Арабистика

Архив на теми от раздел "Студенти"
Заключено
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Ох мамин/а... В такъв случай си бегай на квартирка. И съквартирантите ти да са кротки, хрисими и непушачи, джангъра няма как да го избегнеш. Студентските общежития са минали покрай манастир, имай го предвид.

за какъв маркиз става дума :shock:

De Sade, I suppose :roll:

Което ме подсеща да си запиша Quills, да си имам разтуха някоя студена самотна студентска нощ...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

арабисти, искате ли да видите малко качествени снимки от Египет? пускам линка тук, а не във фотография, защото смятам, че може би би представлявал по-особен интерес.

това е профила на Симеон Лютаков. първите 10 страници снимки са правени в Египет и има много какво да се види. голяма част от тях са печелили награди и са оценявани много високо от най-големите световни професионалисти.

който иска - да метне едно око :)
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Съвсем мн благодаря! Снимките са просто страхотни, нямам думи да си опиша възхищението! Evening Sun за сега ми е сериозен фаворит. Супер вдъхновяващо! Снимките от улицата според мен са с доста по-силен заряд. (Мрън. Искам и аз там.)

Този човек е на ръба на гениалността. Определено см впечатлена.

П.П. Стаята ми да гледа само в каква арт галерия ще я превърна :D
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

хахах, моето приятелче Станчо ми сподели, че си е спечелил прякора Хамлет. Добре се забавлявате вие, а ние в Ректората гнием ли гнием...
Get High or Fly Tryin`
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

Знай'ш колко забавно ще ни е само след месец-два? Сега е фън, верно, щото още не са ни налазили лошо с граматики и трудни думи. КАто тоя момент дойде, Хамлетовския проблем ще ни се види песничка ;)
Изображение

Аватар
Psihaya
В началото бе словото

Мнение от Psihaya »

Еххх.. на вас арабистите изглежда не ви е никак скучно... :P Та безобразно добронамерената ми личност е пропуснала в старанието си да не натоварва 16 годишното си мозъче с още информация, да напише в google "арабистика". Излезе това форумче и се изкефих на макс. Още от осми клас имам голямото (по-скоро огромното) желание да уча арабски език. Силно се надявам това да се случи, дори и после да ми е много трудно. И все пак нали трябва да е весело? Ако не ви е трудно, ще ви е скучно... :D Може да не звучи много оптимистично, но е така. :lol:
Много късмет мили чада :P и не се отказвайте! Все някой трябва да го научи и това.
Ако имам и аз дастатъчно големия късмет да ме приемат с арабистика ще е просто супер.
Бъдете здрави.
Порокът е живописен, а добродетелта е така безцветна. Що за кошмар е това?
В.Р.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

не те знам момиче ли си или момче, ама като цяло лесно се влиза напоследък... балът тая година беше много нисък, което за мен лично е необяснимо... но неведоми са пътищата, нали знаеш :)

успех и на теб, аз лично винаги съм твърдял, че е много важно човек да учи това, което го кефи. като гледам поста ти, май пътят ти е само един :)
Изображение

Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

^PrincessA^ написа:Аз имам едно познато дете във вашия курс, казва се Яна- запознахте ли се? :D
мдааа. пич е. :)

вие тук сериозни диалози сте заформили, брей брей, брей. и така и не стана ясно къде изчезна Хамлет..?! или може би не чета внимателно?

ПП: АБЕ ЩО НЕ БАЦА ТОЯ ББ КОД "&"$2§/"()&$(/"&)"()"""""")?("("? демн и грозните постове пиша така...
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

Вкъъъщи! Вкъъъъщи! Вкъъъъщи!!!

Днес ще пия, утре ще уча и пак ще пия и ще спя и ще ям, колкото дадените ми от провидението 72 часа ми позволяват.

Само за протокола в Студ град не може се учи. Просто не може, не питайте защо. Някой спомена няква библиотека, мисля от понеделник там да ходя щото ще затъна.

На детето ентусиаст ама ужасно много късмет и успех желая! Ако ти е на душата арабистиката си има потенциала да е нещо крайно забавлително и очарователно :) И никаква трудност няма да те стресне. Мн щастие и арабски желая. Дерзай :D

А за Яна. Тя една ли е в курса или са няколко? Щото има една мн блажка на последния чин в средата. Ма май са повечко...

А Хамлет пак се не завърна. Елсинор съвсем трагично осамотя...
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Колеги, радвам се, че си прекарвате добре на лекции - уводният курс е хубаво нещо. :D А вярно ли тази година ще има изпит след уводния курс? През летния семестър се говреха такива работи ... споделете, че ми е любопитно. :wink:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аз, Валерия
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Аз, Валерия »

ЕЕЕ Маркиз дьо сад ряпа да яде пред Графа- него имах предвид :lol: Нелка, хайде ако получеш повечко инфо за тази библиотека, да направиш хипер добро дело да я споделиш, защото в този огромен увеселителен комплекс, наречен " Студентски град" място за арабисти няма :shock:
Ако видите иракски военни в Горна Оряховица, ще ги поканите на сърми и пълнени чушки ли?!?
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

coup, няма изпит. в края на октомври е първият.

Тодор дали ще се появи, че ми е интръстинг... :lol:
Изображение

Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

Pu написа:Само за протокола в Студ град не може се учи. Просто не може, не питайте защо. Някой спомена няква библиотека, мисля от понеделник там да ходя щото ще затъна.

щото то като не си в студ. не се затъва... до 3ти урок ок, ама 4ти е тъмна Индия...
Изображение

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Pu написа:А за Яна. Тя една ли е в курса или са няколко? Щото има една мн блажка на последния чин в средата. Ма май са повечко...
Нямам и представа къде седи :) Явно така се е заровила в тоя арабски, че няма време да ми се обади да ми каже :roll: :twisted:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

абе май си е само една. и, да, там седи.
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”