Градски транспорт - чета и не вярвам на очите си!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Градски транспорт - чета и не вярвам на очите си!
http://www.sumc.bg/bg/news/23/marshrutna-shema-v-zh-k
Сигурно ще го напишат тук някъде из сайта си.
От засега видното има следните положителни промени:
94 остава до 3-те факултета и НДК
280 ходи до Централна гара, а и сравнително близо до Ректората, остава до 4-ти км.
111 остава, но за връзка с Младост 1 се ползва 115.
Негативни промени:
Губи се 76 и се налага прекачване за Младост - НДК, досега се стига с едно качване, след това ще е с три.
Губи се 94 като връзка между Ректората и трите факултета, с алтернатива трамвай+метро или трамвай+пеша по бул. Васил Левски. За 4-ти км до Ректората остава 84
Не е ясно какво става с линия 113
Губи се 306 като допълнителна линия блок 43 - Орлов мост. Възстановява се, макар и по променен маршрут, стара линия от Младост до Гео Милев, която преди носеше номер 114.
Губи се 313, като алтернатива се явява 413. Губи се връзката между блок 43, ХМС и пазара Младост 1, ако не се пренасочи в тази посока 284, който да спира и на трите места.
Губи се връзката на 88 за БИЛЛА и Кауфланд, доколкото я има при сегашния му маршрут.
Като цяло има намаление на ползваемия транспорт от Младост 1А, което следва да се компенсира с удължаването на метрото оттам.
280 ходи до Централна гара, а и сравнително близо до Ректората, остава до 4-ти км.
Негативни промени:
Губи се 76 и се налага прекачване за Младост - НДК, досега се стига с едно качване, след това ще е с три.
Губи се 94 като връзка между Ректората и трите факултета, с алтернатива трамвай+метро или трамвай+пеша по бул. Васил Левски. За 4-ти км до Ректората остава 84
Губи се 306 като допълнителна линия блок 43 - Орлов мост. Възстановява се, макар и по променен маршрут, стара линия от Младост до Гео Милев, която преди носеше номер 114.
Губи се 313, като алтернатива се явява 413. Губи се връзката между блок 43, ХМС и пазара Младост 1, ако не се пренасочи в тази посока 284, който да спира и на трите места.
Губи се връзката на 88 за БИЛЛА и Кауфланд, доколкото я има при сегашния му маршрут.
Като цяло има намаление на ползваемия транспорт от Младост 1А, което следва да се компенсира с удължаването на метрото оттам.
- Ураган от Кирки
- Драскач
- Специалност: панцеркомисар
- Обратна връзка:
Благодаря за инфорамцията, все някой трябваше да го направи по - нагледно.
Ала не мога да се съглася, че това с 280 е положителна промяна... не станаха ли малко много до Ц. Гара вече?
Пък и 280 са хубави автобуси, ако ги пуснат по онези "мръсни" райони, те ще станат на гъз за месец. За мен това е най - разочароващата новина около транспорта в София откакто го ползвам.
Ала не мога да се съглася, че това с 280 е положителна промяна... не станаха ли малко много до Ц. Гара вече?
Пък и 280 са хубави автобуси, ако ги пуснат по онези "мръсни" райони, те ще станат на гъз за месец. За мен това е най - разочароващата новина около транспорта в София откакто го ползвам.
И днес йощ Балканът, щом буря за'фаща,
спомня тоз' ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!
