Магистратура
Модератори: Methuselah, thegirl
- bai_Dobri
- В началото бе словото
- Специалност: РСМТ
Re: Магистратура
Не съм запознат със курсовете на Наков (за мое щастие). Поради липса на преподавателя на този курс той бе представен съвсем накратко. Като цяло ще е надграждане на базовия курс за Java (имало ли е такъв в бакалавърската степен?) към мрежови технологии. Хубавото му е, че е в събота 
Не отваряй очите на слепеца!
- WebFreak
- В началото бе словото
- Специалност: БМИ
Здравейте колеги
Видях програмата на магистрите , сега ще бъда 1ви курс . Въпроса ми е дали съществуваща програма подлежи на промени , защото лекциите съвпадат с работното ми време . Има и други работещи колеги и се чудя дали имаме някакъв шанс да разместим програмата ? 
-
First_Lady
- В началото бе словото
Здравейте
. Искам да попитам някой ходил ли е на организационната сбирка за РСМТ? Тъй като аз я пропуснах ме интересува какво се е дискутирало. Има ли нещо важно, което съм пропуснала?
Благодаря
Благодаря
- bai_Dobri
- В началото бе словото
- Специалност: РСМТ
Дискутираха се организационни въпроси и се представяха курсовете. Единствените важни неща (според мен) бяха google групата, която някой добър колега вече беше създал и информацията, че за Компютърни мрежи CISCO1 трябва регистрация (попълване на оффлайн формуляр), който трябва да се направи лично в някоя от лекциите (понеделник), които ще се използват като консултации, а самото обучение ще се извършва онлайн и във времето за упражнения. За да се попълни формуляра трябва да имаш факултетен номер звучи логично, но хората, които сме приети на 2ро класиране още нямаме поради форсмажорни обстоятелства ... Не съм сигурен дали имам права, но ако искаш ми прати майла си на ЛС за да ти изпратя покана за google групата.
п.с. всеки първи курс РСМТ може да го направи аз ще се опитам да пратя покани и/или ще се свържа с администратора да го направи той
п.с.2 аз също ходя на работа и ако успеем да направим някаква схема за да си помагаме взаимно ще е полезно за всички ни
п.с. всеки първи курс РСМТ може да го направи аз ще се опитам да пратя покани и/или ще се свържа с администратора да го направи той
п.с.2 аз също ходя на работа и ако успеем да направим някаква схема за да си помагаме взаимно ще е полезно за всички ни
Не отваряй очите на слепеца!
-
First_Lady
- В началото бе словото
Да, съгласна съм. Абсолютно пренебрежение към приетите на второ класиране. А не са и малко, ако бяха 4-5 разбирам, но .... Те вече и занятията започват, а хората още не са се записали. Това определено не ми прави много добро впечатление. Сега дали ще има по още една организационна сбирка за новозаписалите се? Съмнявам се. А тези курсове, въпреки че има избор за избираемите, все ще имат някакъв капацитет. И когато се запълни бройката за желаещи за даден курс, най-вероятно приетите от второ класиране просто ще увиснат и няма да могат да запишат предметите, които ги вълнуват.
First_Lady, записването на изборни вероятно ще стане едва когато направят акаунти за СУСИ на магистрите, а това предполагам ще стане след като всички са се записали.

Здравейте Колеги,
Има ли някой, който да е записал маг. 'защита на информацията' ?
Поздрави
Има ли някой, който да е записал маг. 'защита на информацията' ?
Поздрави
-
First_Lady
- В началото бе словото
А някой има ли информация кога ще ги направят тези акаунти и кога ще ни дадат книжките? На мен от отдел "Студенти" ми казаха, че това трябвало да каже съответния ръководител.
- WebFreak
- В началото бе словото
- Специалност: БМИ
First_Lady, aкаунтите са готови , но все още не са вързани с паролите. На адрес https://cas.uni-sofia.bg/ получаваш потребителското ID. Книжките ги раздават утре -21.10 от 16.00 до 17.00 в 202-ра 
Колеги искам да ви питам някой ходи ли на избираемия по Web бази данни , да сподели впечатления ? И провеждат ли се лекциите в събота от 9 както пише в програмата или има промяна ?
Колеги искам да ви питам някой ходи ли на избираемия по Web бази данни , да сподели впечатления ? И провеждат ли се лекциите в събота от 9 както пише в програмата или има промяна ?
-
First_Lady
- В началото бе словото
Извинете за глупавия въпрос, но тъй като наближава края на семестъра искам да попитам ние от магистърските програми имаме ли заверки? Имам в предвид трябва ли всеки преподавател да се е подписал в книжката за да бъде допуснат студента до изпит, както е в някои други университети?
-
First_Lady
- В началото бе словото
МерсиVictoria написа:Не, няма заверки.
Искам да попитам как се изчислява средния успех от дипломата. Аз съм от друг университет и имаме дипломни работи. Оценката от дипломната работа как се намества в бала?