nightwish написа:Домашните любимци-не става въпрос за хлебарки и мишки,а за кучета и котки.Има такива случаи.
Прозорците-не ми казвай,че у вас не ги уплътнявате.Та нали този,чието легло е до прозореца,редовно ще е болен.
Счупените стъкла-трябва ли да чакаме някой да се пореже на тях за да осъзнаем,че това е проблем?
Столовете-не очаквам деликатеси,а нормална храна,която да става за ядене.
Отгварям пак поетапно, за да мъчлиш.
Кучетата и котките: на който не му е приятно съквартирант с такива животни, ще се бие ли незнам, но проблемът си е за стаята и не навън
Прозорците - аз спа да прозореца. Чук съм. Нищо ми няма.
Счупените стъкла - пак казвам, в СУ са рядкост. И не съм чувал нарязани от стъкла. Обикновено при купон стават тези сакатлъци, но уреда за счупването е бутилка(обикновено), а не с гола ръка - йоги и нинджи още не са се мяркали. После идват дюлгерите и всичко е ОК.
Столовете - ами недей яж, като не искаш. Аааа, бре. Никой не ти вкарва в устата нищо.
И накрая какво спорим, като събрано една седмица не знам дали си била в Студентски град, а аз ще направя 2 години. И както се досещаш, съм жив.
И съвсем накрая. Досегашните модове нямат ли си собствен мозък, че вие ги защитавате вместо тях????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????