КЪМ КОЛЕГИТЕ МО- 3ти, 4ти и 5ти КУРС- СПЕШНО, СПЕШНО!!
Модератор: MidwinterSun
да , то с нашата специалност излизаме наполовина историци
специално този предмет ннибн беше много досаден и мног излишен защото Калинова и Колев ги припокриват тези неща....може и да не ъсм права, но ми олекна като свърши защото ми беше излишно
и ранното сутрешно ставане за упражнението на което виняги спях-също
специално този предмет ннибн беше много досаден и мног излишен защото Калинова и Колев ги припокриват тези неща....може и да не ъсм права, но ми олекна като свърши защото ми беше излишно
и ранното сутрешно ставане за упражнението на което виняги спях-също
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
съпруга-coming soon...
а, и освен това - поредният предмет , по който карах на самоподготовка .
Илчев е разправял само пикантни подробности свързани с историческите личности ( т.е. нищо по конспекта) , а упражненията -също не се говореше особено...
не че имам нещо против да се оправям сама...но все пак
ИБВП с КОЛЕВ И КАЛИНОВА- без упражнения и без излишно церемонене научих много повече отколкото тука.
Илчев е разправял само пикантни подробности свързани с историческите личности ( т.е. нищо по конспекта) , а упражненията -също не се говореше особено...
не че имам нещо против да се оправям сама...но все пак
ИБВП с КОЛЕВ И КАЛИНОВА- без упражнения и без излишно церемонене научих много повече отколкото тука.
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
съпруга-coming soon...
съпруга-coming soon...
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- milady
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хаха да живее методическия нали?!?Berserker написа:методологическия ли? там може да те информират за програмата, за изпити, за преподаватели, за магистратури, за всичко свързано с ЮФ и МО за което Агова и Младжова са те разкаралиpora_e_priqtel написа:Ъъъ... за какво е този кабинет?
ДА ЖИВЕЕ МЕТОДИЧЕСКИЯ!(съжалявам май поста ми не е мн по темата но се вдъхнових от този на Berserker)!
"Този, който говори на чужд език, би трябвало да е благодарен дори и само за това, че е бил разбран."
Инадзо Нитобе
Инадзо Нитобе
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
мда, аз съм си заплюл Хавайте, консулство ми стига, мирейди сан предполагам ще налази Ниппон, а за пора _ Гори Тилилейски или където живеят пороветеJoker написа:Дипломатчетата са много гот, ако искаш да знаеш, само наистина след завършване да станат такива!
А и още нещо:
я докладвайте как е Калиновата бе!!! Поре ти мина ли? Коктейла и тя е или сегодня или завтра... разправяйте ако има оцелели
И Успех
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
коктейлът е утре и той...
ми за мене кое посолство остави бе Краси
ми за мене кое посолство остави бе Краси
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър