nanozetka написа:originalsin, аз винаги мисля оптимистичноИменно оптимизмът е моят неизменен и жизненонеобходим ресурс, благодарение на който постигам висока успяваемост в повечето неща, с които се захващам (включително и влизането ми в университета). Той е двигателят на човешкия прогрес, на всеобщото човешко благоденствие, моторницата на отделния живот, чрез която той може да покори висините, безконечният и вечен източник на вяра дори и в най - мрачните, безалтернативни и безперспективни дни. Именно оптимизмът разграничава личността от масата, даравя й сили и надежда да повярва в собствените си сили и да промени настоящото си съществуване или дори - световния ред. Стига глупости ...
Благодаря, че се грижиш за душевното ми равновесие и благоденствие. В никакъв случай не твърдя и не защитавам мнение, че положението ни като студенти в ЮФ ще бъде много цветущо и че всички ще носим розовите очила, чрез които светът ще ни се вижда от розов спектър и ще привлича със своята пищност и неподправена невинност и красота. Студенството е интересна страница от всеки един живот
От нас зависи дали то ще бъде едно незабравимо преживяване. Силно се надявам положителните емоции да надделеят над отрицателните и да няма "но не пролет и химн покрай мен прозвъни" (Хр. Смирненски). Ай със здраве
По-големи глупости не бях чел.