8;30 доколкото разбрахAmberglow написа:абе някой знае ли записването утре от колко часа започва?
Приети - Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Приети - Право
8.30 - 9.00 все около този час 
Някой знае ли минималния бал за жени Право на първо класиране
дАЛИ?SeLby написа:Ами ако вземе да ти хареса ?ILOVEME написа:Честито на всичкиАз съм история задочно:) Догодина ще се прехвърля
тРЯБВА ДА СИ СКЪСАМ ЗАДНИКА, НО ЩОМ СЕ НАЛАГА
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
успех ILOVEME със скъсването на задника
и догодина правистка 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Така, що се отнася до прехвърлянето, трябва да имате едно нещо предвид...
2. Ако се прехвърляш от задочно в редовно, не губиш година. Караш си първи курс, изкарваш си високия успех, минаваш втори курс, само че вече си редовно обучение.
Докато ако учиш психология и се опиташ да се прехвърлиш от нея, на практика първата година ще ти бъде изгубена - защото на следващата ще си отново първи курс, само че различна специалност...
1. Помисли си хубаво кое от двете искаш повече да учиш. На второ класиране сигурно ще влезеш задочно.Eitelkeit написа:Имам един въпрос.... Приета съм редовно Психология , но пък ме дели една стотна от правото в задочна форма. Утре трябва да реша дали да се запиша директно във ФК , или да подам документи за второто класиране..Може ли някой да ми каже дали има възможност за прехвърляне от задочна в редовна форма на обучение при правото, след първи курс.. Важно ми е да знам, защото ме притеснява формата на обучение , дали е възможно да изкарам висок успех при редовната Психология , или при задочното право ? Кое ще е по-лесно, да сменя факултета, или формата на обучение....
2. Ако се прехвърляш от задочно в редовно, не губиш година. Караш си първи курс, изкарваш си високия успех, минаваш втори курс, само че вече си редовно обучение.
Докато ако учиш психология и се опиташ да се прехвърлиш от нея, на практика първата година ще ти бъде изгубена - защото на следващата ще си отново първи курс, само че различна специалност...
Да, мястото ти се пази на следващите класирания. Местата, които се освобождават, реално погледнато са на тези кандидат-студенти, които са предпочели да идат в друг университет.lavidaloca написа:То сигурно за хиляден път се задава този въпрос, но аз да си се подсигуряМисля да участвам на второ класиране за редовно право, но депозирайки си дипломата си запазвам задочното, нали ?
P.S. Редовна форма ми е първо желание, а задочна второ
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
edmon
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
MidwinterSun може ли един въпрос на ЛС!!!!!!!
ДАНО , мерсиO|OeHukc написа:успех ILOVEME със скъсването на задника![]()
и догодина правистка
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Кой в коя група избра да се запише? 
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Мерсажъ...ще се засичаме в ИсторическияILOVEME написа:ДАНО , мерсиO|OeHukc написа:успех ILOVEME със скъсването на задника![]()
и догодина правистка
Честито и на теб.......СПЕЦИАЛНО
Че те избират ли се ? Мислех, че от СУ ги определят по някъв техен си начин..marrriq написа:Кой в коя група избра да се запише?

е то, ако избираш сам..не е интересно :о

Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Мне. МУ разделят по шашав начин - ама там ги подреждат по успех. В следствие на което в първа група са хипер-мега-гига-зубърите, а останалите групи кучета ги яли.
Но все пак - тук е СУ
Но все пак - тук е СУ
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Казаха ми, че се избира - трябва да питаме къде има свободни места и ... там. Ама за мен това е доста объркващо. На двата потока били различни преподавателите и някои едва ли не правят тънки сметки къде да се запишат, за да не попаднат на церберите. Ама май няма никаква логика ние да си избираме в кой поток и съответно група да учим, като сме още неориентирани в обстановката и в повечето случаи не познаваме никого. 
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Да се разпиша и аз като бъдещ правист
Минималният за жени е 27.38 - близо цяла единица спрямо миналогодишния
Да между другото, някой да каже има ли значение в коя група, поток, бла бла се записваш? Т.е. даскали, туй-онуй..
Минималният за жени е 27.38 - близо цяла единица спрямо миналогодишния
Да между другото, някой да каже има ли значение в коя група, поток, бла бла се записваш? Т.е. даскали, туй-онуй..
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.