Вие колко гейове познавате? Питали ли сте ги дали от най-крехка възраст са изпитвали (не)осъзнато влечение към същия пол?
Силве, права си, не съм чела научни трудове по въпроса. Но не разбирам как едно дете се ражда болно (от хомосексуализъм, така, както може да се роди и със сърдечна недостатъчност), и още от съвсем малко знае, че няма да е удачно да си играе на 'майки и деца', защото това противоречи на неговите хормонални пориви, и не си представя в бъдещето си една традиционна сватба и едно семейство, подобно на неговото, защото това просто не може да се случи на него, дефектното хомосексуалистче. Аз смятам, че сексуалният копнеж се заражда много по-късно (всички знаем как хормоните бушуват през пубертета), и че много повече влияе средата, възпитанието и дори приятелите, пък ако щете и
модата, отколкото аргументът "просто ми е заложено никога да не харесам жена".
И излиза, че родителите на хора с такава ориентация са по-черни от дявола, защото някъде в техните (инак правдоподобни)
гени нещо се е изродило и се е пръкнало 'различното' дете. Аз не мога да си представя как аз и моят 100-процентов, хетеросексуален съпруг ще си направим едно "мазно гейче" и удобничко ще обвиним
природата за това, вместо да потърсим грешката в, най-общо казано, възпитанието, което сме му дали.
// Допълвам, че съм чела много 'интервюта' с гейове, които твърдят, че от малки са обличали роклите на мама. Но за мен това е излишен драматизъм и доукрасяване. Аз пък, като малка, ЯДЯХ червилата на мама, но това не ми попречи да стана кифла сега