Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Реклама за КСК`09:
Да си купиш място в университета... 4000 лева. Да си купиш изпита по време на сесия... 500 лева. Нооо... през 2-3 минути да даваш refresh-refresh-refresh... безценно.
Ех, няма да мога да вися за бройка тук....На работа съм от 12 до към 19ч. Пффффффффффффф....Е, тъкмо ще сте блокирали вече сайта, ще сте си видели по 5-10 пъти класирането и дори вече ще са оправили сайта хахахахаххахаха
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят.. Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават... Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Kulovcho написа:Бе refresh-а си е най-голямата тръпка.
Реклама за КСК`09:
Да си купиш място в университета... 4000 лева. Да си купиш изпита по време на сесия... 500 лева. Нооо... през 2-3 минути да даваш refresh-refresh-refresh... безценно.
САМО 4000 ли е за място ? Малко е според мен Поне 3 пъти по толкова е
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят.. Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават... Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Залаганията за час продължават ли? Който е най-близко получава единствената и неповторима възможност - да види как е класиран! Този шанс е единствен в живота не го изпускайте
Аз казвам...16 часа
„Бръчките трябва да обозначават само тези места, където преди е имало усмивки.“
Преди 7 години в МУ искаха 15 000 за влизане Правете си сметка
А може ли аз да пипитам (само не ми скачайте на бой, знам, че сте изнервени хаха)......Утре от колко часа може да си в СУ за записване, или за депозиране на диплома ?