Assasiyah-даже и това да е грешка,не е чак такъв проблем,нали темата ти е перфектна
История на България - Темата
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Бях дам и оттам си извадих изводите
Разбрах,че ако не си на 100% сигурен в нещо,то няма см да се правиш на интересне и да го пишеш,защото ще го санкционират.А ако си изпуснал въпросното нещо има шанс и проверителите да го изпуснат
Assasiyah-даже и това да е грешка,не е чак такъв проблем,нали темата ти е перфектна
Бтв ти не беше ли админ или мод в Булфлиит
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
От това не може да се заключи, че ако си направил технична грешка ще ти я сметнат за сериозно не-знание, предполагамStark написа:Бях дам и оттам си извадих изводитеРазбрах,че ако не си на 100% сигурен в нещо,то няма см да се правиш на интересне и да го пишеш,защото ще го санкционират.А ако си изпуснал въпросното нещо има шанс и проверителите да го изпуснат
![]()
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- PIMP`DreamS
- В началото бе словото
Btw и аз иам 2.00 .... ае нема повтарям тва дет го казах за проверяващите че ще ви стане гадно ..ra4e^f написа:2.00 - 75.04 % УНСС rulz !![]()
Btw и аз имам 2))))))))))))))))))))))))))))))
I'm loosin my baby - I'm loosin my own
she's taken my heart and my soul
please somebody help me and send me tonight
an angel to stay by my side..
Morandi - Fallin Asleep
she's taken my heart and my soul
please somebody help me and send me tonight
an angel to stay by my side..
Morandi - Fallin Asleep
- masterkiller
- В началото бе словото
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Хехе, ами надявам се да е перфектна - писала съм за доста неща (29 стр.), откачи ми се ръката и ме е яд за такива тъпи грешчици.Stark написа:Бях дам и оттам си извадих изводитеРазбрах,че ако не си на 100% сигурен в нещо,то няма см да се правиш на интересне и да го пишеш,защото ще го санкционират.А ако си изпуснал въпросното нещо има шанс и проверителите да го изпуснат
![]()
Assasiyah-даже и това да е грешка,не е чак такъв проблем,нали темата ти е перфектнаБтв ти не беше ли админ или мод в Булфлиит
Дам, бях админ и още съм, но сега нямам почти никакво време и съм пооставила играта на заден план.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Как бе, темата е меко казано огромна !sivoko написа:29 страници - откъде ги измисли толкова - аз да извадя всичките учебници, справочници, теми и да ги преписвам няма да ги изкарам толкова. наистина ми е интересно какво толкова си писала.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
А ако знаеш как съм съкращавала информацията и как съм бързала! Иначе сигурно и аз щях да напиша 40 стр. Темата е много голяма наистина!!! Като почнеш от славяни и прабългари, образуването на БГ, оттам причини, задачи и уредба, та Аспарух, та Тервел, та кризата, та и за следващите ханове трябва да се драсне малко... лудница! Даже се притеснявам да не съм писала нещата твърде отгоре-отгоре. Да не говорим, че накрая нямах никакво време за кризата, Телериг и Кардам и съм казала по едно изречение за тях!sivoko написа:29 страници - откъде ги измисли толкова - аз да извадя всичките учебници, справочници, теми и да ги преписвам няма да ги изкарам толкова. наистина ми е интересно какво толкова си писала.
- Elektra
- Живее, за да пише
sivoko написа:29 страници - откъде ги измисли толкова - аз да извадя всичките учебници, справочници, теми и да ги преписвам няма да ги изкарам толкова. наистина ми е интересно какво толкова си писала.
Моята тема излезе 31 страници,разглоби ми се ръката,докато я напиша
Може да вървя бавно, но никога назад!