часове, които на нормалния курс са ти примерно 1 път в седмицата през ваканцията са ти мн по-сгъстени и по-ускорени и затова курса е само 10 дни,или просто часовете са по-малко?

ох...малко неясно се изразих май... :roll:
с 2 думи исках да питам дали като часове курса през априлската е равен на този през годината или не....

благодаря предварително
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

ами в факултета по история..кабинет май беше 412...колкото до часовете ще е от 31 до 7 април от 9 часа до 17
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Мн благодаря за инфото...
и 1 посл въпрос ...забравих да питам за цената...На колко лв възлиза тя? :wink:

поздрави!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”