Много изненадващо и неочаквано.
Модератори: ники, Methuselah

Със сигурност няма да бъдат като чисто нови, но според мен поне един-два такива мачове между края на сезона и световното могат да се спестят.dexteriti написа:Ми просто следя малко по-близо Португалците, срещу тях според мен ще е доста +EV да се залага.
Та преди мача с Кабо Верде, ако не забеляза всички титуляри! взеха участие, пресата имаше доста налудничави публикации от сорта, защо с толкова слаб съперник. Идеята, за слаб съперник е само и единствено сработване, но преди всичко, ако срещу кабо верде не победиш, то и в групата няма да победиш. Заради подобни резултати уволняват треньори.
Имаш ли гаранция, че тези футболисти ще са си починали срещу Котдивоар или срещу Бразилия. Аз лично съм почти убеден, че Португалия няма да излезне от групата.
А къде щеше да е това през 2012 г.?Rising написа:Съжалявам, че малко се отклонявам от темата, но днес стана ясен домакинът на Евро 2016. И така :
Много изненадващо и неочаквано.
Хахахахахаха по тази логика и италианците преди миналото световно,ако не се бъркам бяха направили некъв хикс със Словения ли беше,Словакилия ли беше...абе както и да е.dexteriti написа:Ми просто следя малко по-близо Португалците, срещу тях според мен ще е доста +EV да се залага.
Та преди мача с Кабо Верде, ако не забеляза всички титуляри! взеха участие, пресата имаше доста налудничави публикации от сорта, защо с толкова слаб съперник. Идеята, за слаб съперник е само и единствено сработване, но преди всичко, ако срещу кабо верде не победиш, то и в групата няма да победиш. Заради подобни резултати уволняват треньори.
Имаш ли гаранция, че тези футболисти ще са си починали срещу Котдивоар или срещу Бразилия. Аз лично съм почти убеден, че Португалия няма да излезне от групата.
Говорех за това,че ги отписват,а не че Словакия е на едно ниво с Кабо Верде...кой слагаше Италия за шампион преди началото на 2006???dexteriti написа:е кво хаха...словакия и словения са по-силни отбори от нас. И двата отбора са на световното, не знам къде ми ги сравняваш. Ако Кабо Верде са ти като Словакия или Словения, гледай повече футбол.
Into the endless we ride... 
Е вие какво искате? Стига 2 страни са си поделяли домакинството и да дострояват стадиони след като мине първенството, защото не могат да проведат подготовката.Kristo написа:Да ве, даже и Платини се шокира....