Всеки за себе си

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

нещо ни предизвикваш ли :?: :!: :wink:
Toto-I will remember
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

ми дайте да пробваме ако трябва.... само че айде да пишем по темата
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Ice_Spirit написа:нещо ни предизвикваш ли :?: :!: :wink:
:lol: Капиш?
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

:lol: :wink: :P капиш
Toto-I will remember
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

жоро---прасе---200 кила----сламено руса чисто арийска коса---очи сини, почти червеникакви, околчести и изпити от непрестанната мисъл и бдение----нокти, нерязани от има нема две седмици---затова пък с чисто нови гуменки тип "Кърт Кобейн" за 7 лева от магазин "Мими"---изключително тъп и прост, ама това го казах по-нагоре с определението "прасе"---по професия шофьор на екскрементовоз, но напоследък Всеяд---родно място Мина Росен, настоящу - Шкорпиловци, в бунгало---интереси- да предизвиква световни войни, а после да чете в книгите за тях;да се храни, за предпочитане обилно и "до откат"; да си кара екскрементовоза; да лети като Карлсон и от време на време да увива Лора Палмър с найлон, така че да я намери агентът от ФБР.

ПС:Който познае кое от тук написаното е истина, печели найлона на Лора Палмър!

ПСС:Абе хора как може да пишете колко тежите бе ?! :shock:

ПССС:Бтв нещо сериозно за себе си - напоследък съм станал голем флуудър и несериозник, да се *** в гуменяка! :D :D :D

ПСССС: Сетих се ако стана още по-голем флуудер как ще ми е ника:
Циндилсорг

ПССССС: Ако напиша още един послепис ще стане като Пссссссст!!!

...много съм зле!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Циндилсорг!!! нема такъв майтап :lol: :lol: :lol:

наистина, Циндил е идолът на всички флуудъри, ненадминат е, признавам!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

Циндил is da best :lol: :D
Astral in da house...
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

peterdi написа: между 0 и 8 км/ч 8)
аз да застана до теб да бягам сигурно ще ме надминеш :wink: :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

мда, Пешо е нашият Johny Walker ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Мен като малък ме бъркаха с момиченце, майка ми постоянно ми припомня за криминалното ми детство (на 2 годинки, току що проходил съм изчезнал от погледа на нашите и след около 10 минути съм се върнал с хляб в ръцете :lol: ), а баща ми я контрира с това, че съм бил живо дете... Хехе, сега съм станал супер кротък, на мравката път правя, стига да не е в нарушение... :wink: Много се кефя на спорта като цяло и затова се дразня, че съм се занемарил в това отношение. Време за промяна :Р
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

duh_navodneniq написа: Много се кефя на спорта като цяло и затова се дразня, че съм се занемарил в това отношение. Време за промяна :Р
станахме двама :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Име : Крис, ама това е само примерно.
Години : На 19 - физиологично, ментално на около 100 ? :)
Студентка първокурсничка във ФЖМК :) много гордо!
БАР! Но не питайте това какво е.
Фен съм на романтизма, но не и на барока - не, не мога да слушам Бах! Сори.
Карам блейдери и ме е срам, щот с тях ставам 185 см. Ужаас.
Омъжих се на 18. Точка. И не, нямам деца, но възнамерявам един ден да си родя поне 3!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

оженила си се един ден след моя рожден ден, много готино.. вчера пък бях н сватба... почвам да се замислям разни такива странин неща, много съвпадения ми станаха :roll: :wink:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

Здравейте!
Забелязах много съименници в този форум, но все пак ще поддържам предпочитание към обръщението Сидни или според ника ми - Джози.
Иначе за мен:
Родена съм на прага на две зодии - овен и телец (20 април 1987). Не знам коя точно съм, но ако съдя по поведението си - и от двете. Може би малко повече овенче, но със сигурност рогато, откъдето и да го гледаш ;).
Уча право в СУ, първа година.
Снимка можете да мернете в темата със снимките. А мен можете да мернете в Университета до 30ти септермври съм плътно от сутрин до вечер там :).
Относно личния ми живот - в момента нямам приятел, но не съм се и засилила да имам отново. Имам навика да установявам правилото " Други опияти освен мене да нямаш" така че малко момчета отговарят на изискванията ми :twisted:
Какво друго да кажа за себе си , освен че съм малко странен тип, трудно се отпускам, но отпусна ли се - не можеш д а ми затвориш устата. Не обичам големите компании, алкохола, цигарите, наркотиците, високото самочувствие, да чакам, да ме излагат пред хората и перфекционизма. Обичам... шоколад, сладолед, кола , синеоки момчета и секс:)
Айде стига толкова за мен. Ако искате да се свържете с мен - skype: josefinne или инфото от профила :)
Изображение
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

така...и аз да се впиша :D
Аз съм Радостина,но от малка всички мои роднини и приятели ми казват Инче(то),Ина,Ине,Инс и всичките му други производни :lol: обожавам си малкото кратко име,както и малкото пълно,но мразя да ми казват Ради...на 19 годинки съм,но утре мога да ви кажа,че съм на 50 или 246 :lol: просто годините са само някви си цифри все пак :) зодия Телец съм,рожденна дата-11.05.;имам един по-голям брат. родом съм от бяла,русенско,но моят любим и близък до сърцето ми град е Габрово-там завърших Априловската гимназия и там са ми всичките приятели и всичко скъпо,с изключение на сем. ми :roll:
никога не мога точно да определя какви са ми интересите,защото са много разнородни и в различни области,но все пак :arrow: музика! - chill-out,acid jazz,trance,ambient,d'n'b,techno,hard techno,deep house-абе мноо разновидности :D ;alternative,punk,neometul;hip-hop,r'n'b,oldschool;jazz,класическа..музиката е част от мен :D ; рисуване(когато имам време),даже мислех да кандидатствам с тва,ама нещо се отказах;литература(напоследък езотерична най=вече) , анимация+комикси; плуване ,психология,философия,криминология и т.н.
обичам да общувам и да създавам нови приятелства,но понякога предпочитам да не говоря чак толкова ,а само да слушам и да се смея :D обичам графитите,bmx,кецовете и по-оригинален стил на обличане :D имам пиърсинг на долната устна,но мисля скоро да го махам.
мечтая да: пътувам много (по света,докато достигна до себе си),да посетя Тибет,да се занимавам с вътрешен дизайн и декорация :D ,да се науча да медитирам,да правя всекиго щастлив :D да засиля оптимизма си :lol:
ще бъда първи курс ,книгоиздаване във ФЖМК и нямам търпение да почна :D
обичам да се събирам с много и различни хора,ходя по партита ,когато мога :lol: ,искам да ходя повече по концерти,ама уви..напоследък изучавам езотеричните материи и събирам доста впечатления и знания,които ми обясняват доста неща :D

иии когато пиша незнам кога да спра :lol: :lol: :lol:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”