Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given
viar4eto написа:знам че е за момчета по принцип ама доста момичета са гласували така че и аз ще се пробвам-гласувам с вскички ръце (и крака) за Nikince
Олей Вярка Аз друго освен да кажа,че много те обичам, мисля няма смисъл:)))))
Хехе, може ли момче за момче и момиче за момиче? Последно?
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given
Ама какво значение има!?!?
Все едно на някой му пука кой ще спечели...........важното е да се забавляваме докато минат всички тревоги покрай класирания и т.н.
viar4eto написа:знам че е за момчета по принцип ама доста момичета са гласували така че и аз ще се пробвам-гласувам с вскички ръце (и крака) за Nikince
Олей Вярка Аз друго освен да кажа,че много те обичам, мисля няма смисъл:)))))
и аз те обичам ама не трябваше да го казвам че сега ще ме изкарат пристрасна и все пак не гласувам заради нея щото си я обичам а защото наистина е мн готина
Има ли смисъл като няма да отчетат гласовете? Ако не е така, да ходя да гласувам в другата тема