Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
по английски мога да приема ,че има пълно 6 , но по БЕЛ -не и не защото се съмнявам в знанието на кандидатите, а защото една запетайка (на типова грешка) е 0,13 . също така не вярвам ,че двама проверяващи могат да напишат пълно 6, а при такава оценка тя минава през арбитър- за да се провери (това е по думите на учителка) .а след тези 13 пълни 6-ци тази година изводът е един- явно децата поумняват
П.П. вие с пълните шестици- не казвам ,че сте си ги изкарали по други пътища! просто се чудя на глас
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
По английски май нещата стоят по същия начин. Как се изкарва 6.00......с какви невероятни умения. Аз никога не съм очаквала оценка над 5.50-5.60, така че не питам от завист. А от недоумение. Странни системи има тук, надушвам ги
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
въобще не си тровете нервите. този изпит винаги е бил труден. винаги резултетите са ниски, ама е така за вси4ки. това едва ли ще ви попре4и много за класиренето. доста хора с 3 по английски са влизали икономика например и минали години. и сега няма да е по- разли4но. просто предварително трябва да сте наясно 4е не английския ще ви ка4и бала. успех на вси4ки!!!!!
Човек тук да не напише каквото и да е - подлежи на подробен анализ. Е*ати държавата. Все едно сме в КНДР - всеки гледа другия и ако може да го наклевети или да ги унижи. Ужасяващо е, наистина!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Всичко е много относително и на мен ми е много странно, че има хора с пълно 6. Миналата година една приятелка имаше А на CPE, а този сертификат ти дава право да си учител по английски, а на изпита за СУ тя имаше 5,4, което при тези постижения е мн мн ниско...Не знам как става така..
Ясно е 1 - англичаните ти казват - да ,ок знаеш английско, от СУ ти казват сори не става...Макар че честно казано, аз имам само CAE, не се бях готвила за английския, а имам 4.54 и най-странното- имам повече отколкото по немски, който готвих цяла година...Определено има нещо гнило...