И аз не мога да разбера защо някои хора се месят където не им е работа и изказват некомпетентните си мнения =)nelliot написа:Излъга!chill написа: хаха =) питаха дали няма да потвърждавам участие в класирането или нещо такова. все пак не съм уточнявал защо са ми звънели ;д
Не мога да разбера защо хората лъжат за подобни неща .
Кой е освободил място в СУ или друг ВУЗ?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Кой е освободил място в СУ или друг ВУЗ?
Остави го/я, той/тя знае по-добре ;дBorisg написа:Всъщност наистина се обаждатnelliot написа:Излъга!chill написа: хаха =) питаха дали няма да потвърждавам участие в класирането или нещо такова. все пак не съм уточнявал защо са ми звънели ;д
Не мога да разбера защо хората лъжат за подобни неща .Не лъже
И на мен, ако ми даваха по 1000 лв,не да звъня,че и на адреси щях да ходя! 
Че как ;д 1000+ са даже. правото беше към 1500, а архитектурата е към 1700-800 май. (на семестър) 3-4 хиляди само за семестрите. хубаво се бях засилил на там, добре че се осъзнах, наще щяха да фалират ;дfffff написа:И на мен, ако ми даваха по 1000 лв,не да звъня,че и на адреси щях да ходя!
-
nelliot
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: кандидат-студент
ха-ха ,затова студенти -юристи от Су напират да се местят в НБУ, щото в Су-то ги късат поголовноchill написа:Че как ;д 1000+ са даже. правото беше към 1500, а архитектурата е към 1700-800 май. (на семестър) 3-4 хиляди само за семестрите. хубаво се бях засилил на там, добре че се осъзнах, наще щяха да фалират ;дfffff написа:И на мен, ако ми даваха по 1000 лв,не да звъня,че и на адреси щях да ходя!
някои с учене, други кихат пари. кой как си може ^^nelliot написа: ха-ха ,затова студенти -юристи от Су напират да се местят в НБУ, щото в Су-то ги късат поголовно
-
nelliot
- В началото бе словото
защо ти не плащаш ли държавни такси?chill написа:някои с учене, други кихат пари. кой как си може ^^nelliot написа: ха-ха ,затова студенти -юристи от Су напират да се местят в НБУ, щото в Су-то ги късат поголовно
Ами приет съм в МУ-София и освобождавам място за медицина в СУ.
лол рядко срещаноneber написа:Ами приет съм в МУ-София и освобождавам място за медицина в СУ.
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
???sourire написа:лол рядко срещаноneber написа:Ами приет съм в МУ-София и освобождавам място за медицина в СУ.. Успех и дано ти се получи в СУ
Човека отива в МУ, не в СУ.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
-
nelliot
- В началото бе словото
нормално е да отиде в МУsourire написа:лол рядко срещаноneber написа:Ами приет съм в МУ-София и освобождавам място за медицина в СУ.. Успех и дано ти се получи в СУ
Освобождавам в ТУ-Компютърни системи и технологии, и в УНСС- Финанси, счетоводство и контрол 
- crying_angel
- В началото бе словото
освободих география в СУ ии изобщо се бях отказала щото бала за спец която исках беше висок
ииииииииииии на 2ро класиране пада 4 единици за РРП
ииииииииииии на 2ро класиране пада 4 единици за РРП
- lubo_kostov
- В началото бе словото
- Специалност: Kandidat-Student
Освобождавам Право в ЮЗУ
Освобождавам История в СУ
Приет съм ''икономика и бизнес'' в УНСС,но сиг. и него ще го освободя,защото си чакам на 2ро класиране да излезе Право в УНСС.Дано излезе,ако ли не ще уча икономиката
Освобождавам История в СУ
Приет съм ''икономика и бизнес'' в УНСС,но сиг. и него ще го освободя,защото си чакам на 2ро класиране да излезе Право в УНСС.Дано излезе,ако ли не ще уча икономиката
Сънят е моята ''сбъдната утопия''.
- Black_Velvet
- В началото бе словото