Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Edno_momi4e написа:Има само 2 човека с по-висока оценка от мойта Искам да кажа само едно нещо : ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЕ НЕМСКАТА ГИМНАЗИЯ! ДА ЖИВЕЕ ГРИГОР ДИМИТРОВ - най-добрия учител в България!!!
Аз имам 4,63 а като си изчислявах долу-горе оценката,която трябва да имам очаквах да е около 5.40.Мисля ,че са занижили оценките по изкуствен начин зада ходим и на редовната сесия.
Я кажете колко са бройките за Туризъм (момчета и момичета поотделно) за да видя какви шансове имам аз с тая оценка
Picklenose написа:Аз имам 4,63 а като си изчислявах долу-горе оценката,която трябва да имам очаквах да е около 5.40.Мисля ,че са занижили оценките по изкуствен начин зада ходим и на редовната сесия.
Я кажете колко са бройките за Туризъм (момчета и момичета поотделно) за да видя какви шансове имам аз с тая оценка
е че то винаги занижават на предварителен по 2 причини:
Влизат "свойте" хора
Ако пишат реалните оценки (който няма кво да си говорим, са височки) бала се вдига много и някой по-малко свой остават на сухо...
и не ме питайте откъде ги знам тия неща... да кажем обществена тайна
CasapA написа:....аааа момичето с 60-те стр с нормално междуредие и букви колко изкара ??
5,00... но аз така или иначе съм се насочила към УНСС дано там успея. Браво на всички справили се пожелавам ви успех. А Гришата наистина е много добър учител така че успех
Edno_momi4e написа:Госпожице, не се казва Гриша, казва се Григор Димитров и е преподавал на сегашни министри, политици, журналисти, учени и успели българи в чужбина. Това е един истински патриот, който обича България и своите ученици като собствените си деца! Моля те, не говори за лицето на Немската гимназия и Българското образование като за твой връстник!
Ако обичаш госпожице не ми казвай на кой как да виакм - дано съм достатъчно ясна! Имам правото да му казавам како всички негови близки, така че...лека нощ!
Последно промяна от treisy на 29 Май 2006, 22:27, променено общо 1 път.
Е, доживяхме ги тези резултати!! :}
А сега кой ще си сподели оценката си, дори да не е много добра,а?
Много съм любопитна да чуя отзиви, защото при мен пише, че 3/4- само от жените(към 750 д.) имат по-ниска оценка от моята...? Така ли е, наистина?? Ако е така... поизложили сме се ;'-)
Picklenose написа:Аз имам 4,63 а като си изчислявах долу-горе оценката,която трябва да имам очаквах да е около 5.40.Мисля ,че са занижили оценките по изкуствен начин зада ходим и на редовната сесия.