http://djekova.info/blog/?p=146
Надписи от стени
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Не знам дали е точно по темата,ама аз да го споделя,бих приложила и снимков материал,но нямам нито USB,нито bluetooth за да ги прехвърля от телефона,но надписите са следните:
1.Черна метална врата върху,която е издрано с остър предмет:
"Мирослава - мръсница,женска курва,карава.Ива"(пунктуацията си е моя,оригинала е издран в/у вратата)
2.Отстрани на кино "Одеон" е залепен картон с изрязано сърце и кръг в него , на който пише:
"До Писето от Мишето, С много любов
Ти беше всичко за мен и аз много те Обичах,все още те Обичам,но ти не отвърщаш на чувставата ми,след като преспа с баща ми.Аз ще изчакам да се върнете от море,за да чуя отговора ти,дори и само за да ме отрежеш, но знай,че ще кажа на майкати ,че си спала с любовника й когато си била на 17."
Цитирам по памет,но оригинала трябва още да е на Попа.
1.Черна метална врата върху,която е издрано с остър предмет:
"Мирослава - мръсница,женска курва,карава.Ива"(пунктуацията си е моя,оригинала е издран в/у вратата)
2.Отстрани на кино "Одеон" е залепен картон с изрязано сърце и кръг в него , на който пише:
"До Писето от Мишето, С много любов
Ти беше всичко за мен и аз много те Обичах,все още те Обичам,но ти не отвърщаш на чувставата ми,след като преспа с баща ми.Аз ще изчакам да се върнете от море,за да чуя отговора ти,дори и само за да ме отрежеш, но знай,че ще кажа на майкати ,че си спала с любовника й когато си била на 17."
Цитирам по памет,но оригинала трябва още да е на Попа.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
пешо тунинка беше тук!
( като тунинк трябва да се разбира тунинг..)
"тук срах мощно" ( на седалка в рейс )
(странното е че във входа ми има любовна поема написана на една цяла бяла врата със сух пастел който май трудно се маха... но няма да го пиша хах)
"който чете това е педал" ( надпис на една от вратите на некъф гей глуб ) ( в един филм го гледах )

( като тунинк трябва да се разбира тунинг..)
"тук срах мощно" ( на седалка в рейс )
(странното е че във входа ми има любовна поема написана на една цяла бяла врата със сух пастел който май трудно се маха... но няма да го пиша хах)
"който чете това е педал" ( надпис на една от вратите на некъф гей глуб ) ( в един филм го гледах )

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Сигурно ме е прихванало от един колега, дето снима с цифровия си апарат всеки надъхващ прокомунистически надпис/символ, оцелял по неведоми пътища още от тоталитарно време, та до днес. Сещате се - "Да ни е жива и здрава Партията", петолъчки, пентаграми...
Та наскоро видях един писан явно доста по-скоро, пък и беше анти-комунистически, ама ме израдва много и по нещо ми напомня точно тези, за които споменах.
Жалко, че го забравих
Ако имам работа към центъра на Люлин ше си го запиша тоя път и ще го постна тук.
Та наскоро видях един писан явно доста по-скоро, пък и беше анти-комунистически, ама ме израдва много и по нещо ми напомня точно тези, за които споменах.
Жалко, че го забравих
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Намерих още соц. лозунги:
Да покрием навреме младите кобилки.
Във всеки дом добитък. (Плакат, издаден от "Наука и изкуство")
Другарю, помни, че всяка изгубена минута струва 0.05 стотинки.
Българско значи висококачествено, а тополовградско - отлично.
Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас. (Лозунг в студентски стол)
Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система! (Лозунг на входа на град Тутракан)
Да не оставим неодрусана слива в нашето село!
25 ПОБЕДНИ ГОДИНИ обикновен локум (Надпис на опаковки локум)

Да покрием навреме младите кобилки.
Във всеки дом добитък. (Плакат, издаден от "Наука и изкуство")
Другарю, помни, че всяка изгубена минута струва 0.05 стотинки.
Българско значи висококачествено, а тополовградско - отлично.
Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас. (Лозунг в студентски стол)
Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система! (Лозунг на входа на град Тутракан)
Да не оставим неодрусана слива в нашето село!
25 ПОБЕДНИ ГОДИНИ обикновен локум (Надпис на опаковки локум)
25 ГОДИНИ НАРОДНА ВЛАСТ, 25 ГОДИНИ ЦИРК. (комунистически юбилей).
Всеки комунист - прасе, всеки партиен секретар - свиня майка!
Всяка ябълка откъсната от нашата градина - бомба хвърлена срещу капитализма.
"Намиращ се в южните райони на София, с живописен изглед към планината, той осигурява уют и прекрасни условия за живот, трудова и учебна дейност на хиляди младежи от социалистическата ни родина. Именно те ще изпълнят нашата мечта и ще изградят комунизма..." (описание на Студентски град във в-к "Работническо дело"):arrow:
Диктатурата на пролетариата - най-съвършената, най-възвишената, НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА от всички диктатури. (цитат от учебник по история на БКП)
"Казват, че наш'та власт се била клатела, ми то и на коча мъдите се клатят... но не падат." (Тодор Живков)
Всеки комунист - прасе, всеки партиен секретар - свиня майка!
Всяка ябълка откъсната от нашата градина - бомба хвърлена срещу капитализма.
"Намиращ се в южните райони на София, с живописен изглед към планината, той осигурява уют и прекрасни условия за живот, трудова и учебна дейност на хиляди младежи от социалистическата ни родина. Именно те ще изпълнят нашата мечта и ще изградят комунизма..." (описание на Студентски град във в-к "Работническо дело"):arrow:
Диктатурата на пролетариата - най-съвършената, най-възвишената, НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА от всички диктатури. (цитат от учебник по история на БКП)
"Казват, че наш'та власт се била клатела, ми то и на коча мъдите се клатят... но не падат." (Тодор Живков)
Слабите се стремите към порядък, силните контролираме хаоса.
- Elektra
- Живее, за да пише
Надпис на стълб на лифт: “Да не се скача от лифта! Оцелелите ще бъдат глобявани!”
Надпис в маршрутка: “Пътници, не пречете на шофьора, молете се мълчаливо!”
пред една бръснарница-
"Поради ремонт бръснем ОТЗАД"
над тоалетните на една гара-
"Влизаш на своя отговорност"
Надпис в маршрутка: “Пътници, не пречете на шофьора, молете се мълчаливо!”
пред една бръснарница-
"Поради ремонт бръснем ОТЗАД"
над тоалетните на една гара-
"Влизаш на своя отговорност"
Може да вървя бавно, но никога назад!