За кандидатстващите с география:)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Nikince
- Пишеща машина
Да Йоана.
УТРЕ!
След Географията имаше 15 изпита!!!!!!! НА КОИТО РЕЗУЛТАТИТЕ ИЗЛЕЗНАХА!
Половината от нас сме приети другаде, и аз специално не знам дали да ходя да се записвам, тъй като не си знам оценката в СУ!
Тия хора не се подиграват с нас ми просто не знам какво да кажа. БЕЗОТГОВОРНОСТ! Така бих нарекла тазгодишната КСК в СУ!
Пълна Безотговорност.
За един ден 5 различни версиии. Е по дяволите на кого да вярваме?!
При положение че не могат 2 седмици да извадят резултатите от 1 съвсем прост изпит, как може да очакваме за оставащите 4 дни до 7ми да класират над 16 хиляди?!??!
Според мен НИКАК!
УТРЕ!
След Географията имаше 15 изпита!!!!!!! НА КОИТО РЕЗУЛТАТИТЕ ИЗЛЕЗНАХА!
Половината от нас сме приети другаде, и аз специално не знам дали да ходя да се записвам, тъй като не си знам оценката в СУ!
Тия хора не се подиграват с нас ми просто не знам какво да кажа. БЕЗОТГОВОРНОСТ! Така бих нарекла тазгодишната КСК в СУ!
Пълна Безотговорност.
За един ден 5 различни версиии. Е по дяволите на кого да вярваме?!
При положение че не могат 2 седмици да извадят резултатите от 1 съвсем прост изпит, как може да очакваме за оставащите 4 дни до 7ми да класират над 16 хиляди?!??!
Според мен НИКАК!
Еми да то това е цялата идея- за такива като нас специално дето се чудат какво да прават и къде да се запишат са ше бавят класиранията до..абе не знам вече до кога
А да не забравяме че и утре има изпит и там ще се чакат оценки!!!Абе пълна гавра
След 9-тия изпит и чакане с по 15 дена на резултати просто трябва да им теглим една....Всичко вече ми писна
След 9-тия изпит и чакане с по 15 дена на резултати просто трябва да им теглим една....Всичко вече ми писна
Ами за мен няма значение - сега видях как съм редила специалностите - мама мияАни_87 написа:Kriss, на тебе май ти е нещо забавно:) Нали ти свърши най-важното и сега се смеешЩе ти кажа аз на тебе
Майтапа се радвай се на воля- заслужи си го
- Junona
- В началото бе словото
съгласна съм по отношение на оценките СУ проявиха огромна безотговорност... та на всичкото отгоре като звъннеш и те нищо не знаят 
аз вече не се и надявам на СУ,но поне искам да си знам оценката,другите ВУЗ-ове за няма и седмица изнесоха резлутатите,а пък те в понеделник ще обявават класирането,а ние даже резултатите не си знаем.Да не говорим че има хора,които са кандидатствали примерно само в СУ и още някой ВУЗ и незнаят на какво да се надяват.оф... Направо съм потресена...ВЕЧЕ НЕЗНАМ КАКВО ДА КАЖА!!!!
аз вече не се и надявам на СУ,но поне искам да си знам оценката,другите ВУЗ-ове за няма и седмица изнесоха резлутатите,а пък те в понеделник ще обявават класирането,а ние даже резултатите не си знаем.Да не говорим че има хора,които са кандидатствали примерно само в СУ и още някой ВУЗ и незнаят на какво да се надяват.оф... Направо съм потресена...ВЕЧЕ НЕЗНАМ КАКВО ДА КАЖА!!!!