човече, и аз така съм си викал преди време за доста неща.. ама възгледите на човек понякога се променят, така че недей да се заричашpeterdi написа:А, не и за това! Просто няма как да станеarielle написа:иииииииии
"голям залък лапни, голяма дума не казвай" му викат на твойто
Тревата
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ХАхахахах!Сега се сетих за една историйка.Начи...в 9-ти
клас бяхме на лагер.БЯхме се събрали 6-7 човека в една стая.
Сега не си спомням тоно как беше тука, но един извади едно
пакетче сметана на прах и го изсипа на вестник.След много малко
влиза един от по-големите ученици заедно с още 3-4 човека и вика:
"Аааа, какво е това бе?!".Един от нас му казва:"Познай."
Той естествено почва да търси фонокарта да си прави пътечки и да
си смръкне малко от наркотика
Два часа много старателно си
ги оформяше и накрая дойде заветния момент.Смрък, смрък иготово.
И почна да се надъхва: "Аааа, това е много добро" и да прави някакви
физиономии.Вика що не сме казали по-рано, че имаме.
И тук дойде момента на истината.Тези, които знехме, че е сметана
почнахме да де хилим и почмахме да се гърчим в неистов смях.
Той пита защо се смеем.Тогава му казахме, че е сметана.
И той се разбесня.АХхахаха!Голям разбирач на наркотиците
клас бяхме на лагер.БЯхме се събрали 6-7 човека в една стая.
Сега не си спомням тоно как беше тука, но един извади едно
пакетче сметана на прах и го изсипа на вестник.След много малко
влиза един от по-големите ученици заедно с още 3-4 човека и вика:
"Аааа, какво е това бе?!".Един от нас му казва:"Познай."
Той естествено почва да търси фонокарта да си прави пътечки и да
си смръкне малко от наркотика
ги оформяше и накрая дойде заветния момент.Смрък, смрък иготово.
И почна да се надъхва: "Аааа, това е много добро" и да прави някакви
физиономии.Вика що не сме казали по-рано, че имаме.
И тук дойде момента на истината.Тези, които знехме, че е сметана
почнахме да де хилим и почмахме да се гърчим в неистов смях.
Той пита защо се смеем.Тогава му казахме, че е сметана.
И той се разбесня.АХхахаха!Голям разбирач на наркотиците
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Taка......сега аз ще ви разясна темата.Ще ви кажа някои митове и истини за тревата като повечето се обуславят на медицинска гледна точка.
1.Тревата може да има отрицателни последици и до една степен както автора на темата се изрази да променя човека,когато се употребява по много пъти на ден,7 дни в седмицата......грубо казано от 3 нагоре свивки вече си зависи от организма.
2.Да, вярно е,че тревата унищожава мозъчните клетки,но не в такова огромно количество,колкото масово хората си мислят.ВЯРНО е,че 1 свивка годишно е полезна,защото помага на уросяването на кръвта(това го има черно на бяло в няколко учебника )
3.Много хора смятат,че тревата води до пристрастяване и е стъпка към по-твърди наркотици,но това не винаги е вярно.Наблюдават се много малко случаи на пристрастяване,повечето поради причинити споменати в 1. ,а другите наркотици се започват 90% от любопитство.
3.Тревата не е по-малко наркотик от алкохолизма......в много медицински учебници се среща алкохолизма в една графа с наркотиците така,че като отговор на един по-горе пост ще кажа,че не е по-добре да се напиеш......
4.Много хора казват "тревомани" или "наркомани" на хора,които пушат 2-3 пъти седмично.........това е погрешно,защото това в никакъв случай не показва,че са зависими.....по същата логика трябва да назовем "наркоман" и човек,който се напива 2-3 пъти седмично......
Всеки човек сам избира какво да прави.....някои не одобряват пушенето на трева,други(като мен) не одобряват напиването......и т.н.....
1.Тревата може да има отрицателни последици и до една степен както автора на темата се изрази да променя човека,когато се употребява по много пъти на ден,7 дни в седмицата......грубо казано от 3 нагоре свивки вече си зависи от организма.
2.Да, вярно е,че тревата унищожава мозъчните клетки,но не в такова огромно количество,колкото масово хората си мислят.ВЯРНО е,че 1 свивка годишно е полезна,защото помага на уросяването на кръвта(това го има черно на бяло в няколко учебника )
3.Много хора смятат,че тревата води до пристрастяване и е стъпка към по-твърди наркотици,но това не винаги е вярно.Наблюдават се много малко случаи на пристрастяване,повечето поради причинити споменати в 1. ,а другите наркотици се започват 90% от любопитство.
3.Тревата не е по-малко наркотик от алкохолизма......в много медицински учебници се среща алкохолизма в една графа с наркотиците така,че като отговор на един по-горе пост ще кажа,че не е по-добре да се напиеш......
4.Много хора казват "тревомани" или "наркомани" на хора,които пушат 2-3 пъти седмично.........това е погрешно,защото това в никакъв случай не показва,че са зависими.....по същата логика трябва да назовем "наркоман" и човек,който се напива 2-3 пъти седмично......
Всеки човек сам избира какво да прави.....някои не одобряват пушенето на трева,други(като мен) не одобряват напиването......и т.н.....
- Stereo Burn
- В началото бе словото
Много ми е чудно как толкова много хора пишат по неща без да са се интересували достатъчно. Марихуаната си е марихуана, който се интересува може да намери доста информация из нета. Това, че е наркотик е вярно, както наркотици са цигарите и алкохола също е вярно. А това, че 90% от хората в токсикологията са не на трева или наркотици ами под въздействието на алкохол също е вярно. Аз пуша малко от време на време, без да прекалявам и не намирам всичко това за наркомания. Защото да се напиваш с ракия и да слушаш яко чалга, ето това вече е наркомания и е жалко. Пък си говорете, каквото искате и си имаите "своето мнение". А иначе всички знаем, че цигарите са много по-вредни от марихуаната, но много малко хора го асимилират, защото е "гъзарско" да пафкаш Давидофф ама е "наркоманско" 2-3 пъти седмично да си запалиш коз.
I don't care why should I care

-->