Конспирацията на хилядолетието? Не, изпита по английски...

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

по английски мога да приема ,че има пълно 6 , но по БЕЛ -не :wink: и не защото се съмнявам в знанието на кандидатите, а защото една запетайка (на типова грешка) е 0,13 . също така не вярвам ,че двама проверяващи могат да напишат пълно 6, а при такава оценка тя минава през арбитър- за да се провери (това е по думите на учителка) .а след тези 13 пълни 6-ци тази година изводът е един- явно децата поумняват :D

П.П. вие с пълните шестици- не казвам ,че сте си ги изкарали по други пътища! просто се чудя на глас :wink:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

По английски май нещата стоят по същия начин. Как се изкарва 6.00......с какви невероятни умения. Аз никога не съм очаквала оценка над 5.50-5.60, така че не питам от завист. А от недоумение. Странни системи има тук, надушвам ги :)
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

пълно 6 се пише и до три грешка,така че тия с пълните 6тици също могат да имат грешки...дано това помогне:)
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

3 грешки? Хайде, на диктовката няма да има, на есето също. 3 грешки от 50 въпроса? Е*ати гениите!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

въобще не си тровете нервите. този изпит винаги е бил труден. винаги резултетите са ниски, ама е така за вси4ки. това едва ли ще ви попре4и много за класиренето. доста хора с 3 по английски са влизали икономика например и минали години. и сега няма да е по- разли4но. просто предварително трябва да сте наясно 4е не английския ще ви ка4и бала. успех на вси4ки!!!!!
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Все тая. Литературата ще вдигне всичко с +2 единици минимум!
Аватар
ARTemIda
В началото бе словото

Мнение от ARTemIda »

На изпитите по английски.... не ти дават шанс да го покажеш!
Много вярно!!!
Аватар
ARTemIda
В началото бе словото

Мнение от ARTemIda »

'Ужасна' и 'ужасяваща'? /Балкан разлика! - /произлизаща от разликата в граматичните категории
Браво, верен отговор. Но когато става дума за стилистика, този израз е неприемлив 8)
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Човек тук да не напише каквото и да е - подлежи на подробен анализ. Е*ати държавата. Все едно сме в КНДР - всеки гледа другия и ако може да го наклевети или да ги унижи. Ужасяващо е, наистина!
Avienda
В началото бе словото

Мнение от Avienda »

Всичко е много относително и на мен ми е много странно, че има хора с пълно 6. Миналата година една приятелка имаше А на CPE, а този сертификат ти дава право да си учител по английски, а на изпита за СУ тя имаше 5,4, което при тези постижения е мн мн ниско...Не знам как става така..
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Е, съгласи се, че едно е да имаш А на Профишънси и 5.40 в СУ, друго е на Профишънси да имаш А, а в СУ - 3!
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Всички са агенти!
http://jorik.blog.bg/
...............................
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Да, и има папка "кандидат-студент". (не бих се учудила)
Avienda
В началото бе словото

Мнение от Avienda »

Ясно е 1 - англичаните ти казват - да ,ок знаеш английско, от СУ ти казват сори не става...Макар че честно казано, аз имам само CAE, не се бях готвила за английския, а имам 4.54 и най-странното- имам повече отколкото по немски, който готвих цяла година...Определено има нещо гнило...
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Със САЕ не приемат във висше учебно заведение.
http://jorik.blog.bg/
...............................
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”