Тази информация не е вече актуална.Новата е ( има го същия линк в пост на предишната страница)peterdi написа:http://www.sumc.bg/bg/news/23/marshrutna-shema-v-zh-k
Негативни промени:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/09/ ... na_zaradi/
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Добре закво 280 няма да ходи до СУ
. И 88 няма да минава през Билла, тва е малоумно. То няма с какво да се стигне до Дружба по тоя начин.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
В последния материал пише че 88 няма да се променя маршрута.Аз съм с две ръце "за",ако след площада с метрото мине покрай посолствата и си хване стария маршрут след това. 313 от сума време е някъв митичен рейс, за чието съществуване всеки е чувал,но никой не е виждал на живо. 280 че ще спира на 100 метра от ректората,вместо на задния вход, не виждам защо трябва да е проблем,ма си е ебал майката после в задръстването по канала и по сточна гара. 305 не виждам защо трябва да си дублира пътя с 413, тролеите и без това са нарядко, а щом няма файда от 284 да го закрият, линия дружба 1 - младост 1 е меко казано тъпа идея.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Точно, към Сточна гара ще е ужасно. Рейсовете ще има да закъсняват, направо не ми се мисли. А и кой студент реално ще ходи към Сточна гара...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
За централна обаче има бая хора 
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
- Ураган от Кирки
- Драскач
- Специалност: панцеркомисар
- Обратна връзка:
Те от там идват 
И днес йощ Балканът, щом буря за'фаща,
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Знам, че е малко офф, ама не мога да се сдържа.
Всички циганьета ъъъъ--ъъ, със големи ъ-ъ-ъ-ъ...
Не, сериозно, смятах, че 280 е студентски рейс. А за 94 знае ли се отгде ще минава. Май студентите ще се принудят да ползват метрото, стига да успеят да стигнат до някоя станция.
Всички циганьета ъъъъ--ъъ, със големи ъ-ъ-ъ-ъ...
Не, сериозно, смятах, че 280 е студентски рейс. А за 94 знае ли се отгде ще минава. Май студентите ще се принудят да ползват метрото, стига да успеят да стигнат до някоя станция.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
280 си е рейс като всички други.allshallperish написа:Не, сериозно, смятах, че 280 е студентски рейс.
Земя непристъпна ли е тамallshallperish написа:А и кой студент реално ще ходи към Сточна гара...
Ама до централна гара и автогара хич няма, нали.
Толкова години - мрън мрън... от Студентски до Централен гаров кенеф няма рейс... мрън мрън... в маршрутките таксуват сакчетата... мрън мрън... сега правят линия и пак мрън.
И после отивай и се връзвай на глупости - протести, лозунги, студенти, призиви, митинги, петиции, апели, молби, декларации, постановления, жалби, конкурси, анотации, лайна.
Малко да се образоват, да се поевропейчат, какво сега?allshallperish написа:Май студентите ще се принудят да ползват метрото.

- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пълни глупаци
защо махат 76 и го дублират като маршрут с 102
, пълна идиотщина, сега няма да имам директен рейс до Младост, мръннн
Като птичка в небесата 
Оффффф ще се излагаш и не гледаш какви са най-новите планове ( а именно да не махат 76 и да не го дублират с нищо) виж линка , който вече се постна поне 5 пъти в тази тема тия дни.sientelo написа:Пълни глупацизащо махат 76 и го дублират като маршрут с 102
, пълна идиотщина, сега няма да имам директен рейс до Младост, мръннн
![]()
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/09/ ... na_zaradi/
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
280 определено е положително, че ще стига до централна гара. Все пак, според мен, нямаше да е зле просто от Ректората да се спуска по В. Левски към Сточна гара. Натоварването там не е по-голямо от това по Евлоги Георгиев.
А 284 няма как да бъде ликвидиран, той беше пуснат заради втория терминал на летището и е единственият градски транспорт, който ходи до там. Само ми се струва малко безсмислено да стига до метрото в Младост 1 при положение, че слизаше долу на Ректората, където също има метро.
А 284 няма как да бъде ликвидиран, той беше пуснат заради втория терминал на летището и е единственият градски транспорт, който ходи до там. Само ми се струва малко безсмислено да стига до метрото в Младост 1 при положение, че слизаше долу на Ректората, където също има метро.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
Бетончи, ами 213,214 и 413 не ходят ли до Централна гара
?
Аз съм "За" да се ползва метрото, не ме разбирай погрешно. Вкарах малко ирония
.
Аз съм "За" да се ползва метрото, не ме разбирай погрешно. Вкарах малко ирония
Не на метрото! Само икаруси!
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.