Е, аз живея в София, така че можем да се видимМай няма как да се видим преди началото на курса, като гледам това географско разнообразие
Скандинавистика.Бал.
Модератор: Boromir
- Малката Ида
- В началото бе словото
Хайде отново да ни живне темата!
Аз наистина много бих искала да си организираме някаква предварителна среща на колектива, пък била тя и два-три дни преди откриването на учебната година. Ще е хубаво, ако на 2ри (ако откриването е тогава) не сме си вече съвсем непознати, нали
? Аз лично ще идвам в София за кратко, когато излезе класацията за общежитията, и после - вече за окончателното настаняване. Предполагам, че това важи за всички колеги, които не са от София ...Предлагам да се срещнем в някой от последните дни на септември, когато се очаква вече всички да сме в София. Много съм ентусиазирана да пратя лс на всеки първокурсник скандинавист след известно време, защото все пак е трудно да се определи удобна на всички дата още от сега. Чакам въпросния ден с нетърпение 
Последно промяна от Малката Ида на 31 Авг 2006, 18:15, променено общо 1 път.
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Малката Ида, кажи кога ще идваш насам. Това важи и за всички останали колеги: сигнализирайте, когато сте наблизо! Веднага пускам всичките си налични пипала, за да организирам среща. Дерзайте!
http://jorik.blog.bg/
...............................
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Обратна връзка:
- mecho
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
На 15.09 ще ме намерите проснат на някоя пейка в парка Заимов. И едва ли ше съм много адекватен. Първи учебен ден на бившето даскало е все пак 
- Малката Ида
- В началото бе словото
Е, да, 15.09 е малко раничко за тръгване още...Аз също възнамерявам да преживея още един първи учебен ден в училище
Ами още не знам кога ще пътувам, сигурно на 16ти или 17ти, но тези дни не са много подходящи за срещата, защото вероятно всеки смята да дойде по различно време и да остане за съвсем кратко. Поне при мен е така...Когато разбера кога ще мога да пътувам, ще го оповестя и ще пробваме да се срещнем все пак
mecho, на теб разчитаме да определиш мястото, че най-добре познаваш София 
- Малката Ида
- В началото бе словото
- mecho
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Разбира се, че трябва да сме задружни!
Следването едва ли ще е леко, така че ще е добре да се подкрепяме.
Може да сме малко, но не сме сами (за мен има сериозни съмнения, че самият не съм сам, но Гласовете ми казаха да не се тревожа)! А догодина, живот и здраве, и със шведските курортист(к)и (които повечето не са от Швеция, но аз ще им дам някои насоки в езика) ще...станем задружни. Ех, какви...лингвистични семинари ни чакат!
ps-Вторият абзац съдържа малка част от дневната ми порция глупости (и затова се въздържам от по-нататъшни "разсъждения", че ще взема да ви изплаша от сега)
ps2-Ама много обичам скобките, кавичките и многоточията...
ps3-ПС-тата също
Може да сме малко, но не сме сами (за мен има сериозни съмнения, че самият не съм сам, но Гласовете ми казаха да не се тревожа)! А догодина, живот и здраве, и със шведските курортист(к)и (които повечето не са от Швеция, но аз ще им дам някои насоки в езика) ще...станем задружни. Ех, какви...лингвистични семинари ни чакат!
ps-Вторият абзац съдържа малка част от дневната ми порция глупости (и затова се въздържам от по-нататъшни "разсъждения", че ще взема да ви изплаша от сега)
ps2-Ама много обичам скобките, кавичките и многоточията...
ps3-ПС-тата също