anybody?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
:)))
Ei
toq Anislav golqm izrod beee
)) 
MY MUSIC
mi i na men mi haresvat pink floyd-tova e klasika!
sred lubimite mi grupi sa DEPECHE MODE,U2,INXS,OASIS
MASSIVE ATTACK,PORTISHEAD...su6to TRICKY,SKUNK ANANSIE,THE CRANBERRIES,KRUDER I DORFMEISTER,SMOKE CITY,SADE,MYLENE FARMER,REM,NORAH JONES,PULP,NIRVANA,GARBAGE,GUANOAPES,BLUR,TRACY CHAPMAN,ENIGMA,ORISHAS...ne gi podrejdam po stil,za6toto pisha kakvoto mi padne
mn se kefq na spokoina muzika tip cafe del mar,a za party predpochitam retro ili hip hop,no ne vsi4ko
ot bulgarskata muzika mi haresvat GRAVITY CO,beloslava...a su6to ISIHIQ sa mn qki
i az mn haresvam soundtracks-primerno ot KREMINALE,GOLEMITE NADEJDI,HAPKI OT REALNOSTTA,GRAD NA ANGELI,... IGRI i mnogo mnogo drugi
tova ne e vsi4ko,no zasega za tova se se6tam!
sred lubimite mi grupi sa DEPECHE MODE,U2,INXS,OASIS
MASSIVE ATTACK,PORTISHEAD...su6to TRICKY,SKUNK ANANSIE,THE CRANBERRIES,KRUDER I DORFMEISTER,SMOKE CITY,SADE,MYLENE FARMER,REM,NORAH JONES,PULP,NIRVANA,GARBAGE,GUANOAPES,BLUR,TRACY CHAPMAN,ENIGMA,ORISHAS...ne gi podrejdam po stil,za6toto pisha kakvoto mi padne
mn se kefq na spokoina muzika tip cafe del mar,a za party predpochitam retro ili hip hop,no ne vsi4ko
ot bulgarskata muzika mi haresvat GRAVITY CO,beloslava...a su6to ISIHIQ sa mn qki
i az mn haresvam soundtracks-primerno ot KREMINALE,GOLEMITE NADEJDI,HAPKI OT REALNOSTTA,GRAD NA ANGELI,... IGRI i mnogo mnogo drugi
tova ne e vsi4ko,no zasega za tova se se6tam!
carpe diem
-
Гост
nau4i me tate JICA da krada(kofti e malko toq metal) :)
Ei... hip-hop tova hip-hop onova...nqma l i koi da napi6e ne6to za technoto? poklon pred tozi stil
Ot tova po-dobra muzika za gore6to parti prosto nqma...ako ima6 nastroenie tova e prosto nai-dobroto
.. koito iska da se depresira s 4alga i jica 
popravka
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Re: MY MUSIC
DEPECHE MODE,U2,INXS,NIRVANA,ENIGMA,GRAVITY CO,beloslava...a su6to ISIHIQ
И на мен ми харесват
И на мен ми харесват
- Night_Wolf
- В началото бе словото
Eloise!Харесваш Mylene Farmer! Много поздрави от мен, аз съм върла нейна фенка. Надявам се,че не съм пропуснала да я напиша докато съм изброявала вкусовете си. Съгласна съм с теб и за Skunk Anansie, The Cranberries,REM,Garbage,Enigma. 
- Elly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
от тези, които ти изброи, това са тези, които аз харесвам.......
а за soundtracks - KRIMINALE (Pulp Fiction) е просто любимият ми !!!!!!!!
май ще се разберем с теб много добре
както казах по-рано след Sublime Garbage от известно време ми е мноооооого любима..... просто текстовете са ми страшно.. близкиeloise написа:DEPECHE MODE,U2,INXS,OASIS
MASSIVE ATTACK,PORTISHEAD...su6to REM,PULP,NIRVANA,GARBAGE,GUANOAPES,BLUR,ORISHAS
а за soundtracks - KRIMINALE (Pulp Fiction) е просто любимият ми !!!!!!!!
май ще се разберем с теб много добре
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Аз малко поизпуснах момента с хората, но така е като съм си дал малка почивка от компютрите.
В петък бях на сватба - една семейна приятелка се омъжваше за англичанин (по-специално ирландец). Страшна веселба падна и всички бяха на хорото - включително и 30-те ирландци. Аз изобщо не мога да кажа, че ме бива в този танц и хич не бях единственият, но дадох всичко от себе си в подскачането
. И беше много хубаво. И ирландците спирка нямаха на хората
. Към края дори и догаждаха танцуването
. Много се кефеха през цялото време.
Младоженеца присъствал на сватбата на кумицата тук в БГ и казал, че иска и неговата да е тук и така и стана. А баща на баща му и на всички останали толкова им хареса, че бащата се зарече като се роди първото дете отново веселба да пада. И това в петък нищо нямало да е в сравнение с тогава.
Лятото ходих и на семинар в Полша. Имаше българска вечер и ние изиграхме някое и друго хорце и разните там чужденци се включиха и много им хареса
.
В петък бях на сватба - една семейна приятелка се омъжваше за англичанин (по-специално ирландец). Страшна веселба падна и всички бяха на хорото - включително и 30-те ирландци. Аз изобщо не мога да кажа, че ме бива в този танц и хич не бях единственият, но дадох всичко от себе си в подскачането
Младоженеца присъствал на сватбата на кумицата тук в БГ и казал, че иска и неговата да е тук и така и стана. А баща на баща му и на всички останали толкова им хареса, че бащата се зарече като се роди първото дете отново веселба да пада. И това в петък нищо нямало да е в сравнение с тогава.
Лятото ходих и на семинар в Полша. Имаше българска вечер и ние изиграхме някое и друго хорце и разните там чужденци се включиха и много им хареса
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
tanci-manci
da we Lords of the dance,kak nqma :}
az puk napolseduk ne6to ne se kefq da hodq na svatbi-vseki put edno i su6to!4e i edna i su6ta muzika-rock'n'roll,latino,hora...edno i su6to menju,edni i su6ti rituali...hah daje i svatbnarite sa vse edni i su6ti
az puk napolseduk ne6to ne se kefq da hodq na svatbi-vseki put edno i su6to!4e i edna i su6ta muzika-rock'n'roll,latino,hora...edno i su6to menju,edni i su6ti rituali...hah daje i svatbnarite sa vse edni i su6ti
carpe diem
- Elly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
мдам... Ирландската музика е страхотна.. а Lord OF The Dance, Riverdance..... 
Последно промяна от Elly на 07 Фев 2007, 12:45, променено общо 1 път.
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...