Фронт на съпротивата - нека не допускаме военен режим!!!

Архив на всички останали категории.
Заключено

Първо прочети първото мнение и после отговори! Искаш ли нов по-стриктен модератор?

НЕ - има си правила, които са достатъчно добри и не искам някой да ми налага диктатура
9
41%
ДА - има нужда от по-строго модериране, обществото ни не е дорасло за либералисъм
10
45%
Празна бюлетина - ни знам, ни мъ интирисувъ
3
14%

Общо гласове: 22

Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

kokteil_molotow написа:сори, мамини, не мога да се занимавам с вас :cry: имам памперси да сменям
Да не се наака ти от нашата Лавина :twisted: :twisted: :twisted:
Не стана ясно.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Да не се наака ти от нашата Лавина Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Не стана ясно.
:lol: :lol: :lol:
и на тебе ще ти ясно, Илияне, когато му дойде времето :wink:
иначе стоим с бебо , разглеждаме картинките на аватарите и се приспиваме :love3:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

kokteil_molotow написа:сори, мамини, не мога да се занимавам с вас :cry: имам памперси да сменям, да чета приказки, да готвя, да мия чинии, да чета за изпити :evil: , да се усмихвам когато се налага , а във форума влизам за да се забавлявам , а сега няма да мога защото бебето не ще да спинка :cry:
айде дерзайте, аз съм с вас :wink:
чие бебе гледаш, дарлинг :D?!?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

kokteil_molotow написа:и на тебе ще ти ясно, Илияне, когато му дойде времето :wink:
Да не сменяш памперса на алхимика? Доста е уплашен горкия. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

KeineSonne,приеми нещата от добрата страна :wink: -форумът може да не е на нивото на този от подписа ти,но поне не е като този на БНС,където постоянно може да се прочете:"не ми се прави на мъж в нета,ела в щаба ни" и т.н.Това беше най-милото от написаното във форума,за което успях да се сетя.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Ами правилно. Алхимика и в нета не е мъж. Видя се отвсякъде. :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

iliyan написа:Ами правилно. Алхимика и в нета не е мъж. Видя се отвсякъде. :lol: :lol: :lol: :lol:
Не дадох примера за да подкрепя твоето мнение за Алхимика.
Защо,ти достатъчно мъж ли си за да отидеш в щаб на БНС враждебно настроен :twisted: ?
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Сега БНС не ги намесвай. Не се сешам, кои са тези. Взех сега лафа за "мъж в нета и педал в живота", който излезе още преди БНС да се появят и ти да знаеш, какво е компютър.
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Илияне, пиле златно, ти не си срам за форума, ти си срам и позор за Homo Sapiens.

Това вече не е форум на най-елитния университет в България, това е помийна яма!!!

Модераторите ги разбирам--като видят толкова простотия на едно място как да чистят? ми те ще припаднат хората!!!

А ти си избивай комплексите на друго място!!!

ТОВА Е ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ А НЕ БОЙНО ПОЛЕ БЕ!!!!
КОЙТО ИСКА ДА СЕ КАРА ИЛИ БИЕ ДА ИЗЛЕЗЕ СРЕД ПОЛЯТА, ЛОРДА И ПЕТЕРДИ щЕ ГО НАБИяТ С КЕФ!!!! СПРЕТЕ ДА ОПОРОЧАВАТЕ ФОРУМА!!! АКЪЛ НяМАТЕ ЛИ??? ЯВНО НЕ!!!

и са напълно прави всички които се махнаха, това тука вече е израз на висша простотия!!!

Не им завиждам на горките модератори, те с нищо не заслужават форума да се превръща в това което е сега!!!!
Изображение

Изображение
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Berserker написа:КОЙТО ИСКА ДА СЕ КАРА ИЛИ БИЕ ДА ИЗЛЕЗЕ СРЕД ПОЛЯТА, ЛОРДА И ПЕТЕРДИ щЕ ГО НАБИяТ С КЕФ!!!!
Ооо, да се бием наяве ли? Това остана. В Багдат 11 жертви дали, тук сме долу горе толкова.
Berserker написа:Не им завиждам на горките модератори, те с нищо не заслужават форума да се превръща в това което е сега!!!!
Те сами си го вкараха горките. Ама такава здрава цепеница налапаха.
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

после казваш, че не си агресивен ;) мненията ти от днес са ... самата толерантност :lol: и не виждам какъв им е проблема на модераторите - нищо не си направил, че да са "налапали " каквото и да е. просто няколко излишни теми и приповдигнати настроения..
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Извинявай, че те питам. Ти мъж ли си или жена? Имам предвид не като мярка за героизъм, а като пол. Защото може да си поредната жена, защитавала досегашните. И ако това не е цепеница, тогава кур е. Аре. Така по-добре ли звучи?
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

никой не защитавам ,изразявам мнение. не ти омаловажам шума от днес- просто не мисля ,че някой нещо е лапал ;) а съм момиче ,но не знам това какво общо има с героизма :roll:

ЕДИТ : ако "досегашните" = досегашните модератори - не съм ги защитавала, защото нямат нужда от защита . те са си екстра :lol:
Последно промяна от Joyride на 05 Юни 2006, 21:41, променено общо 1 път.
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

iliyan написа: Защото може да си поредната жена, защитавала досегашните.
И какъв е проблемът,че жените защитаваме досегашните модератори?
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Илияне, айде по-полека с коментарите по адрес на алхимика. може да си велик , но момчето е светлинни години нива над 99% от хората тука.
сега доволен ли си като обърна целия форум срещу себе си?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Заключено

Обратно към “Други”