Farm Ville
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Re: Farm Ville
Може да кажеш еднакъв вкус, спокойно. Така се разбира точно каквото искаш - имате еднакъв вкус за нещо. Вкусове ще е ако се отнася за повече или по-скоро за всички неща.
Бе не мога да я видя тая реклама. Адски бързо ми зарежда. Или "адското бързо", както е модерно. Вижда се само картинка на ферма и после цъфвам аз. Пробвах през прокси, че да стане бавно - стана. Но реклама - нъц. Адблокът отчита, че има някои блокирани работи, ама не знам дали е това, което виждаш. Пу...
Не знам, плейфишската беше по-красива и по-анимирана. Но като механика не знам - и не я я пробвах за пет минути само.
А сега махам фармвила, щото колкото и да ме блазни да си посадя малинки и ананаси, щом няма да ги изяда, не ми се занимава :Р
Сега ми хрумна - някой замислял ли се е дали всички тези плодове и зеленчуци могат да растат заедно? Почви, географски ширини, такива работи? :Р
Бе не мога да я видя тая реклама. Адски бързо ми зарежда. Или "адското бързо", както е модерно. Вижда се само картинка на ферма и после цъфвам аз. Пробвах през прокси, че да стане бавно - стана. Но реклама - нъц. Адблокът отчита, че има някои блокирани работи, ама не знам дали е това, което виждаш. Пу...
Не знам, плейфишската беше по-красива и по-анимирана. Но като механика не знам - и не я я пробвах за пет минути само.
А сега махам фармвила, щото колкото и да ме блазни да си посадя малинки и ананаси, щом няма да ги изяда, не ми се занимава :Р
Сега ми хрумна - някой замислял ли се е дали всички тези плодове и зеленчуци могат да растат заедно? Почви, географски ширини, такива работи? :Р
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
да, искамеericsson написа:Така направих си фермата и си търся съседи който иска да пише да му пратя покана,че съм сам няма ниой около мен

Айде някой да ми стане съсед ,че нещо с експана малко съм назад.Мейла с който ще ме намерите е crazy_extreme@abv.bg 
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
Пратете ми имейли тогава на лични да ви добавя,и да ви пратя , или крава или дърво като подарък щото така си стоят.
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
"Всички искат да стават мафиоти и фермери. На никой не му се работи в тая държава", цитат от стената на един потребител във Фейсбук. 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Щеше да му се получи, ама фермерите в истинския живот всъщност работят....Prudence написа:"Всички искат да стават мафиоти и фермери. На никой не му се работи в тая държава", цитат от стената на един потребител във Фейсбук.
леко му е избягала иронията
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
Не е. Точно щото всеки строи и се бие по фейсбука в работно време. Типично по български. 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
Само ситите говорят в крайности...Prudence написа:Не е. Точно щото всеки строи и се бие по фейсбука в работно време. Типично по български.
Разбрах го смисъло на израза. Но имайки наум, че истинските фермери всъщност бачкат, за разлика от мафиотите, да ги слагаш заедно в ироничен израз.... не се е получило.
Колкото до това дали "всеки" го прави.... Също не се съгласявам.
И колко е "типично" българско? Колкото е и типично полско, типично белгийско, типично английско и така нататък.... И тая мания да заграждаме всичко лошо и да го приписваме на нашата си нация (типично за почтри всички нации, мдд) не го разбирам като човешка черта....
Тоя форум продължава да става все по-интересен в това отношение.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Колеги, които са на работа са качили над 30-ти левъл. Факт.leia_loves_cats написа:Колкото до това дали "всеки" го прави.... Също не се съгласявам.

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
То да е е само във Фармвил...
Мои познати, които иначе с постоянен патос обясняват "как им се скъсва г*за на работа", по цял ден разцъкват снимки, пускат линкове, сменят си профилната,... да им имаш заетостта, наистина (:
Мои познати, които иначе с постоянен патос обясняват "как им се скъсва г*за на работа", по цял ден разцъкват снимки, пускат линкове, сменят си профилната,... да им имаш заетостта, наистина (:
- leia_loves_cats
- Да живей словото
Добре, но смееш ли да правиш извод за "всички" на базата на твоите колеги.Бeтон написа:Колеги, които са на работа са качили над 30-ти левъл. Факт.leia_loves_cats написа:Колкото до това дали "всеки" го прави.... Също не се съгласявам.
Които сигурно ползват и бота за да цъкат играта бързо
Аз хората, които играят фейсбук игри на работа съм ги чувала да с еоплакват и че нямат работа, не че им скъсват гъзовете.
Не казвам, че няма такива. Казвам само, че да се прави заключението, "всички" е леко необосновано
Сякаш че цяла България се е хвърлила у фармвила и никой нищо не върши... Не се съгласявам.
Може ли още някой да ми стане съсед във фармвил,че не ми достигат.По мейла ми crazy_extreme@abv.bg ще ме откриете. 
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Въпрос:
Ако искам да си разширя фермата (има го някъде си на market), то как точно ще стане -- по равно, по еди-си-колко квадратчета във всички страни, или?...
Ако искам да си разширя фермата (има го някъде си на market), то как точно ще стане -- по равно, по еди-си-колко квадратчета във всички страни, или?...
Into the endless we ride...